REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Nicolae Bănicioiu

Nicolae Bănicioiu

Replica API 27 martie 2020 | 00:00 1035

Nicolae Bănicioiu, ex ministru la Sănătate, îl trage de urechi pe Costache că a fugit în plină pandemie de corronavirus, pasând răspunderea în cârca altuia.

Păi, atunci când conştientizezi că eşti depăşit de situaţie şi nu-ţi stă în putinţă să manageriezi o situaţie de genul acesta, laşi pe altul competent să o facă. Să ne amintim de Colectiv, când "aveați tot ce vă trebuie" şi, de fapt, nu aveaţi nimic.. Bolnavii erau spălaţi fără analgezie, cu apă de la robinet și săpun într-o cadă uzată de cauciuc. Sau aţi uitat?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ma,i nu sunt de vina numai astia, de vina pentru ca Romania este tot timpul nepregatita, sunt toti politrucii astia iincompetenti, care au ocupat si ocupa functii pentru care nu au nicio calificare, si care timp de 30 de ani au avut grija sa-si umple buzunarele, ale lor si a gastii care i-a propulsat in functii, i-a durut pe ei undeva de romani si Romania.Nu mai, orice spital trebuie sa aiba stoc de materiale de protectie, si tot timpul se reaprovizioneaza, pentru ca in spitale se opereaza zilnic cate 40-50 de operatii si nu cred ca doctorul intra in sala de operatii fara sa jie protejat.
0
0
E o diferenta uriasa intre Banicoiu si Costache, ultimul a fost pus pe prietenia cu sotia lui Iohanis. Bilantul uitati care e, sa nu achizitionezi tu echip. medicale, cand ai vazut ce se intampla in alte tari. L-a interesat privatizarea , ca pe toti penelistii galbeni.
0
0
O zdreantza psd-ista, borfash ordinar, pupincuristul lui puiemonta!
0
0
A aratat cat de capabil a fost el. Mincinos si plin de tupeu. Asta nu inseamna ca astia de acum nu-s varza, dar papagalul asta ar trebui sa faca ciocul mic pana la sfarsitul vietii lui patetice.
1
0
Colectiv a fost o rampa de lansare pentru Iohannis,care si-a adus ,,guvernul lui'',da,guvernul ala de cacat al lui Ciolos. Toate hahalerele din politica s-au cataract pe cadavrele arsilor si continua si azi ,in ticalosia lor,sa denigreze tocmai oamenii cu adevarat valorosi,sprijinindu-se pe largi paturi de prostovani si nemernici. Timpul va arata ,deja a ainceput sa arate,ca asta duce la dezastru.
0
1
Daca Banicioiu a fost o lichea PSD-ista,Costache este un apostol PNL-ist?In timp ce la Banicioiu a fost de un nefericit accident pe fondul disfunctiilor generate de altii,la Costache este vorba de raspunderea unui Ministru in plina Stare de urgenta...
0
1
Nu cred ca este chiar asa. Mai repede a fost impins de la spate sa demisioneze.
2
0
O lichea pesedista
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218