REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Nicolae Dică l-ar vrea pe Mihai Stoica la FC Argeș

Nicolae Dică l-ar vrea pe Mihai Stoica la FC Argeș

Replica API 9 august 2019 | 00:00 308

Nicolae Dică (39 de ani), fost antrenor la FCSB, a comentat plecarea lui Mihai Stoica, a preparatorului Marian Lupu și cedarea lui Mihai Bălașa la Craiova.

„La FC Argeș am avea nevoie de un om ca Mihai Stoica, care știe fotbal și ai ce învăța de la el. Era omul de bază al patronului. Era zi de zi lângă echipă, în fiecare zi pe teren, mergea în cantonamente. Nu poate fi înlocuit de patron. Știa tot ce se întâmplă acolo. Organiza tot la bază, comunica cu patronul, îi spunea tot ce se întâmpla. Era foarte respectat la echipă.

Orice jucător urmăream, ne uitam împreună. Decizia finală îi aparținea oricum patronului. S-a întâmplat să spunem că nu și totuși să fie aduși jucătorii”, a declarat Dică la TV Telekom Sport.

Dică îl apără pe Lupu

Preparatorul Marian Lupu a fost considerat de Gigi Becali principalul vinovat pentru accidentările interminabile din lotul celor de la FCSB. Dică vede altfel lucrurile.

„Când am fost la Steaua, mi-am asumat și pregătirea fizică. Așa cred că e normal ca antrenor. Îmi făceam un ciclu săptămânal în care aveam o discuție cu Marian Lupu. El îmi explica de cât timp are nevoie, mă întreba dacă e ok, iar eu dădeam decizia finală. Așa decurgeau discuțiile”, a explicat Dică.

„Bălașa nu a uitat fotbalul”

Mihai Bălașa (24 de ani) a intrat în dizgrația patronului Gigi Becali și a fost cedat la Craiova, la schimb cu portughezul Thiago Ferreira (26 de ani).

„Era în echipa națională, dădea gol la Plzen. E un jucător tânăr, de perspectivă, nu cred că a uitat fotbalul.

Dacă eram la FCSB, încercam să îl țin. Mi s-a mai întâmplat cu Qaka. Eu voiam să îl țin. Pe mine m-a impresionat. La început nu juca, apoi mi-a spus că își dă viața pe teren dacă îl bag. Patronul a hotărât însă să plece”, a concluzionat Dică.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367