REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Nicolae MATEI a făcut CIRC la inaugurarea Centrului de Sănătate de la Năvodari. VIDEO

Nicolae MATEI a făcut CIRC la inaugurarea Centrului de Sănătate de la Năvodari. VIDEO

Replica API 9 septembrie 2020 | 15:15 10396

Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari, secție exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei", a fost inaugurat miercuri, 9 septembrie.

Cu ocazia acestui eveniment, a fost organizată și o conferință de presă la care au participat Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele consiliului judeţean Constanţa şi Florin Chelaru, primarul oraşului Năvodari, precum şi dr. Cătălin Grasa, managerul Spitalului Clinic Judetean Constanţa.

"Sunt cu inima împăcată că nordul judeţului şi năvodărenii au o unitate spitalicească şi nu mai trebuie să vină la Constanţa să se trateze" a declarat Horia Ţuţuianu.

"Nu am crezut niciodată că un obiectiv atât de mare se poate realiza într-un timp atât de scurt" a zis primarul Florin Chelaru. "Totul a plecat de la o simplă idee, dar ştiam că sunt reprezentantul năvodărenilor şi trebuie să găsesc soluţii", a mai spus acesta.

Managerul spitalului judetean Constanţa a declarat că în Centrul Multifuncţional există dotări moderne, un laborator de analize: „Putem asigura aici zona de urgenţă tip verde. Este totuşi un punct de plecare. Săptămâna viitoare vom incepe activitatea şi vom deschide porţile.”

Nicolae Matei a creat vâlvă la inaugurare

Candidatul Nicolae Matei la primăria Năvodari a venit la inaugurare şi a creat vâlvă spunând ca nu sunt emise toate avizele de funcţionare a centrului. Acesta a venit însoţit de echipa sa de la partidul Neamul Românesc. Acesta a declarat că peste puţin timp spitalul nu va mai funcţiona şi se va duce de râpă iar Ţuţuianu i-a urat succes la alegeri spunând că spitalul va putea fi utilizat de luni, având toate vizele necesare. În tot acest timp, Nicolae Matei urla că el va caştiga Primăria Năvodari.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cretinii promovati de Iliescu sunt stapanii Romaniei. Iar noi le dam m u i e la alegeri. Apropo, Iliescu cand face puscarie pentru ca a distrus tara?
0
0
Muie cu lamaie
1
0
Si matei si chelaru si toti cu care au furat trrbuiesc bagati la puscarie
1
0
Sunt urat ca sprayul de gandaci pe care mi la bagat ipu in fundulet la parnaie. Mi a dat ipu putzica pe la buze in somn, normal ca nu am acceptat , in somn, iam zis sa ma lase sa ma trezesc ca eram uscat in gurita, si trebuia sa imi umezesc buzele.
4
0
Cata rautate, cata invidie, cata oftica si cat de penibil ai putut fi mai omule.Te -a pus foarte bine Tutuianu la punc
6
0
EL e urat de tot, cu masca ar fi aratat ca un cur nesters dupa cacare. Analfabetul vrea din nou la primarie dupa doua sederi la Poarta alba.Pe 11.09.2020 este citat la curtea de apel Bucuresti ,dosar pt.coruptie 3743.2.2015. JAVRA.
5
1
Are sanse PNL la Navodari?
1
8
... daca umbla prin Spital fara masca ! Cacaciosul asta pitic viseaza sa ajunga CONSILIER LOCAL ! O sa sugi pwla cum povesteste IPU ca i-ai subt-p de 2 ori la Penitenciarul POARTA ALBA pe sectia a 3-a ! Si IPU nu minte , are caracter !
11
1
Boul baltilor fara masca in spital Idiot
15
1
Dar Bavela cu Mirel de ce se uita ca niste bodyguarzi? Vor sa sara la bataie? Sau atat pot ei? Tutuianu si Gasca lui, cascadorii plansului. Bine ca scapam de ei. Sa vedem cine vine in locul lor sa aiba grija de sinecurile primarilor din judet pe care Gurile rele zic ca le mai si calareau mai marii cj-ului
2
6
Cat tupeu poate avea acest individ! Hotul hotilor! Ce minte tulbure ai , mai individ hot, sa poti crede ca vei mai putea fi vreodata primar?! Cum crezi ca la Navodari, noi vom avea primar,un hot mincinos care a fost condamnat??? NICIODATA!
19
0
va e frica de matei nu-i asa?
2
31
La puscarie animalule,ai furat tot ce ai putut din orasul nostru , Matei Nicolae cel mare HOT .
31
3
Cum acest puscarias MATEI NICOLAE are tupeu sa candideze la alegerile locale din orasul Navodari atat timp cat a furat peste saizeci de hectare din tabara de copii Navodari si acum vreau iar primar, Un animal care a violat fata lui Boerasu din Navodari. LA PUSCARIE CU INFRACTORUL MATEI
25
5
Din filmarea video postata de catre Ziarul REPLICA se constata ca Matei Nicolae nu poarta masca in interiorul Institutiei Publice , expunand cetatenii riscului de a fi imbolnaviti cu COVID 19 ! FACEM APEL SI LA COMANDANTUL I.P.J. Cta domnul Comisar Sef GLUGA : va rugam sa luati masuri de sanctionare contraventionala a cetaeanului sus amintit ! NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE ! Daca nu va fi amendat ... veti da un urat ecemplu populatiei care si asa este dezamagita de institutia Politie !
32
3
Pe bune?? Asta iar e deasupra legi?!?!?? Poarta masca..bai omule !! E filmat fara masca in incinta spitalului !!!
26
1
S.T.V., unde esti ? uite l pe Matei fara masca in spatiu inchis... pe mine ma pandeai sa mi dai amenda ca am iesit cu declaratie la cumparaturi. aaa... stai, ca te au pus la arhiva iar! dupa ce doar ce iti expirase termenul de incercare... I.T. tu unde te ai ascuns? ori abuz in serviciu, ori delapidare, tot intre doi si sapte ani iti iei.
16
1
Umbla vorba ca Ipu a pregatit deja margarina .vezi sa nu ajungi iar langa el sa te stranga la piept in noptile racoroase
18
0
o gasca de infractori
13
2
Reiese clar ca nu au aviz de functionare si ca abia de saptama viitoare e posibil sa primeasca avizul ! Mincinosii astea de la PSD au furat banii orasului si mint lumea !
6
19
Care politie din Navodari aia care nu mai amendeaza pe nimeni pt nimic acum in prag de alegeri ,poti lasa masina si in mijlocul drumului nimeni nu zice nimic,statiile sunt pline de masini parcate politia doarme
17
1
POLITIA NATIONALA NAVODARI si Politia Locala Navodari trebuie sa se sesizeze ca numitul MATEI NICOLAE nu a purtat masca de protectie in INSTITUTIA PUBLICA , se vede clar in filmarea video ! Cetatenii marati au fost amendati pentru ca nu au purtat masca in magazinul KAUFLLAND Navodari , va rugam sa il amendati si pe acest cetatean MATEI NICOLAE ! ASTA DACA NU SUNTETI ASERVITI LUI PRECUM ADJUNCTUL COMANDANTULUI POLITIEI NAVODARI ... Comisar Sef COMAN SANDU , CARE BEA SPRITURI LA MASA CU MANELISTUL VALI VIJELIE !
15
4
O simpla intrebare, daca nu era pandemie sa se amane alegerile, primarul actual ce ar fi facut? RAspuns. NIMIC. Totul este facut dupa data cand ar fi trebuit sa fie alegerile la termen.
5
13
Ti-a dat clasa Tutuianu golanule....te-a pus la zid in pozitia ghiocel.
20
5
Eu am furat si fur si mi o var nkur. Va rog urinati pe mine. Am venit la inaugurare cu niste sarmani pe care i am imbracat cu tricouri de 10lei. Asta inseamna valoare
10
7
Agramatul asta se agata cu ghearele ca sa fie macar consilier local ! Mai bine ar avea grija de fii-sa care cam trage pracuri pe nara ... daca are babacu' bani !
23
1
INSOTIT DE NISTE COPII PLATITI SI DE NISTE INTERLOPI ACUM CATEVA ZILE II FACEA PE NAVODARENI PROSTI... MATEIUT VEZI CA LUMEA S.A DESTEPTAT SI NU MAI TIN MINCIUNILE TALE... ADUNA.TI PUSCARIASII SI DUTE UNDE TI.E LOCUL
27
4
curind o sa vina iar la mine
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367