REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Nicolae Matei: Antonia este simpatia mea. Sunt fericit că am reuşit să o avem la Năvodari

Nicolae Matei: Antonia este simpatia mea. Sunt fericit că am reuşit să o avem la Năvodari

Replica API 28 iulie 2013 | 00:00 178

Zilele oraşului

Zilele oraşului

Ce pretenţie a avut primarul Nicolae Matei de ziua lui de naştere? Cel mai la îndemână răspuns l-am primit chiar de la edil: "Să mi-o aduceţi pe Antonia!" Dorinţa i-a fost îndeplinită, iar una dintre cele mai apreciate cântăreţe ale momentului: Antonia a încins atmosfera pe Stadionul Flacăra din Năvodari. La zilele oraşului, Antonia a urcat pe scenă extrem de dezinvoltă, edilul asistînd-o până la final. "Antonia este simpatia mea, păcat că a venit la o oră cam nepotrivită (17.00 -n.r.) şi foarte multe persoane încă sunt la plajă, dar este un motiv în plus să o mai aducem încă o dată la Năvodari. Mi-a plăcut concertul Antoniei. Năvodărenii, la fel ca mine, îi fredonează melodiile, sunt frumoase. Antonia este o femeie frumoasă, cântă bine, şi sunt fericit că am reuşit să o avem la Năvodari", a declarat primarul Nicolae Matei, imediat după concertul Antoniei. Menţionăm faptul că Primăria Năvodari, Consiliul Local şi Casa de Cultură "Pontus Euxinus" organizează în acest week-end zilele oraşului. Turiştii şi locuitorii oraşului sunt invitaţi pe stadionul "Flacăra" pentru trei zile de spectacole inedite. Pe scenă vor urca nume în vogă din muzica românească, iar organizatorii au încercat să acopere toate genurile. Sâmbătă, 27 iulie, pe scenă vor mai urca Nicoleta Luciu, Life Antract, Gheorghe Gheorghiu, Săndel şi Aurora, Axinte şi Marco. Duminică, 28 iulie, Alex Velea cântă începând 18.00, iar după el vor urma Nicu Paleru, Compact, Ştefania Rareş, Uni-k, Dan, Liliana şi Violeta Geapana. Seara se va încheia cu un foc de artificii. De asemenea, în Parcul Central, în fiecare seară a evenimentului, între orele 18.00 şi 19.30, trupa "Amicii" condusă de Gabi Soare va prezenta spectacole pentru copii, respectiv teatru de păpuşi, mascote, baloane şi multe surprize. "Năvodari a dovedit încă o dată că este o familie mare şi unită, a dovedit că oraşul se află pe mâini bune şi ştim ce avem de făcut aici. Avem proiecte culturale, distracţie, aşa cum se întâmplă astăzi (sâmbătă, 27 iulie a.c. -n.r.), dar şi proiecte privind infrastructura. Astăzi, vorbim despre zilele oraşului Năvodari. Cu un efort minim am reuşit şi anul acesta să organizăm zilele oraşului, cu artişti de vază, precum Antonia. Este aşa cum mi-am închipuit-o: frumoasă, deşteaptă şi cântă excelent. Am adus-o pentru năvodăreni şi pentru turişti, dar şi alţi solişti de valoare. Vineri seara, în deschiderea spectacolului, a fost multă lume la zilele oraşului Năvodari", a spus Matei.

Matei: Năvodariul este curat, la propriu şi la figurat

Edilul a accentuat faptul că intenţionază să introducă oraşul Năvodari în circuitul turistic al României. "Încercăm şi anul acesta să introducem oraşul Năvodari în circuitul turistic al litoralului şi al României. Noi încercăm să organizăm săptămânal evenimente culturale, dar şi sportive, astfel încât turiştii şi năvodărenii să aibă cu ce să se delecteze. Mă uitam pe o statistică a poliţiei şi am observat că din ce în ce mai mulţi turişti vin şi îşi petrec concediul la Năvodari. Administraţia publică locală organizează evenimente sportive, că este Săgeata Năvodari, că sunt zilele oraşului, că este Delfinul de aur, pentru localnici şi turişti. Repet, Năvodariul este pe mâini bune. Avem proiecte importante de investiţii, multe fonduri europene, de aproximativ 60 milioane de euro. La Năvodari, pentru cine nu ştie, întreţinerea la căldură, taxe şi impozite, este la jumătate faţă de alte oraşe", a spus Matei. Conform primarului, "Năvodariul este curat, la propriu şi la figurat". "Năvodariul este cu adevărat oraş european şi vă spun acest lucru fără teama de a greşi. Am în spate o echipă puternică de consilieri locali, oameni care muncesc foarte mult pentru comunitatea locală. Năvodărenii au mare încredere în Consiliul Local şi în primarul lor. Le mulţumesc năvodărenilor pentru marea încrederea care mi-au acordat-o", a conchis primarul Matei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369