REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Nicolae Matei CANDIDEAZĂ la Primăria Năvodari ca independent

Nicolae Matei CANDIDEAZĂ la Primăria Năvodari ca independent

Replica API 14 februarie 2020 | 00:17 1428

Nicolae Matei, fostul primar din Năvodari, vrea să revină în forță pe scena politică. De altfel, Matei a depus o acțiune în instanță, solicitând reabilitarea judecătorească. Concret, cere să i se șteargă din cazier condamnarea pe care a executat-o în 2016, în dosarul în care a fost acuzat de infracțiuni de corupție.

După ce a dispărut din peisajul politic o bună bucată din timp, fostul primar al orașului Năvodari se gândește serios la o nouă candidatură, la primăria orașului Năvodari, ca independent. Este cert că din partea PSD nu mai poate cadida întrucât partidul merge pe mai departe cu actualul edil, Florin Chelaru, și, mai mult decât atât, Matei a fost exclus recent din partid. Astfel, potrivit surselor noastre, Nicolae Matei intenționează să revină pe scena politică. De altfel, în aces sens a făcut o cerere la Tribunalul Constanța pentru reabilitare judecătorească.

Pe data de 4 martie va fi primul termen fixat de Tribunalul Constanța în care se va decide dacă fostul primar va beneficia de reabilitare judecătorească. Reamintim faptul că Nicolae Matei a fost condamnat, în 2016, la 1 an şi 6 luni de închisoare, cu executare. La 10 decembrie 2012, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Nicolae Matei, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de dare de mită şi, în stare de libertate, a lui Nicolae Vâlcu, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de mărturie mincinoasă şi fals în declaraţii. Nicolae Vâlcu este condamnat la 1 an de închisoare cu executare. Potrivit procurorilor, l Matei Nicolae i-a solicitat unui ofiţer de poliţie judiciară cu funcţie de conducere (denunţător în cauză) să-i ofere protecţie în anchetele penale care-l vizau şi să intervină în aceste anchete pe care inculpatul le considera abuzive, nejustificate şi motivate politic.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum morti mati te dai drept Priemschi .
1
0
Mai oameni buni,eu zic sa va reveniti ca Matei este urmatorul primar. Eu sun alaturi de Carnu dar stiu ca nu are sanse. Referitor la noua echipa de la PSD Navodari este tragic,pentru ca sunt tot cei vechi 15 din 25 membri in birou,Surdu Marian Condamnat cu 4 ani de puscarie,Zidaru Gheorghe Ciprian,Nora angajata la Primarie,Contract la centru de afaceri unde spala geamurile,Baiatul angajat la Politia Locala unde da tunuri mari cu Baiatul lui Surdu Marian,Boasca George Bogdan,director termica care fura cat poate si el cu Surdu ca vin alegerile si vor fi inlocuiti cat de curand,
0
0
Asta trebuia omorat cu pietre de mult. Concetatenii dorm pe ei. Dna ul este corupt, judecatorii la fel. Asta a furat de a spart, este dovedit si continua sa vrea la ciolan. Daca nu puneti mana pe topoare ce sa va fac?
2
3
A furat atat si bisericile din oras il sustin , pensionari nu mai votati pentru un cofrag de oua . Ganditiva a furat orasul nepotilor vostri . Informativa bunicii sa nu l mai voteze pe hot .
2
1
Maei de p..ula sa ma iei,pe toti vino sa ne sugi sa ne pupi in cur boratule
2
1
Fara pensionari la stat pentru ca stau prin birouri degeaba
2
1
Stiu ca sunt un hot si pervers Dar daca prostii ma voteaza asta e.. Succes domnule primar Chelaru
6
0
Acest animal a distrus orasul nostru si acum uite vrea sa fie iar primar nu putem crede ce tupeu de puscarias ordinar are. A mai ramas teren ne furat si acum iar vrea sa ne fure puscariasul fratilor daca iar ne prosteste acest psihopat inseamna ca ne meritam soarta. Doamne ajuta si da ne mintea romanului cea de pe urma si trezeste ne.
8
0
pana si boul de Dumitrascu o sa ia mai multe voturi decat tine bai penalule
9
1
Sex oral jegosilor
1
5
Cea mai mare si idioata realizare de-a lui Matei este acel Peste din tabla ondulata , o magazie prin care curge apa de ploaie ... situat pe malul canalului ! Acel peste il reprezinta pe Matei Nicolae !
9
2
Matei nu a facut nimic pentru oras, a trantit doua sensuri giratorii, cateva statui si stalpi din plastic si atat. Asfaltarea si trotuarele le-a facut Calapod, Casa de Cultura a inceput-o Dobre si Calapod a terminat-o. Cartierul Depozitul10 a fost facut de Dobre. Matei a pus laba pe tabara de copii si restul il cunosti, sau nu...
14
2
Cel mai bun primar pe care la avut orasul Navodari. Mult succes! Avem nevoie de oameni ca Dvs.
7
20
"Fara penali in functii publice", altfel nu ne mai facem bine niciodata.
18
5
A devalizat terenurile orasului, a vandut de la firma lui atunci cand a fost primar diverse pe bani grei gasca lui are terenuri peste tot si blocuri sal votati si acum
18
1
Singurul care a facut ceva palpabil pentru acest oras. restul este vorba in vant
5
15
Stai cuminte Matei ca nu te reabiliteaza nimeni , de cerut poti sa ceri ce vrei , tu chiar ai probleme la mansarda "IMPARATULE" ! Crezi ca Navodarenii sunt prosti ? Stai mai nene cuminte...
16
5
Omul asta are probleme grave , a furat jumate de oras si mai vrea ! Luati l fratilor , locul lui e la racoare . Oameni buni nu mai votati asemenea oameni bolnavi cu capul.
21
3
Matei , matei , de pula sa ne iei . Pulea spataru il mai voteaza . Sa candideze
21
3
Cine pula me-i atat de prost sa-l mai aleaga pe hotul asta tupeist
24
2
Acest corupt vrea sa candideze, deci este si nebunn
21
1
Nu Matei este bolnav. Cei din Navodari care-l voteaza. Adica prostimea.
22
1
dupa cum priveste...viitorul in ...poza!
7
2
Ati vazut cat de mult va iubeste Matei ? Daca voi nu-l vreti,el va vrea.Matei trebuia internat mai repede la nebuni decat la puscarie.Multi oameni cu probleme la bibilica in tara asta.
22
1
bolnava este mata bai dorele, navodari, solo si godacelul.
7
15
e bolnav,ar tebui sa candideze la socola ca acolo ii e locul! si sa-si ia cu el si gasca moruti,stan,coman...
21
2
Cainele nu pleaca de la macelarie....
24
3
Asta e plin de tupeu, cine drac te mai crede ?
29
2
Am trait sa o vad si pe asta ! Asta-i bolnav de tupeu ! Un puscarias candidat la Primarie ! Si cand te gandesti ca vor fu destui prosti care sa il voteze !
36
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614