REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Nicolae Matei, cercetat penal pentru coruperea alegătorilor

Nicolae Matei, cercetat penal pentru coruperea alegătorilor

Replica API 8 septembrie 2020 | 17:15 4392

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 1-6 septembrie a. c., un candidat la alegerile locale ar fi oferit locuitorilor orașului Năvodari pungi, al căror conținut nu s-ar cunoaște, sticle cu băuturi alcoolice și baloane. Toate acestea ar fi avut însemnul electoral al unui partid și ar fi fost oferite pentru a-i determina pe cetățeni să voteze candidatul în cauză.

Precizăm faptul că la nivelul Poliției orașului Năvodari a fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de coruperea alegătorilor.

Potrivit informaţiilor noastre, ar fi vorba despre Nicolae Matei, candidatul partidului Neamul Românesc la primăria Năvodari.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cretinii promovati de Iliescu sunt stapanii Romaniei. Iar noi le dam m u i e la alegeri. Apropo, Iliescu cand face puscarie pentru ca a distrus tara?
0
0
Costin IL...A ce faci fratiorul ca Partidul Neamului Prostesc nu atinge 8 procente, cat cersiti voi peste tot. Aveti sanse sa 8ptam 8 procente cu cei 200 lei mita electorala. Asa ca prinde Nicusor si domnisoara lui Stoica cel mult. Tu si turnatorul de profesie S.L.M pa pa.
2
0
Fix la fel a facut si prietenul sau M Murad la Mangalia
1
0
Ce fata de prost are javra.A furat toate terenurile din Navodari.Angaja numai curve pe posturi inexistente sau de bagator de seama, A falsificat hotarari ale consiliului local, situatii de lucrari pe care le trecea pe firma cumnatului.A furat cu adeverinta falsa facuta de el 60.000 metri patrati teren din tabara si l-a alipit firmei TOP VISION.Pentru restituirile de la mare cerea sute de mii de euro si teren pe care il trecea pe numele apropiatilor.ARE UN DOSAR LA CURTEA DE APEL BUCURESTI PENTRU CORUPTIE PE CARE IL AMANA DE CINCI ANI. A falsificat rezultatele recensamantului .Stie de ce.
2
2
matei va fi primar la poarta alba!
8
2
Ce legatura are Primaria Navodari cu cladirea Dezrobirea Romned care apare in foto si este in portul Constanta?
2
2
matei e deja primar prostilor ,latrayo degeaba
2
9
bai labagiilor, de ce nu permiteti comentarii l articolul despre "cea mai mare unitate de invatatment din tara" ? de cand plua mea ati ajuns la astia de la spiru haret pe statul de plata. Cand v-o umfla vre-un procuror fara studii la spiru sper sa aveti explicatii plauzibile...altfel, breasla de rahati corupti ati fost, sunteti si veti fi mereu. Muie cu rahat, da' multa...sa va saturati!
8
4
Vreti nu vreti tot Matei iese primar. Asa ca sa stie tot Navodariu. A fost si va fi un primar iubit , apreciat si dorit de foarte multi
2
20
Sa ma frec in fituica voastra cu articole platite unde nu se poate comenta la articolele cu USR, PNL si toata dreapta stelara
7
13
El are tupeu sa candideze, iar multi imbecili sa l voteze
14
3
De data asta trebuie neaparat sa il ia unu de nevasta acolo,altfel nu se invata minte.
14
0
Inapoi la mititica.Pastreaza i loc si actualului, ca vine si el.
15
4
PE SATANA IL APAR EU
8
1
Luati-le banii la borfasii de teapa lui Marei si o sa vedeti ca nu mai are nimeni tupeu sa candideze la functii publice.Antrei,tupeu de borfas..
11
1
ce chestie, a oferit pungi cu continut necunoscut, bauturi si alte ale
14
1
Cum ecest puscarias MATEI NICOLAE are tupeu sa candideze la alegerile locale din orasul Navodari atat timp cat a furat peste saizeci de hectare din tabara de copii Navodari si acum vreau iar primar.... Daca vine iar primar inseamna ca cu adevarat suntem prosti asa cum ne a facut el. Zilele trecute a dat mita la o gramada de lume din Navodari, nu se poate...ce face politia din Navodari ???
13
0
Fisa se drogheaza
27
2
Gurile rele vorbesc ca intr-o noapte din martie 2016 cand a fost "cazat" la Penitenciarul Poarta Alba , IPU ar fi umblat la gaozul lui ! De atunci a avut protectie din partea lui Falcus ... la pushcarie ! Un candidat perfect pt. PRIMARIA NAVODARI ! ... Dar cam ... gaurit !
24
2
Cum naiba candideaza asta , un retard
45
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218