REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Nicolae Moga, validat în CEx-ul PSD să preia Ministerul de Interne: primele declaraţii

Nicolae Moga, validat în CEx-ul PSD să preia Ministerul de Interne: primele declaraţii

Replica API 16 iulie 2019 | 00:20 352

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat, după şedinţa CEx a PSD, că Teodor Meleşcanu va fi schimbat de la Ministerul de Externe cu Ramona Mănescu (ALDE).

De asemenea, Dăncilă a precizat că Mihai Fifor este propus ca vicepremier, iar Nicolae Moga - la Interne.

Conform surselor noastre, în cadrul CEx a fost validat senatorul constănţean Nicolae Moga ca propunere pentru Ministerul de Interne. "Nu am fost acolo când s-a votat, dar înţeleg că decizia a fost în unanimitate", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, Nicolae Moga. "În momentul de faţă se fac actele care urmează să fie transmise la Cotroceni. Se propune, să vedem dacă acceptă această propunere preşedintele", a mai spus Moga.

"Nu sunt fericit, nu pot spune asta. Este un minister foarte greu. Doamna Carmen Dan a avut un început şi un sfârşit. Aşa şi Moga la minister, dacă voi fi validat. Ca femeie, Carmen an s-a descurcat bine la acest minister, a fost un ministru bun", a mai declarat Moga, răspunzând unor întrebări adresate de reporterii cotidianului "Replica".

În ceea ce priveşte declaraţiile de azi, ale lui Carmen Dan (vezi detalii AICI), Nicolae Moga a apreciat că au fost "neinspirate".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BAI, nu aveti un militar de CARIERA sa l puneti la Interne ? doar hoti aveti in PSD ???
2
1
Un veritabil stalp de carciuma, atarnator si pomanagiu de elita, campion al taierilor de panglici insotite de un bufet moca. O toapa masculina in adevaratul sens.
5
0
Cel mai mare borfas din Constanta vrea sa ajunga ministru de Interne.Ce raie de tara am fi daca am accepta asta.O repartitie langa Mazare , la Rahova, ar fi ce i s-ar potrivi mai bine.
8
0
Un toparlan betiv, care cu ajutorul unui pumn de pilule albastre pozeaza in Don Juan expirat.
9
0
are asta certificat de revolutionar????? Vai de noi......in ce dugheana se ascundea la revolutie??
8
0
Dl Moga este un om de calitate, corect, sunt convins ca o va verifica cate terenuri si apartamente are pe numele Dnei Barbu Paraschiva,aceasta nenorocita de femeie merita 30 ani de puscarie,o sa iasa un dosar greu pentru ea, jigodia dracului, toata ziua era i la Mazare acasa sa inpartiti orasul. Noua nu ne dadea un pahar cu apa si tu hoasca dracului numai in vacante de lux cu alta javra Dna Gabi, masa la hotul ala.N am dormit nici noi ,am auzit de la colegi ca sunt filmulete cu voi si cu cine va ducea la eroport . Hoata dracului,acum te dai femeie buna..sa ne sugi pula la toti care l am slujit
0
6
Anul viitor Psd-ul va avea 4 la suta ---Cu asa ministru Ro n-are nici o sansa ptr viitor
9
1
Moga? Un singur cuvant, care rezuma toata impresia artistica provocata de acest individ inutil: bleah!
11
0
Pai pasta-l stie toata Constanta ca-i preten la catarama cu mazare, strutinskii, martin, nicusor constantinescu si toti interlopii care-au jecmanit Constanta si ia batjocorit pe constanteni! Un mafiot din clanul mazare si constantinescu facut ministru MAI!!! Mare ti-i gradina Doamne,si-ai lasat si portile deschise !!!
14
0
cu siguranta baba care la propus a cazut in cap, nu in cur, ca in bancul rasuflat a lui moga.
13
0
multa muie cu cacat la toti lingaii platiti de analfabetul moga !!!
16
0
Din lac in put , am schimbat omul lui Dragnea cu omul lui Mazare, prin tovarasul ceist de la RAJA.Ramoma Manescu lafel personaj controversat.
19
0
Vad ca numai cuvinte urate sunt propagate in spatiul virtual, despre moga. Nu este exclus sa fie unul care va face ceva pentru angajatii mai. Prestanta, salarii, indreptarea unor erori legislative...etc. Pana la urma, daca el e alesul....asta e....succes!
0
19
Fostul PNL-ist care a sarit in barca PSD-ului cand a intuit avantajele. Ariergarda lui Mazare, mitingist de marca la Bucuresti, inclusiv cu bereta rosie. Iata un ministru cu potential in Romania.
13
1
Domnul Moga este un om de cuvant cum rar mai exista in politica. Ma bucur din suflet pentru dumnealui
5
23
Oamenii competenti trebuie promovati. Bravo
7
18
Bravo nea Moga! Felicitari si succes!
7
20
Domnul senator Moga este un om deosebit! Succes!
8
19
Astia care injura mai jos sunt sobolanii de la PNL sau USR? Au iesit din canal?
8
14
Nu mor caii cand vor cainii! Mult succes!
10
15
In sfarsit ajunge si un patriot ministru de interne. Felicitari!
10
14
e lucru de lucru , dar nu de durata !
7
2
Sunt uimit de comentariile de aici, favorabile acestui fost mafiot din clanul Mazare, acum pocait. Asta ma face sa cred ca acesti admiratori ai acestui incompetent cu aere de mare somitate sunt de aceeasi factura cu el.
21
1
Pe mine m-a amuzat intodeauna acest taranoi care, cu o diperare vecina cu penibilul, incearca sa pozeze intr-un mare domn. Sarmanul insa emana mitocanie din fiecare por.
23
1
Inca o dovada de coruptie, incompetenta si prostie. Sa pui ministru la interne un semianalfabet care nu a avut nicio legatura cu acest domeniu, dovedeste ca PSD isi merita scorul de la europarlamentare. Tot asa tovarasi, si veti ajunge acolo unde meritati....
29
1
... de unde cetatene votant, tineri in psd, ca astia fac raie si matreata la tineri cu idei noi. In mocirla aia imputita de partid sint numai curve masculine si feminine, oportunisti, putori ordinare, hoti, mincinosi si alte epitete ce li se potrivesc de minune. Asta este, daca tinerii care trebuiau sa voteze au plecat in pribegie, au ramas pachetarii lui Mazare si Fagadau sa voteze, pachetarii care oricum ii doare in cur de Constanta la cit mai au de trait ... asa ca javrele din psd se bucura de situatia de fata.
22
2
Bravo nea Moga deti in proprietate jumate din judet : vile , cabane, elicopter,avion , ambarcatiuni si domeniu vanatoare iar tu te complici cu functii cand trebuia sa stai la cutie ca pana acum.
22
3
Mai bine punea ministru un bibilou cu betivu care sta pe banca cu damigeana la picior
28
0
bosorogule sa sugi carnatul
16
2
Singura speranta a mai ramas Dnul Presedinte Iohanis. Sa speram ca nu il va accepta . Doamne ajuta !!
27
1
Succes d nu moga
9
34
Nae Moga e specialist in spritzuri cu certificat emis de Porcusor si e expert in retrocedari frauduloase, cu lucrare de masterat avand ca indrumator pe dr doc prof Radu Stefan Bob de mazare . Nea Nicule, esti pregatit rau !
39
1
un catel sluga din clanul Mazare
39
2
nu mai e de locuit in tara asta
39
1
Felicitari! Mult succes!
11
40
Experienta la ce? la tine probabil de il lauzi. Ia-l acasa.
36
0
Un politician echilibrat cu experienta, felicitari nea Nae!!!
10
41
Singurele interne la care se pricepe sunt balerinele de la Danovschi
42
0
Am belit pula ! Daca acest muist atarnator a ajuns ministru de interne nu ne mai salveaza nimeni !!! Acest pielea pulii analfabet ministru ??? Nu-mi vine sa cred !!! Muie cu cacat la toti lingaii platiti sa linga cacatul hotului moga !!!
43
0
Mult succes si spor in toate va doresc domnule senator , experienta si principiile solide va recomanda pentru o astfel de pozitie de responsabilitate nationala
6
44
Dar tineri exista in PSD Constanta, sau doar de la 70 plus
37
3
Bravo Nea Nicu! Ne mandrim cu tine. Ai fost si vei ramane unul dintre cei mai apreciati politicieni din constanta
10
49
Senatorul Moga face parte din categoria clasei politice "de aur", atunci cand cuvantul era cuvant, stie cum se face politica la nivel inalt. Faptul ca a rezistat "pe piata" pana acum este rezultatul faptului ca este inca ancorat in realitatea vremurilor pe care le traim.Nu degeaba a fost propus pentru o asemenea functie. Felicitari!
12
50
Felicitari! Va dorim mult succes! Meritati aceasta functie!
13
49
Eu sunt mandra ca un taran get beget reuseste sa acceada la un asemenea nivel. Sa ne traiesti Nicule!
9
43
Nea Moga este un om extraordinar
15
48
Un om deosebit!
16
48
Taranoi, mitocan, semidoct si un atarnator de elita. Singurele domenii in care exceleaza sunt taiatul panglicilor si masa de dupa.
52
4
Nea Moga o sa faca treaba la minister
18
51
Nea Moga e cel mai smeker! O sa danseze militienii pe sarma...
14
49
Gata se duce pe topogan limbistul de stroe!! Muie gougule!!!
31
1
Bravo! O veste buna! Un om cu experienta!
21
51
Felicitari! Mult succes!
20
50
Ulitarnicul asta ? sef la interne asta, golanul si derbedeul lui Mazare?? Vai de capul nostru ca tara!!!
50
2
fosila asta incompetenta ...ministru? vai de tara noastra!
58
5
Moga e un golan cu diploma!!!!
51
4
Pregatirea, experienta si valoarea isi spun cuvantul. Succes
9
54

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920