REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Nicolae Stanciu a fugit de la echipă! Al Ahli nu i-a dat niciun ban

Nicolae Stanciu a fugit de la echipă! Al Ahli nu i-a dat niciun ban

Replica API 17 mai 2019 | 00:00 461

Nicolae Stanciu e furios că nu e plătit și a părăsit clubul Al Ahli. Situația lui devine o problemă pentru selecționerul Cosmin Contra înaintea "dublei" cu Norvegia și Malta.

După ce a susținut că situația în Arabia Saudită este foarte bună, Al-Ahli e puternică, iar nivelul campionatului ridicat, mijlocașul Nicolae Stanciu șochează lumea fotbalului cu o decizie radicală.

N-a văzut niciun ban din salariu

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani, transferat pe 28 ianuarie de la Sparta Praga, a părăsit clubul din Jeddah din cauza marilor dificultăți financiare. Potrivit unor surse din apropierea jucătorului, acesta nu a primit decât bonusul de la semnarea contractului, la începutul anului. De atunci, nu și-a mai văzut salariul.

Conducătorii, fără reacție

„Tricolorul” i-a anunțat pe șefii grupării de câteva ori că este nemulțumit. Și totuși, nu s-a întâmplat nimic. Nu l-au băgat în seamă. Furios, Stanciu a plecat azi din Arabia Saudită, înaintea partidei de campionat cu Al-Ittifaq (programată în această seară), și nu ar vrea să se mai întoarcă. Stanciu vrea să depună memoriu la FIFA pentru a deveni jucător liber de contract.

Îl mai titularizează cu Norvegia?

Problemele sale influențează și naționala. Cosmin Contra voia să-l titularizeze pe Stanciu și la cele două meciuri din această vară, în deplasare, cu Norvegia și Malta, pe 7 și 10 iunie. Îl va convoca, dar, temându-se ca situația dificilă de la club să nu-l afecteze pe Stanciu, selecționerul se gândește și la o altă variantă pentru echipa de start.

30 de selecții și 10 goluri are Stanciu la națională

2.500.000 de euro este salariul anual al lui Nicolae Stanciu, potrivit contractului pe doi ani și jumătate încheiat cu Al-Ahli

2 goluri și trei assisturi are Stanciu în zece meciuri disputate în campionatul saudit

Contra: „M-ați luat prin surprindere”

Deși surse de la Casa Fotbalului susțin că se cunoaște situația lui Stanciu, inclusiv de despărțirea de Al-Ahli, Cosmin Contra dezminte că a aflat ce se întâmplă cu playmakerul său. "M-ați luat prin surprindere. Nu știu nimic", a declarat selecționerul.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are super impresara . ce face cu el ? sau pare cam terminat dupa atatea transferuri .
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367