REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Nicolas Cage consumă doar carnea animalelor care se împerechează în mod demn. Ce alte pretenţii au starurile

Nicolas Cage consumă doar carnea animalelor care se împerechează în mod demn. Ce alte pretenţii au starurile

Replica API 5 iunie 2021 | 18:44 1120

Alimentaţia e crucială în viaţa celebrităţilor care ţin la stilul lor de viaţă sănătos şi la propriile... pofte. Atunci când ai averi considerabile şi o echipă întreagă de nutriţionişti, chefi şi instructori personali la dispoziţie, este simplu să-şi faci toate poftele şi să pretinzi preparare ciudate la orice oră din zi sau din noapte, nu credeţi?

Foto: Shutterstock

Ei bine, starurile de la Hollywood au şi ele ciudăţeniilor lor alimentare. Cel puţin unele dintre ele, care nu se tem să experimenteze şi să se încreadă în gusturilor lor aparte, scrie clickpentrufemei.ro. Ce sunt în stare unele vedete să-şi pună pe masă?

Nicolas Cage este un actor strălucitor, dar şi un individ excentric, care-şi trăieşte viaţa după propriile reguli. Una dintre ele este să consume numai carnea animalelor care se înmulţesc într-un mod demn. Ce înseamnă acest lucru? Mi-e şi frică să întreb...

Katy Perry a recunoscut că mănâncă doar nuggets de pui sub formă de cizmă. Cântăreaţa a declarat pentru revista People că adoră să consume asemenea preparat fast food, dar numai dacă vine sub această formă, altfel nu se atinge de ele.

Jennifer Lawrence este cunoscută ca fiind o actriţă plină de umor, însă nu glumeşte deloc când spune că mănâncă adesea sandvişuri făcute din felii de pizza. „Iei o felie de pizza, pui chili pe ea, din acela cu tăiţei, nu altfel, după care iei altă felie de pizza, o pui deasupra şi mănânci totul ca pe un sandviş”, a explicat frumoasa blondină pentru Glamour.

Shailene Woodley vrea ca existenţa ei să aibă un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător, motiv pentru care consumă hrană doar provenită de la o fermă anume, nu din supermarketuri sau restaurante „neprietenoase” cu natura sau animalele, şi îşi confecţionează singură produsele cosmetice.

Bun, bun, dar ce mănâncă? Lut! „Am descoperit că lutul e minunat pentru noi din simplul motiv că organismul nostru nu-l absoarbe şi se leagă de izotopii negativi”, a dezvăluit actriţa pentru Into the Gloss. OK. Poate cineva s-o contrazică?

Jennifer Lopez este diva supremă, care face şi pretinde ca lucrurile să se facă cum vrea ea şi cu asta basta! Se pare că starul latino nu se atinge de cafea dacă nu este învârtită în sensul opus acelor de ceas. Pfff, oare cum îşi dă seama de asta, o avea băutura alt gust dacă ar fi amestecată în sensul acelor de ceas?!

Tori Spelling, din serialul Beverly Hills 90210, i-a poruncit soţului ei, Dean McDermott, să-i servească ceva bun, la un moment dat. Iar acest lucru a însemnat o salată de ursuleţi din jeleuri. Hmmmm, nu sună rău deloc, nu?

Este actriţă hollywoodiană, mamă, soţie şi co-fondatoarea unei afaceri de mare succes, The Honest Company, şi, în tot acest timp, trebuie să aibă grijă de ea, să se hidrateze constant. Cum face asta? Simplu! Adăugând sare în apă! Jessica Alba spune că adoră să bea apă în care adăugă chiar ea puţină sare roz de Himalaya.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369