REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.1° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Nicole Cherry a NĂSCUT o FETIȚĂ

Nicole Cherry a NĂSCUT o FETIȚĂ

Replica API 28 noiembrie 2021 | 00:00 629

Nicole Cherry a născut în sâmbătă, 27 noiembrie. Îndrăgita cântăreață, în vârstă de 22 de ani, a devenit mamă pentru prima dată. Aceasta a publicat primele poze în care se poate observa că a născut fetița pe care o are împreună cu logodnicul său, Florin Popa.

Anunțul mult așteptat de fanii acesteia a venit sâmbătă. Nicole Cherry a fost cea care a transmis că a născut. Ea nu și-a putut stăpâni fericirea și a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu copilul ei, însă fără să îi dezvăluie și chipul. „A venit prințesa”, a fost mesajul care a însoțit imaginea publicată de către Nicole Cherry pe rețelele de socializare. La un interval scurt de timp, mii de comentarii și aprecieri au curs pe pagina sa de Instagram. Cu toții i-au făcut urări frumoase și au felicitat-o pentru că a devenit mamă.

Pe fiica artistei o va chema Anastasia. Acesta este numele pe care Nicole și Florin și l-au dorit foarte mult. Artista recunoaște că a trecut prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Ea a anunțat că va deveni mamă chiar la începutul acestei veri. Pe atunci, Nicole Cherry a recunoscut că a ascuns sarcina mult pentru că nu a vrut să fie deranjată de presă, însă apoi și-a dat seama că este momentul să spună adevărul. Deși au existat multe speculații până când să se afle oficial, anunțul său a venit prin intermediul unei melodii în al cărei videoclip apare și partenerul său de viață, Florin Popa. Cei doi sunt logodiți în prezent, iar astăzi este cea mai fericită zi din viața lor.

Nicole Cherry și Florin Popa nu sunt căsătoriți. Cei doi au o relație de iubire de mai mult timp și se gândesc și la o nuntă. Florin deja a cerut-o în căsătorie pe artistă și, cel mai probabil, tinerii se vor cununa în același timp cu botezul copilului. Cu siguranță, după ce își va reveni, Nicole Cherry va da detalii despre nuntă și despre botez, scrie monden.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369