REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Nicole Cherry a născut o fetiță! Prima imagine cu micuța, din maternitate

Nicole Cherry a născut o fetiță! Prima imagine cu micuța, din maternitate

Replica API 29 noiembrie 2021 | 00:00 771

Bucurie mare în familia cântăreței Nicole Cherry, după ce aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Artista a născut sâmbătă și se simte bine, publicând deja și prima imagine cu micuța ei, din maternitate.

Nicole Cherry

Cântăreața Nicole Cherry, pe numele ei real Nicoleta Ghinea, a anunțat entuziasmată că așteptarea a luat sfârșit și și-a putut strânge bebelușul în brațe într-un final. „Cireșica” a născut sâmbătă o fetiță perfect sănătoasă, iar proaspăta mămică se simte și ea bine având în vedere că a intrat rapid pe Instagram să-și țină la curent admiratorii.

Nicole Cherry a născut o fetiță

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima oară. Artista în vârstă de 23 de ani a născut în urmă cu puțin timp, vestea venind chiar de pe pagina sa de socializare. Cântăreața a adus pe lume o fetiță, împărtășind cu prietenii ei virtuali și prima fotografie de la maternitate. Totuși, pentru moment, Nicole a ales să nu arate fața micuței.

Foto: Instagram

„A venit prințesa”, a scris Nicole Cherry pe pagina personală de Instagram. Artista era extrem de nerăbdătoare să-și poată vedea fetița, făcând pregătiri intense acasă înainte de marele moment. De dinainte era știut și numele acesteia, Nicole având totul bine pus la punct înainte chiar ca micuța să se nască.

Artista a anunțat cu luni înainte că fetița ei și a partenerului ei, Florin Popa, se va numi Anastasia Maria, primul nume chiar apărându-i în vis.

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, spunea artista pentru Viva.ro, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920