REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Nicole Cherry, cununie și botez în aceeași zi!

Nicole Cherry, cununie și botez în aceeași zi!

Replica API 17 mai 2022 | 00:00 901

Nicole Cherry se pregătește temeinic pentru două dintre cele mai importante și emoționante evenimente din viața sa, pe care a ales să le organizeze în aceeași zi! Ultimele detalii sunt puse la punct cu grijă de către tânăra mămică, însă stresul se pare că își spune, încet, încet, cuvântul. Iată ce a declarat Nicole Cherry!

Nicole Cherry și-a dorit să împuște doi iepuri dintr-o lovitură și să organizeze cununia civilă cu partenerul ei, Florin, dar și botezul fetiței lor, Anastasia, în aceeași zi. Deși spunea în urmă cu ceva vreme că nu se grăbește să facă pasul cel mare, se pare că artista e mai decisă ca oricând să devină soție și cu acte în regulă.

Nicole Cherry, pregătiri intense pentru botez și cununie

Recent, cântăreața și-a luat un moment de respiro pentru a împărtăși cu urmăritorii săi cum merg pregătirile din această perioadă.

„Nu am mai apucat să vorbesc deloc cu voi, se apropie botezul și sunt stresată un pic, recunosc. Sper să reușim să ținem mai aproape toate lucrurile și oricum vreau să vă arăt tot ce se va întâmpla acolo pentru că o să fie foarte frumos și abia aștept. Am emoții!”, a mărturisit Nicole Cherry, în secțiunea InstaStory.

Se pare că evenimentele sunt deja planificate în cel mai mic detaliu, iar acum Nicole speră doar ca acestea să îi iasă exact așa cum își dorește. Ceremoniile urmează să fie organizate în această lună, așadar mai e doar puțin până când solista va păși în fața ofițerului Stării Civile.

De asemenea, la fel de puțin mai este și până când tânăra mămică își va vedea micuța botezată, urmând să simtă din plin emoțiile zilei creștinării. De altfel, Nicole ne-a declarat recent că acesta este evenimentul pe care se concentrează, cununia fiind doar un plus.

„În luna mai, atunci când vom face botezul Anastasiei, eu și Florin vom avea și cununia civilă, dar adevărata nuntă o vom face atunci când va fi momentul potrivit. Acum, ne vom axa doar pe botezul micuței noastre, nu pe noi doi.

Chiar și invitația am făcut-o strict pentru botez. Ne dorim ca toată lumea, și noi de altfel, să acordam toată atenția acestui eveniment. Acum, este cu și doar despre Anastasia.”, ne-a spus recent cântăreața, în exclusivitate. Tot atunci, tânăra atristă a dezvăluit pentru Click! că ar fi pregătită să devină din nou mămică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sine intereseaza ce face nicoleta cirease a**a ?
1
0
Romanii nu au bani sa isi plateasca Facturile la ENEL si voi scrieti de prostituate !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614