REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Nicole Cherry, fericită în brațele iubitului! Cântăreața și Florin Popa au sărbătorit doi ani de relație

Nicole Cherry, fericită în brațele iubitului! Cântăreața și Florin Popa au sărbătorit doi ani de relație

Replica API 4 august 2020 | 00:00 2383

Lui Nicole Cherry îi merge bine pe toate planurile! Deși a luat o pauză forțată de la concerte, cauzată de pandemie, cântăreața a avut timp pentru alte proiecte și a lansat o colecție de haine. De asemenea, a petrecut mai mult timp cu iubitul său. Nicole și Florin Popa au sărbătorit doi ani de relație, scrie click.ro.

Nicole Cherry şi Florin Popa

Nicole (21 de ani) și partenerul ei au început o legătură romantică în urmă cu doi ani, deși se cunoșteau de mai multă vreme. Înainte de a începe relația care o împlinește în prezent, artista a trecut printr-o dezamăgire dureroasă: a fost înșelată cu una dintre prietenele ei. Tot răul spre bine, căci acum, mai matură și mai înțelegătoare cu sine și cu cel de lângă ea, Nicole strălucește la brațul bărbatului iubit.

Mai mult, tatăl bruenetei este de acord cu legătura e cu Florin, însă și ea se înțelege de minune cu viitorii socri. "Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor", a spus Nicole.

foto: arhivă personală

Nicole Cherry și iubitul, mesaje romantice pe rețelele sociale, la doi ani de relație

Nicole Cherry și Florin Popa, afaceristul cu opt ani mai mare decât ea, și-au sărbătorit iubirea în privat, însă nu au uitat de mesajele romantice de pe rețelele sociale, acolo unde au anunțat că au împlinit doi ani de relație.

"Tu ești și vei fi mereu locul meu fericit. Aniversare fericită! Te iubesc", a scris solista în dreptul unei imagini de pe malul mării, însă nici Florin nu s-a lăsat mai prejos: "Au trecut doi ani, urmează eternitatea. Aniversare fericită! Te iubesc".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar stiri cu tigani ?Cine kkt e si tuta asta nicole cireasa ?Si de ce trebuie sa stim noi ca s-a futut la mare cu tiganul ala pensat .
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369