REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Nicole Kidman l-a implorat pe Tom Cruise să n-o părăsească după 10 ani de mariaj

Nicole Kidman l-a implorat pe Tom Cruise să n-o părăsească după 10 ani de mariaj

Replica API 26 octombrie 2020 | 00:00 1411

Nicole Kidman l-a implorat pe Tom Cruise să n-o părăsească după 10 ani de mariaj: „Eram fericiţi împreună.” Actriţa face noi dezvăluiri despre divorţ.

Nicole Kidman, Tom Cruise

Actuala soţie a lui Keith Urban dezgroapă trecutul şi face noi mărturisiri la aproape 20 de ani de la divorţul de Tom Cruise. Ea susţine că l-a implorat pe actor să nu divorţeze, dar el a fost de neclintit în decizia lui de-a pune capăt căsniciei de 10 ani cu ea. Iar şocul divorţului i-a cauzat un avort spontan traumatizant actriţei. Reprezentantul lui Kidman a confirmat faptul că divorţul de Tom Cruise nu a fost, sub nicio formă, decizia ei. De fapt, Nicole a fost atât de afectată de acea despărţire, încât a suferit un şoc profund.

Când Tom a anunţat, în 2001, că cei doi actori divorţează, Kidman era devastată de vestea încetării mariajului lor de 10 ani. Ea a recunoscut că a fost absolut uimită de intenţiile soţului ei de-atunci de-a se despărţi de ea şi că, în decembrie 2000, tocmai serbaseră 10 ani de căsnicie. „Eu credeam că viaţa noastră împreună era perfectă”, a declarat vedeta. Dar, la numai două luni după aceea, a venit anunţul divorţului lor fără nicio explicaţie decât o scurtă declaraţie din partea lui Cruise, în care era precizat că „Nic ştie motivul”.

Chiar ştia motivul?

Intervievată recent de cei de la The New York Times, Nicole a dezvăluit că cei doi foşti soţi erau „fericiţi împreună” în timpul filmării ultimului lor film împreună Eyes Wide Shut. Conform reprezentantului ei, ea nu ştia nimic despre intenţiile lui de-a divorţa. Acesta a precizat, pentru The Daily Mail, următoarele; „Divorţul nu a fost decizia ei. Tom a fost cel care şi-a dorit divorţul. Nicole a fost absolut şocată de intenţiile lui.”

Mai mult, se pare că actriţa l-a implorat pe Tom să nu meargă mai departe cu divorţul, dar el a fost de neclintit în ceea de priveşte despăţirea de ea. La acea vreme, actele de divorţ conţineau şi protestul actriţei în ceea ce privea divorţul, împreună cu propunerea ei de-a face terapie de cuplu, în loc de-a se despărţi definitiv. Cruise n-a fost de acord cu propunerile soţiei sale de la acea vreme şi a continuat procedurile de separare legală, prărăsind, în acelaşi timp, şi căminul conjugal, scrie okmagazine.ro.

Sarcini pierdute

Cu toate că Tom a declarat că mariajul lor era pe ducă încă din decembrie 2000, realitatea pare să-l contrazică, deoarece e limpede că cei doi foşti soţi mai aveau relaţii intime la acea vreme atât timp cât Nicole a reuşit să rămână însărcinată în acea perioadă.

Din păcate, actriţa n-a reuşit să ducă sarcina la termen, suferind un avort spontan în timpul divorţului care a fost finalizat în şapte luni de la depunerea actelor: „Am pierdut o sarcină la finalul mariajului meu cu Tom”, a declarat ea în 2007.

Kidman a adăugat şi faptul că şi-a dorit nespus de mult să-şi întemeieze o familie cu Tom încă de când s-a măritat cu el, dar lucrurile nu s-au desfăşurat conform planului ei. Faptul că n-au reuşit să aibă copilul lor biologic i-a determinat pe cei doi foşti soţi să adopte doi copii, pe Isabella, în 1993, şi pe Connor, în 1995. Chiar la începutul căsniciei lor, Nicole a avut o sarcină ectopică, ceea ce a fost o experienţă „incredibil de traumatizantă” pentru ea. Iar, la final, s-a întâmplt, din păcate, acelaşi lucru, Kidman a pierdut încă o sarcină chiar în timpul procesului de divorţ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102