REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Nicoleta Bercaru

Nicoleta Bercaru

Replica API 7 noiembrie 2020 | 00:07 2779

Faimoasa Nicoleta Bercaru a rămas fără jobul din CJ. Era şi normal să nu o vrea Lupu, având în vedere poziţia ei politică, dar şi derapajele din trecut.

Dar, nu înţelegem cum de nu a avut demnitatea să se retragă singură şi a aşteptat să fie dată afară! Nici în visele ei cele mai frumoase nu ar fi păstrat-o noul preşedinte în echipă. Una peste alta, rămâne consilier judeţean cu aceleaşi vise măreţe şi aspiraţii la o poziţie ma înaltă. Cine ştie, poate prind evreun post pe la Bucureşti...

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O parvenita, o inculta, o hoata care a crezut ca l apuca pe Dumnezeu de picioare cand a acceptat acest post. Sper sa ajunga la puscarie. Acolo ii este locul
0
0
Lupu stie f bine ca are multi km la bord,probleme si cu schimbatorul de viteze,restul nu e asa important,...
0
0
Domna Nicoleta Bercaru este o pesedista care a contribuit la realizarile domnului Fagadau si ale domnului Tutuianu. Noi pesedistii ne mandrum cu ea. Niko te iubim ca ca tine nu gasim. Moooisto.
3
1
cine drwq mai e si maimuta asta analfabeta hoata?ce fata de infractoare are,peste,zarzavagioaica,vimde ciunga in piata sau ce?
1
0
Bercaru pesedista hoata cu dosare penale este sefa lui tutuianu. Irinela Nicolae pesedista este sefa lui Mihai Sorin si face ce vrea in ISJ, cum ea cum ramane? ISJ este condus de pesedista Nicolae Irinela prietena cu Bercaru. Scoala 39 a scapat de jegoasa de Bercaru care raspandea infectia in cartier taticilor. Muie PSD.
9
1
Fagadau si Bercaru au distrus educatia in orasul Constanta. Bani au fost doar pentru Bercaru si sc 39 sa fure ea in combinatie cu PSD. Dosarele de urmarire penala sunt la procuratura. Fagadau si protejatele lui Bercaru si Irinela sa dispara definitiv. PSD la puscarie!
6
2
Sunteti idioti si frustrati. Bai, jurnalisti de tinichea, pai voi nu faceti, mah, diferenta intre personalul contractual si cel administrativ? Vai de mama voastra de prosti! Cum sa scrii, mah, asemenea idiotenii? Ti-a fost lene, fatuca, sa iesi azi pe teren? Nu de alta, dar daca era asa un Breaking News, il dadeati si voi la timp. Pana si Lupu, care sta pe scaunul prezidential din CJ, se scarpina la buric si rade de voi, mah!
3
4
Nu mai scrieti despre asta! Lasati-o sa moara in nultitatea absoluta care si pe care o reprezinta cu succes!
10
0
Cocotzata asta se prinde ca scaiul de coada cainelui si suge ca o capusa tot ce se poate: televizoare, calculatoare, telefoane, produse de curatenie, bani din orice fel de contract, jumulit parinti, colegi, din proiecte... nu scapa nimic. Este cea mai jegoasa creatura al carei singur si unic scop este acela de a parveni. Mare formatir de ooinie aceasta parvenita, tot apare pe la Digi 24 si seinfoaie ca o curca proasta aratand ea tuturor cat de importanta e, si cum nu are de fapt habar, de ce inseamna inavatamant,neperformand in acest sens decat la furat! La puscarie! Hoato!
12
0
Proasto care esti tu proasta si neinformata, toti cei la care ca tot referiti sunt personal contractual, VACO, si au pkecat idata cu seful ca asa scrie la lege, proasto care scrii din stele.
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614