REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Nicoleta Bercaru propune intonarea Imnului Național și momente culturale la fiecare ședință de Consiliu Județean

Nicoleta Bercaru propune intonarea Imnului Național și momente culturale la fiecare ședință de Consiliu Județean

Replica API 28 martie 2018 | 00:46 876

Nicoleta Bercaru, consilier județean PSD, a propus ca la fiecare ședință de Consiliu Județean Constanța să fie precedat de un moment artistic, aproximativ trei minute, cu spirit naționalist și patriotic, pentru a marca Centenarul Marii Uniri.

„Începând de ședința următoare, la fiecare ședință CJC, se va intona Imnul Național, vom avea un moment de cultură”, a spus Horia Țuțuianu.

Inițiatoarea a precizat că momentele culturale vor face referire atât la istoria Dobrogei, cât și la cea a României, asta pentru a marca cum se cuvine cei 100 de ani de la Marea Unire.

„Este necesar! Trebuie să facem cunoscute povești ale poporului român, din această sută de ani, atât de plină de istorie. Vom aduce în fața publicului prin dumneavoastră povești, atât din istoria Dobrogei, cât și din istoria României. Poveștile vor fi de maximum trei minute”, a spus Nicoleta Bercaru.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ii zice tot Barcaru. a propus directorului sa il lase sa dea limbi pe platforma dupa avioane
3
0
dar pe la scoala cand mai trece?cred ca ai si uitat adresa.
2
0
ce poveste in trei minute ,a juns la acest rezultat ca o comparatie cu durata unui numar prestat de propria persoana,cat despre imn macanisera si altii
1
0
Blonda are in gura samanta unui consilier.
3
1
WOW...ce stire bomba!!! Trebuie sa bubui de inteligenta sa faci o asemenea propunere...nu a gasit ceva mai in teresant pentru a se face remarcata?
3
0
O mare panarama si parasuta, asa zisa directoare la scoala 39.Sa invete sa se comporte si apoi sa fie mare patrioata!
5
2
Panarama n-a citit Scrisoarea a 3-a , dar a vizionat filmul. Si a vazut si Morometii!
7
1
Asta nu-i aia cu scoala intabulata de ma-sa pe numele ei ? E cam jale prin scoala aia , daca nu bagau parintii bani era de mult ruina.Consilier Psd si la sedinte plange ca nu-i da bani primaria?
5
1
sa cante imnul la taragotul meu ..alta treba n aveti ? nu vedeti cum arata constanta?
9
2
rapandula asta de se dadea mireasa la 45 ani cu fiica de cls a 12 a ne da lectii de nationalism....cucoana ai citit ceva din eminescu?scrisoarea a 3 de ex?ca tot esti prof de romana.
10
1
Ce aveti mai cu doamna?! Imaginea dansei nu va starneste nimic?! I-as canta toate imnurile...
3
4
Odata cu introducerea salariilor nesimtite la pamblicarii din haznalele publice ,a revenit subit si patriotismul de mahala.
6
0
initiativa buna, personajul cu propunerea....indoielnic.
7
1
da , voturile nu mai vin, indiferent ce incercati sa mai mintiti si sa inmuiati inimi. Minciunile voastre au depasit granitele tarii
6
2
Vedeti ce reactii de imbecili au unii cand vorbiti despre patriotism? Sunt destule tari in care cetatenii lor fac asta, mai mult flutura drapelul national, dar ia uitativa la unguri ..., au in sange nationalismul. Dar voi epigoni ce sunteti .....
4
4
inainte de sedintele de consiliu judetean si dupa aceea cate o sapa grebla matura in maini si la treaba prin oras purtand pe ei cate o vesta pe care sa scrie mare - consilier judetean. puterea exemplului personal!
11
3
O mare panarama , o mare japita ! Secatura ...
11
3
Eu zic sa fie scos in afara legi si din Romania acest partid plin cu hoti
9
4
Asta bate campii rau de tot ... pozeaza in nationalista,a uitat cand ......
17
4
Cea mai buna forma de patriotism ar fi sa renunte la hotii din partid. Pana atunci nu vom crede decat ca mananca rahat. Cata minte are femeie asta?
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614