REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Nicoleta Cengher, decedată în incendiul de la Beirut, ar fi împlinit 24 de ani

Nicoleta Cengher, decedată în incendiul de la Beirut, ar fi împlinit 24 de ani

Replica API 8 ianuarie 2016 | 00:22 1940

Durere

Durere

Nicoleta Ioana Cengher

Nicoleta Ioana Cengher, una dintre tinerele care au murit carbonizate în restaurantul Beirut, ar fi împlinit, joi, 7 ianaurie, 24 de ani. Cântăreaţa şi-ar fi sărbătorit, joi, şi ziua de nume. Mama artistei a postat câteva rânduri impresionnate pe facebook, ca un omagiu adus fiicei sale. „Astăzi ar fi trebuit să fim fericiţi. Este ziua ta de naştere. Ar fi trebuit să adaugi la trandafirul vieţii tale cea de-a douăzeci şi patra petală. Tu ţi-ai făcut din petale aripi şi te-ai înălţat la cer, ne-ai lăsat sufletele goale şi pustii... M-am trezit plângând, am vrut să te strig, să te îmbrăţişez... , să îţi spun “La mulţi ani”, dar nu erai nicăieri. Te caut în fiecare clipă, te găsesc doar în sufletul meu rănit şi în poze...

La mulţi ani NICOLETA IOANA, La mulţi ani înger drag şi scump........Un gând bun,o rugăciune şi candela care va arde veşnic pentru tine”, a scris mama Nicoletei. Reamintim faptul că în noaptea de sâmbătă, 5 aprilie 2014, pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină pe bulevardul Tomis, la restaurantul Beirut, acolo unde a izbucnit un incendiu. Mai multe echipaje ale ISU Dbrogea au ajuns la faţa locului, pentru a stinge flăcările, însă intervenţia lor a fost îngreunată de vântul puternic. După ce incendiul a fost stins, cântăreaţa Ioana Nicoleta Cengher, din Mangalia, şi cele două dansatoare Mihaela Tucă, cunoscută ca Micki, respectiv Nicoleta Vasiliţeanu, au fost găsite carbonizate într-un vestiar. O a treia dansatoare, Nicoleta Buirencu, din Constanţa, studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius, a reuşit să se salveze în ultimul moment: s-a târât pe scări, acolo unde a fost găsită de patronul ei. Ea a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102