REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Nicoleta PLOSCARU:´Am învins mafia politică!´

Nicoleta PLOSCARU:´Am învins mafia politică!´

Replica API 9 septembrie 2020 | 19:14 1930

Nicoleta Ploscaru, candidat la funcţia de primar al municipiului Constanţa, a câştigat recent războiul cu un post de televiziune ce ar fi distribuit în spaţiul public imagini compromiţătoare cu aceasta. Aflată în cursa pentru câştigarea scaunului de primar al Constanţei, Nicoleta Ploscaru susţine că cei care-i sunt contracandidaţi au intrat în panică, văzând avansul luat de aceasta în sondajele de opinie şi au încercat ca prin acele imagini să o linşeze.

„Postul național de televiziune care a încercat să mă defăimeze și să aducă atingere onoarei și demnității mele a fost drastic sancționat pentru această faptă murdară și pentru încălcarea Legii Audiovizualului. CNA s-a întrunit în ședință publică și a constatat că aspectele din sesizarea mea din 21.08.2020 se confirmă. Ca atare, postul a fost sancționat cu suma de 10.000 lei! O pedeapsă binemeritată!”, a declarat Nicoleta Ploscaru.

Mafia vrea să mă scoată din cursă

Nicoleta Ploscaru a declarat că “au încercat să mă oprească din cursa pentru câștigarea alegerilor pentru Primăria Constanța”, adăugând că tentativa de linşaj a eşuat lamentabil. “Am pus lucrurile la punct. Le-am arătat că eu nu sunt în acel film”, a mai adăugat aceasta. În plus, Ploscaru se laudă cu miile de constănţeni care o susţin în această luptă politică. “Constănțenii au înțeles ce se întâmplă și au trecut de partea mea! Am postat pe Facebook un video în care am lămurit lucrurile. Acest video a avut 40.000 vizualizări în Constanța! I-am bătut pe terenul lor și cu armele lor!”, a menţionat Nicoleta Ploscaru.

Fiind prinsă în această lupă pe terenul dezinformării, în războiului informațional, Nicoleta Ploscaru s-a dezlănţuit şi le-a declarat război contracandidaţilor săi. “S-au dezlănțuit cu toții împotriva mea în încercarea de a-mi opri marșul spre victorie spre câștigarea alegerilor! Pentru că nicio faptă nu rămâne fără rasplata pe măsură, îi informez pe această cale pe cei care au pus în circulație pe Facebook această mizerie, încă de la începutul acestui an, că au fost documentați și identificați. Vor raspunde pentru faptele lor!”, a mai adăugat aceasta.

COD MANDATAR: 24200297

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai ...oameni buni ..asta este o rapandula ordinara ., o lucratoare cu vaginul!! o analfabeta...nu o voteaza nici familia ei..
1
0
Da, da! Esti la masa cu interlopii si te filmezi. Si ce fericita mai erai!... Vrei sa te apuci de furat cu ei... sau pt ei?
5
0
Asta nu e aia de statea cu Mitzu la masa si filma cand le canta Salam ? E clipul pe YouTube
5
0
Te astept pe la mine sa mai faci un dans pe masa!! Fa, ai inebunit??? Cine dracu sa te aleaga pe tine!! Nici fetele de pe varianta nu te.ar alege!! Doar te faci de ras!!
5
0
Cat plateste bagaboanta asta pentru articolele in acest ziar obscur?
6
0
sa dea toti la poarta de handbal..shoot si gool..SIEu
5
0
bwahahahahahahahahah
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218