REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Nicoleta Ploscaru, candidat la Primăria Constanța: Făgădău mai are 4 luni și pleacă!

Nicoleta Ploscaru, candidat la Primăria Constanța: Făgădău mai are 4 luni și pleacă!

Replica API 21 februarie 2020 | 00:05 1531

Nicoleta Ploscaru

Nicoleta Ploscaru, candidat independent la Primăria Constanța, a intrat în această cursă în speranța că orașul de la malul mării va reveni la viață. Nu ia în calcul nici cea mai mică posibilitate de a pierde alegerile, are convingerea că va fi primarul Constanței, peste patru luni. De ce a decis să candideze la Primăria Constanța?

”Îmi iubesc orașul, iar orașul trebuie relansat, trebuie condus corect. Tocmai de aceea candidez pentru că nu văd niciun candidat serios. Dacă exista un singur candidat serios, l-aș fi susținut, nu e niciunul care să repună Constanța pe hartă și să readucă Constanța pe hartă și să redea constănțenilor mândria de a fi constănțean, să resimtă patriotismul local. Acestea sunt motivele pentru care m-am implicat în această luptă. Nu-mi este teamă, nu am nimic de ascuns. Pornesc la drum numai cu gânduri bune”, a spus, pentru Replica, Nicoleta Ploscaru. Aceasta își dorește să facă din Constanța un oraș regal, de altfel este unul dintre proiectele sale imediat următoare, dacă va câștiga Ploscaru. ”Un oraș, funcționează ca și un produs comercial, ca și o firmă, ca un brand. Unul din proiectele mele este Constanța, orașul regal. Nu putem să lăsăm pe alții, precum Balcic, să ne fure identitatea națională. Balcicul nu este Balcicl, este un orășel de 30 de ori mai mic decât Constanța, care trăiește din Castelul Reginei Maria. Noi avem castelul Reginei Mamaia. Sunt și alte clădiri construite de familia regală. Vreau să fac din Constanța un oraș regal. Vreau să aduc inima Reginei Maria la Constanța. De asemenea, vrea ca orașul Constanța să fie Art Noveau. Avem multe clădiri în Constanța, trebuie să le renovăm, să le restaurăm pe toate. Trebuie să regândim orașul Constanța”, a mai spus Ploscaru.

Ploscaru: Făgădău e în stare să facă ceva?

Nicoleta Ploscaru spune că, atunci când va fi primar, ședințele de consiliu nu se vor mai desfășura ca până acum: opoziția nu este opoziție, s emerge pe blat și se votează proiecte care nu vor fi realizate. ”Când o să fiu primar nu o să vedeți că X e PSD, Y e liberal. Lucrăm toți. Consilierii rebuie să priceapă că răspund în fața cetățenilor care i-au votat. Peste 4 luni se va schimba situația, atunci când voi fie eu primar. Chiar dacă sunt primar independent, pot să am consiliu. Cum adică nu pot să am consiliu, dacă sunt independent, așa cum spun contracandidații mei? Opoziția, astăzi, este de fațadă. Drept dovadă, proiectul de preluare a rețelelor CET. Nu este în regulă. Ne-am trezit cu o grămadă de datorii, cu rețele vechi de zeci de ani. Când îl reabilitează, mai are 4 luni și pleacă? Făcea până acum dacă era capabil. E în stare să facă ceva?”, a conchis Ploscaru.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920