rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 17 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Nicoleta PLOSCARU: Cum să dai vina pe CHIȚAC, când MAFIA politică a condus 20 de ani Constanța? VIDEO

Nicoleta Ploscaru, fondatorul Asociației „Constanța, Dragostea mea“, a fost prezentă în studioul Replica de Constanța, vineri, 22 octombrie. În cadrul interviului au fost abordate subiecte de foc, și la propriu și la figurat. Despre pandemie, despre tragedia de la Boli Infecțioase, vaccin, dar și despre situația politică de la nivel național.

”Pandemia este o situație cu care nu ne-am mai confruntat, ne-a luat prin surprindere, pe noi ne ia prin surprindere și iarna dar o situație atât de tragică, această pandemie. Totuși se fac doi ani de când ne confruntăm cu această pandemie, acest virus ucigaș. De vină sunt autoritățile și am să mă explic. Oricât ar încerca dânșii să dea vina pe popor că nu se vaccinează, că nu e disciplinat, nu, poporul nu este de vină. Ei sunt de vină pentru că guvernanții au dat semnale dintre cele mai contradictorii? Păi când vezi un doctor că îți spune asta, te mai gândești, nu? Nu suntem toți medici, nu suntem toți specialiști. Nu trebuie să te uiți în gura lor. Ăia trebuiau să fie dați afară din sistemul sanitar. Să plece din sistem. Nu poți să iei salariu de la stat și să nu susții politica sanitară. Atunci pleacă, du-te în sistemul privat și să te caute cine te consideră un medic foarte bun, nicio problemă. Sunt trei categorii de cetățeni: cei care s-au vaccinat din prima, au avut încredere în vaccin și astăzi sunt la a treia doză; cei anti-vacciniști și cei care ori din comoditate, din indolență, de teamă nu s-au vaccinat. Când au văzut că vaccinul nu omoară, au început să se vaccineze. În data de 15 mai, data anunțării Mării Relaxări de către premierul iresponsabil Florin Cîțu, în acea zi s-au vaccinat 119.021 de cetățeni, la o săptămână după această relaxare doar 70.000 s-au vaccinat, până la câteva mii. A scăzut foarte tare numărul persoanelor vaccinate. Apoi, oamenii au început să zică ‘de ce să mă mai deranjez dacă am scăpat de virus?’, sau ceilalți care aveau o anumită teamă în urma teoriilor conspiraționiste au spus ‘am scăpat de pandemie, nu mă mai vaccinez’. A fost o declarație iresponsabilă la cel mai înalt nivel. E un genocid care ne-a adus în situația de astăzi, cimitirul Europei. Este îngrozitor. Numai într-o zi au decedat jumătate din morții de la revoluție”, a spus Nicoleta Ploscaru.

”Nu poți să te arunci în fața trenului și să faci mătănii și să scapi”

”Sunt împotriva obligativității de orice fel. Sunt împotriva obligativității vaccinării, a certificatului verde. Nu poți să obligi un om să se vaccineze, nu este în regulă, nu este democrație, dar oamenii trebuie să o facă în cunoștință de cauză. Dacă nu o fac, trebuie să se testeze, să se ferească, să fie conștienți. Nu poți să te arunci în fața trenului și să faci mătănii și să scapi. Nu pot fi plătite de cineva la infinit. Cine să le plătească? Noi de unde să avem bani, cine să le plătească? Guvernul poate să plătească un anumit număr de teste pe an. Nu poți să îi testezi toată ziua. De unde atâtea pretenții? Hai să stăm acasă să ne dea cineva, că acel cineva este obligat. De unde? Că am eu chef să mă duc să fac orice și să nu dau doi bani pe virus? Guvernul este vinovat pentru foarte multe lucruri, în primul rând că au anunțat măsuri de relaxare, că nu a aprovizionat spitalele, farmaciile cu tratamente antivirale. Noi nu vorbim de prevenție niciodată. Nu poți să fii inconștient și să spui, domnule, nu am bani… stai acasă! Unde te miști dacă nu ai bani? Nu ai bani să te testezi dar ai bani să umbli creanga? Unde te duci? Ai bani să te duci la film, la teatru, să mergi la cumpărături, la restaurant, unde… de unde ai bani? Nu merge! Nu poți să fii iresponsabil să îi infectezi pe ceilalți. Așa cum eu mă vaccinez pentru a mă proteja, așa cum decis să nu mă vaccinez pentru că nu știu ce conține vaccinul, atunci da, trebuie să am grijă de propria sănătate. Nu mai e vorba că îi infectez pe ceilalți. Chiar nu le pasă de viața lor? Această categorie care nu crede în nimic este undeva la 10%, o minoritate. Când permiți să fie atât de vocali îi virusează și pe ceilalți. De vină sunt guvernanții”, a spus Ploscaru.

Tragedie la ,Boli Infecțioase: Cum să dai vina pe Chițac când ăștia au fost atâția ani?

”Este un episod tragic. M-am dus și eu, am dus o lumânare, am lăsat o iconiță. Este cumplit să te duci la spital să te tratezi și să îți găsești sfârșitul. Când se întâmplă în orașul tău, lucrurile sunt mai profunde. Oricare dintre noi putea fi acolo. Este cumplit. Eu nu mă ocup cu anchete să dau vina pe nu știu ce director de spital. Nu este treaba mea. E o anchetă în curs. Dar știu că de peste 4 ani de zile sunt implicată în analize pentru construirea unui nou spital în Constanța. Am arătat cum absolut toți politicienii sunt vinovați și i-au mințit pe constănțeni și îi mint în continuare. Eu sunt pacient oncologic de 9 ani de zile și știu cu ce se confruntă pacienții, m-am luptat și am trecut prin sistem. Am studiat toți politicienii din Constanța și mint fără rușine. Despre cine vrei să vorbim? Cu cine să încep? Cu Horia Țuțuianu? A fost patru ani de zile președintele Consiliului Județean. A spus numai fantasmagorii, că o să înființeze un spital de oncologie, și el nu era în stare să deschidă buncărul pentru radioterapie. Ne mințea că ‘la vară, la vară’, la anul și la mulți ani. Sunt niște nenorociți, toți sunt criminali. Asta este mafia politică împotriva căreia eu m-am ridicat. Sistemul sanitar nu a bubuit astăzi. De 20 de ani mafia politică a fost preocupată să distrugă. Hai să ne amintim de Căpățână, directorul Spitalului Județean, care e la pușcărie, lua șpagă în curtea spitalului. Nu le este rușine? Sunt niște nenorociți și nu le pasă de constănțeni, doar să fure. Cum să dai vina pe Chițac când ăștia au fost atâția ani? Toate mizeriile le-au făcut mână în mână cu celelalte partide. Ne-au mințit în 2016 că o să construiască 8 spitale, după care au zis că 5 și apoi 3. Țuțuianu, președintele CJC mințea într-una că el îl va construi. Băi, Tuțuianu tu nu îndrăznești nici să respiri în fața unui ministru. I-am scris atunci: `nici măcar să minți frumos nu știi. Arată-mi și mie locația unde să construiești spitalul.` Pintea împreună cu Țuțuianu organizau vizite inopinate la Spitalul Județean și jigneau asistentele, deranja tot actul medical, că îți făcea ea propagandă politică, cu Țuțuianu de mână. A preluat de la Pintea, altă mizerie, că va face spital regional în parteneriat cu Turcia. Păi unde este parteneriatul? Unde este spitalul regional? Nu le este rușine?”, este de părere Nicoleta Ploscaru.

Nu vor fi alegeri anticipate

”Cine vrea anticipate? Nu vor fi alegeri anticipate. Se întrețin unii pe alții cu poveștile astea. Vor să ne țină pe noi ocupați. Sper ca domnul general Ciucă să se apuce de treabă repede. Avem nevoie de seriozitate și de acțiune. Cine-i bagă în seamă pe cei de la USR? Niște isprăviți. USR-iștii? Păi îi prefer pe hoții de la PSD decât pe neisprăviții de la USR. Eu personal am să mă lupt cu ei. Hai să ne amintim că ei au venit cu sloganul „vrem spitale, nu vrem catedrale”. Păi să vină să îmi spună mie neisprăvitul de Stelian Ion care a distrus coaliția de guvernare, că din cauza lui suntem în criza asta politică, să vină să îmi spună unde sunt spitalele pe care le-a construit cât a fost el ministru și cât a avut colegi miniștrii la Sănătate. Ce au făcut? Să vină să spună... că își tăia venele pentru constănțeni. Stelian Ion, un sărman, un parvenit, cum îl cheamă un afacerist se duce repede și dă fuga la el. Visează că e lider politic, are el o agendă scrisă de unii și de alții. Cine e Stelian Ion? Cine e Țuțuianu? Ei sunt generația nouă din politică? Mai bine rămân cu ăia bătrâni, securiști, hoții ăia vechi. Nu îi bagă nimeni în seamă, cum să-i vrei când ei nu sunt în stare de nimic. Sunt niște cretini toți. Nu sunt în stare de nimic. Ce să facă? Maimuța cu grenadă. Ce să facă, să dea foc la țară? Știu doar să fure banii. Nu vedeți la Consiliul Local ce fac? Își amintesc după un an de zile că city managerul nu e bun, păi dă-ți măi demisia. Ei stau acolo disperați poate le pică și lor ceva. Sunt niște cretini și înfometați, sunt leșinați după bani. Sunt nesătui. Din PNRR voiau milioane pe consultanță. Păi cine sunteți voi să luați atâția bani pe consultanță? Nu vă e rușine? Toți sunt la fel. Cum să stau eu la masă cu ăștia, trebuie să dispară. Să îmi vină băiatul de la școală cu codițe că are o profesoară lesbiană de la USR, păi cum? Ăștia sunt defecți. Îmi pare foarte rău că am ajuns aici. Trebuie să dispară. Trebuie să dispară pentru copiii noștri, pentru tot, pentru țărișoara asta. Hoții de la PSD erau mici copii, luau și ei o șpagă de 5% - 10%, ăștia vor miliarde de euro, pe nimic.”, a mai spus Ploscaru.

Mai multe detalii despre subiectele discutate, puteți urmări în materialul video de mai jos.

Liliana IONIȚĂ

sâmbătă, 23 octombrie 20214995
Miercuri, 17 august, interviu LIVE, începând cu ora 13.00, cu Marius Cristian Oprișan, șeful CRPECA
GANDUL.RO
Gest rușinos într-o cabină de probă din Costinești! Imagini surprinse de camerele de supraveghere!
mai mult...Interviuri
10 aug 00:03InterviuriViceprimarul Ionuț Rusu: Vor fi agenți sub acoperire în taxiuri și licențele vor fi retrase! Video

Viceprimarul Constanţei, Ionuţ Rusu, a fost în studioul Replica, marţi, 9 august, pentru a discuta despre despre...3602

3 aug 00:23InterviuriCristina Dumitrache, deputat PSD: Terapia cu canabis este folosită în depresie, anxietăți, Parkinson! Video1790
28 iul 13:51InterviuriMircea Dobre, mesaj către Stroe: Dacă ești prea în vârstă și nu mai ai nervi de oțel, ieși la pensie și lasă-i pe alții. Video2847
23 iul 00:05InterviuriViceprimarul Constanței: Turiștii nu mai vin în Mamaia că, în afară de plajă, nu mai au ce să facă!

Viceprimarul Florin Cocargeanu (USR) a fost prezent în studioul Replica de Constanța, vineri, 22 iulie, unde a vorbit...2982

20 iul 00:07InterviuriPrefectul Silviu Coșa: Pandemic vorbind, suntem în valul 6 de Covid! Video1415
1 iul 00:10InterviuriZoom Beach a dat startul distracției: sporturi nautice, filme în aer liber și mega petreceri. Video4483
23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a revenit în studioul Replica pentru a dezbate subiecte de interes local și...3613

21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video2888
20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video5033
24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...5401

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video4209
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO8507
Vremea
21.9°21.9° - 27° miercuri, 17 august 2022
ConstanțaUmiditate: 59%
Vânt: 4.54 m/s
Presiune: 1008 milibari

Loto
6/4920425232634
5/4030354174032
joker91411332
Horoscop
mai mult...SPSportRT
17 aug 23:31SportMedicii legiști au terminat autopsia baschetbalistei Alessia Maria Raiciu. Care este cauza morții

Alessia Maria Raiciu, o tânără baschetbalistă, a murit chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Alessia a jucat...879

17 aug 23:31SportFotbal: Manchester United este dispusă să-l lase să plece pe Cristiano Ronaldo

Clubul englez de fotbal Manchester United este dispus să-l lase să plece pe atacantul său Cristiano Ronaldo, scrie...264

17 aug 23:30SportWTA Cincinnati: Adversară schimbată pentru Simona Halep după ce Karolina Muchova s-a retras din turneu

​Simona Halep ar fi trebuit să debuteze la turneul WTA de la Cincinnati contra jucătoarei Karolina Muchova, însă...549

17 aug 23:30SportExplicația ministrului Sportului pentru absența de la sosirea campioanelor la canotaj

Ministrul Sportului, Eduard Novak (UDMR), a scris, luni, pe Facebook, că nu a venit să le întâmpine pe aeroport la...1215

Local
17 aug 00:03LocalIncendiu la un apartament din Medgidia: O femeie a fost evacuată de vecini. Video

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul zilei de marți, 16 august a.c., în...487

17 aug 00:03LocalAproape 2000 de prezentări, la UPU Constanța, în timpul minivacanţei de Sfânta Maria

1928 persoane (dintre care 589 copii) au avut nevoie de serviciile medicale ale UPU-SMURD Constanța începând de...338

17 aug 00:03LocalSute de nave, blocate de lipsa apei din Dunăre

480

17 aug 00:03LocalÎncă o autoutilitară a fost confiscată pentru transport și depozitare ilegală de deșeuri, în Constanța

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au depistat pe strada Crișului din Constanța un...1009

17 aug 00:02LocalPeste 500 de absolvenți din Constanța au susținut prima probă a examenului bacalaureat 2022, sesiunea a II-a

Examenul național de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2022, a debutat astăzi, 16 august 2022, cu proba Ea)-...246

17 aug 00:03LocalSalonul de Benzi Desenate, la Muzeul de Istorie

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța a organizat și găzduit, timp de trei zile, Salonul de Benzi...246

17 aug 00:05LocalMarcel Ciolacu, despre schimbarea lui Goidea din Port: Acolo era un dezastru!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că mult discutata schimbare a șefului Portului Constanța nu a avut...3031

16 aug 23:42LocalDin 20 august, cresc amenzile pentru o greșeală banală făcută de mulți șoferi

Din 20 august, cresc amenzile pentru o greșeală făcută de mulți șoferi, de multe ori fără intenție. Decizia a...1427

16 aug 13:22LocalDe la 1 septembrie, ”Litoralul pentru toți” cu 70 de lei pe noapte!

632

Politică
17 aug 00:09PoliticăCoaliția a analizat suprataxarea profiturilor companiilor din energie

Liderii coaliției de guvernare au discutat, marți, despre variante de supraimpozitare a companiilor din energie, au...225

17 aug 00:09PoliticăUSR cere ca tezele de doctorat ale premierului şi ministrului Cîmpeanu să fie analizate de CNATDCU

Reprezentanţii USR cer ca tezele de doctorat ale premierului Nicolae Ciucă şi ministrului Educaţiei, Sorin...200

17 aug 00:13PoliticăANI, o nouă lovitură” Mai mulți funcționari, în incompatibilitate și conflict de interese; a fost sesizat parchetul

792

17 aug 00:00PoliticăScrisoare deschisă a președintelui PER, Dănuț Pop, către Marcel Ciolacu

Președintele Partidului Ecologist Român (PER), Dănuț Pop, semnează o Scrisoare deschisă adresată președintelui...153

17 aug 00:00PoliticăGabriela Firea va propune acordarea de carduri de reduceri și deduceri pentru familiile numeroase

Ministrul Familiei, Gabriela Firea a anunţat marţi că pregătește acordarea unor vouchere de reducere pentru...143

17 aug 00:08PoliticăClaudiu Târziu: 'Ascultaţi-mă bine, n-am băut nimic. Avem șanse să luăm peste 50% la parlamentare'

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere (CNC) al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), Claudiu Târziu, a...366

17 aug 00:41PoliticăOrban: 'La ora actuală, partidul care face legea este PSD. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL'

...403

17 aug 00:41PoliticăVicepreşedintele PMP: “Rectificarea bugetară arată foamea de bani a Guvernului României”

PMP arată că deşi Guvernul României a anunţat o rectificare bugetară pozitivă, acesta este departe de a rezolva...301

17 aug 00:41PoliticăBacalaureatul de toamnă ia startul: Pe cine amenință ministrul Educației cu exmatriculări

359

Interviuri
23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a revenit în studioul Replica pentru a dezbate subiecte de interes local și...3613

21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video

Eugen Teodorovici a vorbit, în partea a doua a interviului acordat ziarului Replica, despre liberalizarea pieței...2888

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

5033

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...5401

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...4209

19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

8507

Monden
17 aug 00:00MondenMads Mikkelsen spune că uimitorul Johnny Depp ar putea reveni în Fantastic Beasts

Actorul Mads Mikkelsen l-a lăudat pe Johnny Depp ca fiind un „actor uimitor” şi a speculat cu privire la posibila...122

17 aug 19:07MondenActriţa italiană Gina Lollobrigida, în vârstă de 95 de ani, vrea să candideze pentru Senat

Actriţa italiană Gina Lollobrigida, în vârstă de 95 de ani, intenţionează să candideze pentru un loc în Senatul...137

17 aug 00:00MondenFilmul de acţiune 'Bullet Train' se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american

130

17 aug 00:00MondenActriţa Amber Heard îşi pregăteşte apelul contra lui Johnny Depp şi angajează noi avocaţi

Actriţa Amber Heard, care a făcut apel la sfârşitul lunii iulie după verdictul procesului său pentru defăimare...123

17 aug 00:00MondenActorul Tom Holland: 'Plec de pe social media. Este foarte dăunător pentru starea mea mentală'

Tom Holland, actorul Spider-Man, a anunțat că se retrage din social media, deoarece consideră că aceasta poate fi...129

17 aug 19:12MondenCântărețul R. Kelly e acuzat de noi infracțiuni sexuale

Cântăreţul R. Kelly, deja condamnat la 30 de ani de închisoare în iunie pentru infracţiuni sexuale, se va prezenta...120

17 aug 00:00MondenAcademia Americană de Film şi-a cerut scuze actriţei amerindiene Sacheen Littlefeather

La aproape 50 de ani după ce a fost huiduită pe scena premiilor Oscar pentru că a refuzat un premiu în numele lui...130

17 aug 00:00MondenActorul britanic Duggie Brown, cunoscut pentru rolul din serialul 'Coronation Street', a decedat la 82 de ani

Actorul britanic de comedie Duggie Brown, care a jucat în serialele ''Coronation Street'' şi ''Last Of The Summer...124

17 aug 00:09MondenAlexandru Arșinel, transportat de urgență la spital de la azilul în care locuiește

758

Mapamond
17 aug 00:00MapamondIncident armat într-un tramvai în Suedia: O femeie rănită în abdomen, presupusul agresor - arestat

O femeie a fost împuşcată în abdomen marţi în timp ce circula într-un tramvai în oraşul Göteborg, cel mai...114

17 aug 00:00MapamondPrăbuşirea podului rutier în sudul Norvegiei nu s-a soldat cu victime

Un pod rutier din lemn s-a prăbuşit luni dimineaţă în sudul Norvegiei, iar două vehicule care circulau pe pod - un...131

17 aug 00:00MapamondCel puţin 20 de persoane au murit carbonizate într-un accident rutier în Pakistan

122

17 aug 00:00MapamondLetonia a livrat Ucrainei şase obuziere şi patru elicoptere

Ucraina a primit şase obuziere din Letonia, a anunţat ministrul ucrainean al apărării, potrivit DPA. "Împreună vom...119

17 aug 00:00MapamondExplozii la un depozit de muniţii la o bază rusă din Crimeea - MAE rus: 'Un act de sabotaj'

Exploziile produse marţi dimineaţă la un depozit de muniţii dintr-o bază rusă din Crimeea, peninsula ucraineană...115

17 aug 00:00MapamondUcraina - Centrala din Zaporojie: Discuţie telefonică între Macron şi Zelenski

Preşedintele francez Emmanuel Macron a purtat marţi o convorbire telefonică cu omologul său ucrainean Volodimir...117

17 aug 00:43MapamondVaccinată de 4 ori, Prima Doamnă a Americii, Jill Biden, s-a infectat cu Covid

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden (71 de ani), a fost testată pozitiv pentru Covid-19 și se confruntă cu „simptome...260

17 aug 00:43MapamondO tornadă puternică a lovit Halkidiki, localitatea unde românii merg în vacanțe. Video

O tornadă puternică a lovit peninsula Kassandra (Halkidiki) din Grecia. Unii martori au surprins și au distribuit...981

17 aug 00:42MapamondExplozii puternice la centrala nucleară Zaporojie: Rusia și Ucraina se acuză reciproc

497

Sănătate
17 aug 00:00SănătateRomânia se va confrunta cu o epidemie severă de gripă, în această iarnă

e prognozează forme de gripă severe în acest an, după ce, timp de doi ani am avut pandemie de coronavirus. Adriana...138

17 aug 00:00SănătateAdriana Pistol: Tendinţa de descreştere a cazurilor de COVID-19 este evidentă

Adriana Pistol, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a afirmat marţi că tendinţa de scădere a numărului...118

17 aug 00:00SănătateAdriana Pistol: Două cazuri de variola maimuţei, în ultima săptămână; vor fi primite 5.000 doze de vaccin

118

17 aug 18:08SănătateCe boli pot semnala problemele de vedere

Problemele de vedere pot anunța inclusiv diferite afecțiuni cerebrale. Dacă ți s-a întâmplat să vezi dublu, să...123

17 aug 00:00SănătateMedicament minune împotriva cancerului la sân. Anunțul făcut de AstraZeneca

AstraZeneca spune că un studiu în fază avansată confirmă beneficiile medicamentului Enhertu pentru cancerul de sân...117

17 aug 00:00SănătatePistol: Rata de vaccinare pentru poliomielită este de 75-77 la sută şi ar trebui să fie minim 80-85 la sută

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii Adriana Pistol a afirmat că rata de vaccinare împotriva...118

17 aug 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 280 de persoane cu COVID, internate la terapie intensivă

Un număr de 3.975 de persoane cu COVID-19 sunt internate în unităţile sanitare de profil, cu 235 mai multe faţă de...121

17 aug 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 3.600 de cazuri noi de COVID-19

Un număr de 3.600 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, cu...115

17 aug 00:00SănătateAparat unic în vestul ţării, ce măsoară rezistenţa pulmonară pe căile respiratorii, la Spitalul 'Victor Babeş'

109

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT