rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 29 noiembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Nicoleta PLOSCARU: Cum să dai vina pe CHIȚAC, când MAFIA politică a condus 20 de ani Constanța? VIDEO

Nicoleta Ploscaru, fondatorul Asociației „Constanța, Dragostea mea“, a fost prezentă în studioul Replica de Constanța, vineri, 22 octombrie. În cadrul interviului au fost abordate subiecte de foc, și la propriu și la figurat. Despre pandemie, despre tragedia de la Boli Infecțioase, vaccin, dar și despre situația politică de la nivel național.

”Pandemia este o situație cu care nu ne-am mai confruntat, ne-a luat prin surprindere, pe noi ne ia prin surprindere și iarna dar o situație atât de tragică, această pandemie. Totuși se fac doi ani de când ne confruntăm cu această pandemie, acest virus ucigaș. De vină sunt autoritățile și am să mă explic. Oricât ar încerca dânșii să dea vina pe popor că nu se vaccinează, că nu e disciplinat, nu, poporul nu este de vină. Ei sunt de vină pentru că guvernanții au dat semnale dintre cele mai contradictorii? Păi când vezi un doctor că îți spune asta, te mai gândești, nu? Nu suntem toți medici, nu suntem toți specialiști. Nu trebuie să te uiți în gura lor. Ăia trebuiau să fie dați afară din sistemul sanitar. Să plece din sistem. Nu poți să iei salariu de la stat și să nu susții politica sanitară. Atunci pleacă, du-te în sistemul privat și să te caute cine te consideră un medic foarte bun, nicio problemă. Sunt trei categorii de cetățeni: cei care s-au vaccinat din prima, au avut încredere în vaccin și astăzi sunt la a treia doză; cei anti-vacciniști și cei care ori din comoditate, din indolență, de teamă nu s-au vaccinat. Când au văzut că vaccinul nu omoară, au început să se vaccineze. În data de 15 mai, data anunțării Mării Relaxări de către premierul iresponsabil Florin Cîțu, în acea zi s-au vaccinat 119.021 de cetățeni, la o săptămână după această relaxare doar 70.000 s-au vaccinat, până la câteva mii. A scăzut foarte tare numărul persoanelor vaccinate. Apoi, oamenii au început să zică ‘de ce să mă mai deranjez dacă am scăpat de virus?’, sau ceilalți care aveau o anumită teamă în urma teoriilor conspiraționiste au spus ‘am scăpat de pandemie, nu mă mai vaccinez’. A fost o declarație iresponsabilă la cel mai înalt nivel. E un genocid care ne-a adus în situația de astăzi, cimitirul Europei. Este îngrozitor. Numai într-o zi au decedat jumătate din morții de la revoluție”, a spus Nicoleta Ploscaru.

”Nu poți să te arunci în fața trenului și să faci mătănii și să scapi”

”Sunt împotriva obligativității de orice fel. Sunt împotriva obligativității vaccinării, a certificatului verde. Nu poți să obligi un om să se vaccineze, nu este în regulă, nu este democrație, dar oamenii trebuie să o facă în cunoștință de cauză. Dacă nu o fac, trebuie să se testeze, să se ferească, să fie conștienți. Nu poți să te arunci în fața trenului și să faci mătănii și să scapi. Nu pot fi plătite de cineva la infinit. Cine să le plătească? Noi de unde să avem bani, cine să le plătească? Guvernul poate să plătească un anumit număr de teste pe an. Nu poți să îi testezi toată ziua. De unde atâtea pretenții? Hai să stăm acasă să ne dea cineva, că acel cineva este obligat. De unde? Că am eu chef să mă duc să fac orice și să nu dau doi bani pe virus? Guvernul este vinovat pentru foarte multe lucruri, în primul rând că au anunțat măsuri de relaxare, că nu a aprovizionat spitalele, farmaciile cu tratamente antivirale. Noi nu vorbim de prevenție niciodată. Nu poți să fii inconștient și să spui, domnule, nu am bani… stai acasă! Unde te miști dacă nu ai bani? Nu ai bani să te testezi dar ai bani să umbli creanga? Unde te duci? Ai bani să te duci la film, la teatru, să mergi la cumpărături, la restaurant, unde… de unde ai bani? Nu merge! Nu poți să fii iresponsabil să îi infectezi pe ceilalți. Așa cum eu mă vaccinez pentru a mă proteja, așa cum decis să nu mă vaccinez pentru că nu știu ce conține vaccinul, atunci da, trebuie să am grijă de propria sănătate. Nu mai e vorba că îi infectez pe ceilalți. Chiar nu le pasă de viața lor? Această categorie care nu crede în nimic este undeva la 10%, o minoritate. Când permiți să fie atât de vocali îi virusează și pe ceilalți. De vină sunt guvernanții”, a spus Ploscaru.

Tragedie la ,Boli Infecțioase: Cum să dai vina pe Chițac când ăștia au fost atâția ani?

”Este un episod tragic. M-am dus și eu, am dus o lumânare, am lăsat o iconiță. Este cumplit să te duci la spital să te tratezi și să îți găsești sfârșitul. Când se întâmplă în orașul tău, lucrurile sunt mai profunde. Oricare dintre noi putea fi acolo. Este cumplit. Eu nu mă ocup cu anchete să dau vina pe nu știu ce director de spital. Nu este treaba mea. E o anchetă în curs. Dar știu că de peste 4 ani de zile sunt implicată în analize pentru construirea unui nou spital în Constanța. Am arătat cum absolut toți politicienii sunt vinovați și i-au mințit pe constănțeni și îi mint în continuare. Eu sunt pacient oncologic de 9 ani de zile și știu cu ce se confruntă pacienții, m-am luptat și am trecut prin sistem. Am studiat toți politicienii din Constanța și mint fără rușine. Despre cine vrei să vorbim? Cu cine să încep? Cu Horia Țuțuianu? A fost patru ani de zile președintele Consiliului Județean. A spus numai fantasmagorii, că o să înființeze un spital de oncologie, și el nu era în stare să deschidă buncărul pentru radioterapie. Ne mințea că ‘la vară, la vară’, la anul și la mulți ani. Sunt niște nenorociți, toți sunt criminali. Asta este mafia politică împotriva căreia eu m-am ridicat. Sistemul sanitar nu a bubuit astăzi. De 20 de ani mafia politică a fost preocupată să distrugă. Hai să ne amintim de Căpățână, directorul Spitalului Județean, care e la pușcărie, lua șpagă în curtea spitalului. Nu le este rușine? Sunt niște nenorociți și nu le pasă de constănțeni, doar să fure. Cum să dai vina pe Chițac când ăștia au fost atâția ani? Toate mizeriile le-au făcut mână în mână cu celelalte partide. Ne-au mințit în 2016 că o să construiască 8 spitale, după care au zis că 5 și apoi 3. Țuțuianu, președintele CJC mințea într-una că el îl va construi. Băi, Tuțuianu tu nu îndrăznești nici să respiri în fața unui ministru. I-am scris atunci: `nici măcar să minți frumos nu știi. Arată-mi și mie locația unde să construiești spitalul.` Pintea împreună cu Țuțuianu organizau vizite inopinate la Spitalul Județean și jigneau asistentele, deranja tot actul medical, că îți făcea ea propagandă politică, cu Țuțuianu de mână. A preluat de la Pintea, altă mizerie, că va face spital regional în parteneriat cu Turcia. Păi unde este parteneriatul? Unde este spitalul regional? Nu le este rușine?”, este de părere Nicoleta Ploscaru.

Nu vor fi alegeri anticipate

”Cine vrea anticipate? Nu vor fi alegeri anticipate. Se întrețin unii pe alții cu poveștile astea. Vor să ne țină pe noi ocupați. Sper ca domnul general Ciucă să se apuce de treabă repede. Avem nevoie de seriozitate și de acțiune. Cine-i bagă în seamă pe cei de la USR? Niște isprăviți. USR-iștii? Păi îi prefer pe hoții de la PSD decât pe neisprăviții de la USR. Eu personal am să mă lupt cu ei. Hai să ne amintim că ei au venit cu sloganul „vrem spitale, nu vrem catedrale”. Păi să vină să îmi spună mie neisprăvitul de Stelian Ion care a distrus coaliția de guvernare, că din cauza lui suntem în criza asta politică, să vină să îmi spună unde sunt spitalele pe care le-a construit cât a fost el ministru și cât a avut colegi miniștrii la Sănătate. Ce au făcut? Să vină să spună... că își tăia venele pentru constănțeni. Stelian Ion, un sărman, un parvenit, cum îl cheamă un afacerist se duce repede și dă fuga la el. Visează că e lider politic, are el o agendă scrisă de unii și de alții. Cine e Stelian Ion? Cine e Țuțuianu? Ei sunt generația nouă din politică? Mai bine rămân cu ăia bătrâni, securiști, hoții ăia vechi. Nu îi bagă nimeni în seamă, cum să-i vrei când ei nu sunt în stare de nimic. Sunt niște cretini toți. Nu sunt în stare de nimic. Ce să facă? Maimuța cu grenadă. Ce să facă, să dea foc la țară? Știu doar să fure banii. Nu vedeți la Consiliul Local ce fac? Își amintesc după un an de zile că city managerul nu e bun, păi dă-ți măi demisia. Ei stau acolo disperați poate le pică și lor ceva. Sunt niște cretini și înfometați, sunt leșinați după bani. Sunt nesătui. Din PNRR voiau milioane pe consultanță. Păi cine sunteți voi să luați atâția bani pe consultanță? Nu vă e rușine? Toți sunt la fel. Cum să stau eu la masă cu ăștia, trebuie să dispară. Să îmi vină băiatul de la școală cu codițe că are o profesoară lesbiană de la USR, păi cum? Ăștia sunt defecți. Îmi pare foarte rău că am ajuns aici. Trebuie să dispară. Trebuie să dispară pentru copiii noștri, pentru tot, pentru țărișoara asta. Hoții de la PSD erau mici copii, luau și ei o șpagă de 5% - 10%, ăștia vor miliarde de euro, pe nimic.”, a mai spus Ploscaru.

Mai multe detalii despre subiectele discutate, puteți urmări în materialul video de mai jos.

Liliana IONIȚĂ

sâmbătă, 23 octombrie 20214106
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
GANDUL.RO
Primul pas în războiul polițiștilor cu cei care dau flashuri a fost făcut. Ce îi așteaptă pe șoferi
mai mult...Interviuri
25 noi 00:10InterviuriLa REPLICA se dă REPLICA: CHIȚAC ar RENUNȚA la PROTOCOLUL de COLABORARE locală cu USR. VIDEO (I)

Între jocurile politice de culise, strategiile pentru preluarea noului Guvern și discuțiile pentru o eventuală...5112

26 noi 00:10InterviuriVergil CHIȚAC vrea PASAJ RUTIER la IEȘIRE din ORAȘ, spre CARREFOUR! VIDEO (II)6015
27 noi 00:11InterviuriVa CANDIDA Vergil CHIȚAC pentru un nou MANDAT, la Primăria CONSTANȚA? Vezi ce zice! (III)2124
10 noi 00:12InterviuriIonuț RUSU: De sărbători, Constanța va avea ILUMINAT FESTIV de poveste! Video

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, a fost prezent în studioul Replica, marți, 9 noiembrie. În cadrul interviului...4762

26 noi 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu: Am PIERDUT un an DEGEABA din cauza consilierilor USR! Video2191
27 noi 00:08InterviuriDr. CEALERA: NU avem CAZURI grave la persoane VACCINATE! VIDEO2186
13 noi 00:11InterviuriMihai LUPU: RAJA nu poate fi preluată de PSD! Video

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost prezent în studioul Replica, vineri, 12 noiembrie....2905

23 noi 19:11InterviuriDELICOTI vrea să TRANSFORME comuna Poarta Albă în oraș! VIDEO1674
26 noi 00:17InterviuriCaragheorghe, USR: Primarul MINTE; noi ne-am întâlnit cu oamenii din PENINSULĂ! Video1379
6 noi 00:10InterviuriSENATORUL USR Remus NEGOI: Sunt ZVONURI că vicele USR, al CJ, ar putea fi schimbat

Economia românească este pe perfuzii, sistemul sanitar este în comă, în educație este haos, însă niciunul dintre...1685

28 oct 00:08InterviuriCICU, de la GARDA de COASTĂ: Au fost depistate 22 de MAȘINI de LUX FURATE sau folosite la INFRACȚIUNI3382
27 oct 00:10InterviuriPrim PROCURORUL TELICEANU: Stelian Ion a avut intenții bune, dar NU și PUTERE. Video3130
Vremea
11.4°11.4° - 13.6° luni, 29 noiembrie 2021
ConstanțaUmiditate: 82%
Vânt: 7.68 m/s
Presiune: 999 milibari

Loto
6/49121731292748
5/4018373640326
joker3111171626
Horoscop
mai mult...SPSportRT
29 noi 23:59SportFotbal - Liga I: Universitatea Craiova - FCSB 2-3

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-2 (2-1), duminică seara, în deplasare, într-un meci din...113

29 noi 23:53SportFotbal: Chelsea - Manchester United 1-1, în Premier League

...154

29 noi 23:54SportFotbal: Manchester City - West Ham 2-1, în Premier League

Manchester City este la egalitate de puncte cu liderul Chelsea după ce a învins-o cu 2-1 acasă pe West Ham United,...105

29 noi 23:54SportFotbal - Italia: AC Milan, învinsă cu 3-1 de acasă de Sassuolo

AC Milan a fost învinsă cu 3-1 de Sassuolo, pe San Siro, într-un meci din etapa a 14-a din Serie A, în care Vlad...182

Local
29 noi 23:43LocalBĂRBAT de 27 de ANI, PRINS DROGAT la VOLAN

La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un...376

29 noi 23:43LocalMinor, PRINS la volanul unui AUTOTURISM

La data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 2.20, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 2 și...225

29 noi 23:44LocalRAZII în CONSTANȚA: AMENZI pe BANDĂ RULANTĂ!

809

29 noi 23:42LocalÎncă 3 DECESE la Constanţa din cauza COVID-19

Până duminică, 28 noiembrie, 56.275 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la nivel...307

29 noi 23:42LocalINCENDIU în apropierea municipiului Tulcea

Detașamentul de Pompieri Tulcea a fost solicitat, duminică, 28 decembrie a.c., în jurul orei 17:10, să intervină...136

29 noi 23:43LocalAproape 47.000 de persoane, imunizate în ultimele 24 de ore

Aproape 47.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, conform statisticii realizate duminică de...139

29 noi 23:44LocalPARFUMURI contrafăcute, descoperite la FRONTIERĂ

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit într-o autoutilitară condusă de cu cetățean bulgar în...200

29 noi 23:44LocalZece cetățeni străini descoperiți de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Varsand și Nădlac II au descoperit zece...133

29 noi 23:44LocalPrimarul Reșit TANER, RAPORT de ACTIVITATE

292

Politică
29 noi 20:23PoliticăNicolae Ciucă: Contextul crizei sanitare ne obligă să luăm măsuri

Premierul Nicolae Ciucă afirmă, în mesajul de Ziua Bucovinei, la 103 ani de la unirea Bucovinei cu Regatul României,...210

29 noi 20:22PoliticăRafila: Soluţia legislativă privind obligativitatea certificatului COVID la muncă ar trebui adoptată până la finele anului

Soluţia legislativă privind obligativitatea certificatului COVID la locul de muncă ar trebui adoptată până la...431

29 noi 20:22PoliticăRomânia aduce primii bani din PNRR: 15 miliarde de euro intră în țară

286

29 noi 20:24PoliticăBogdan Aurescu, ultimele date despre românii blocați în Africa de Sud

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a anunțat duminică, la Digi24, că în Africa Sud sunt 39 de cetățeni români...173

29 noi 20:24PoliticăAdrian Năstase, avertisment pentru PSD

Adrian Năstase le transmite, duminică, foștilor colegi din PSD un avertisment legat de provocările pe care le vor...275

29 noi 20:23PoliticăFostul principe Nicolae: Am fost ofertat de PSD și PNL

Fostul principe Nicolae a afirmat duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, referitor la o eventuală...204

29 noi 20:22PoliticăCoadă la depunerea demisiilor din PNL: o întreagă organizație pleacă din partid

Alianța cu PSD și faptul că Florin Cîțu este noul președinte al liberalilor provoacă haos în partid. Întreaga...569

29 noi 20:21PoliticăEmil Boc: „PSD-PNL sunt ca două echipe rivale care dau totul când joacă pentru națională“

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat vineri că noul guvern PSD-PNL-UDMR trebuie să ducă la capăt...341

29 noi 20:21PoliticăGheorghiță, despre noua variantă de coronavirus: Ne îngrijorează foarte mult potențialul impact

425

Interviuri
13 noi 00:11InterviuriMihai LUPU: RAJA nu poate fi preluată de PSD! Video

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost prezent în studioul Replica, vineri, 12 noiembrie....2905

23 noi 19:11InterviuriDELICOTI vrea să TRANSFORME comuna Poarta Albă în oraș! VIDEO

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost în studioul Replica, luni, 22 noiembrie. În cadrul interviului au...1674

26 noi 00:17InterviuriCaragheorghe, USR: Primarul MINTE; noi ne-am întâlnit cu oamenii din PENINSULĂ! Video

1379

10 noi 00:12InterviuriIonuț RUSU: De sărbători, Constanța va avea ILUMINAT FESTIV de poveste! Video

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, a fost prezent în studioul Replica, marți, 9 noiembrie. În cadrul interviului...4762

26 noi 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu: Am PIERDUT un an DEGEABA din cauza consilierilor USR! Video

Cristian Maricel Cârjaliu a fost prezent în studioul Replica de Constanța, joi 25 noiembrie, pentru a răspunde, în...2191

27 noi 00:08InterviuriDr. CEALERA: NU avem CAZURI grave la persoane VACCINATE! VIDEO

Medicul Ionuț Cealera, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, a fost prezent, vineri, 26 noiembrie,...2186

6 noi 00:10InterviuriSENATORUL USR Remus NEGOI: Sunt ZVONURI că vicele USR, al CJ, ar putea fi schimbat

Economia românească este pe perfuzii, sistemul sanitar este în comă, în educație este haos, însă niciunul dintre...1685

28 oct 00:08InterviuriCICU, de la GARDA de COASTĂ: Au fost depistate 22 de MAȘINI de LUX FURATE sau folosite la INFRACȚIUNI

Cristian Cicu, directorul Gărzii de Coastă, a fost prezent în studioul Replica, miercuri, 27 octombrie. În cadrul...3382

27 oct 00:10InterviuriPrim PROCURORUL TELICEANU: Stelian Ion a avut intenții bune, dar NU și PUTERE. Video

3130

Monden
29 noi 00:00Monden'House of Gucci' şi Lady Gaga iau cu asalt cinematografele din Statele Unite

Los Angeles, 26 nov/ Agerpres/ - După debutul său strălucit în cinematografiei cu "A Star is Born" (2018), Lady Gaga...48

29 noi 00:00MondenStephen Sondheim, o legendă a musicalurilor americane, a murit la vârsta de 91 de ani

Compozitorul şi textierul Stephen Sondheim, considerat o legendă a musicalurilor de pe Broadway şi devenit celebru...41

29 noi 00:00MondenUn film despre efectele pandemiei de COVID-19, desemnat cel mai bun lungmetraj la 'Oscarurile Asiei' 2021

46

29 noi 19:25MondenFlorin Oprițescu a MURIT: Actorul avea doar 42 de ani

Florin Opriţescu, cel mai cunoscut actor român care juca în producţii spaniole, a murit. Actorul a murit în cursul...1299

29 noi 18:41MondenCorul Madrigal va susţine în Italia un concert dedicat Zilei Naţionale a României

Corul Naţional de Cameră „Madrigal - Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, va susţine un Concert...114

29 noi 20:19MondenBryan Adams testat pozitiv pentru Covid-19, a doua oară într-o lună

273

Mapamond
29 noi 15:26MapamondObligativitatea purtării măştilor sanitare revine în Danemarca

Guvernul Danemarcei a reintrodus obligativitatea purtării măştilor sanitare începând de luni în contextul...158

29 noi 15:27MapamondFranța trece la măsuri extreme: Carantină pentru cei vaccinați

Oamenii care au intrat în contact cu persoane infectate cu Omicron vor sta în carantină chiar dacă sunt vaccinați,...420

29 noi 15:23MapamondPANICĂ în Europa! Probabilitate mare ca varianta OMICROM de Covid-19 să fie prezentă și în Germania

358

29 noi 19:25MapamondOmicron continuă să se răspândească în lume

Noua variantă de coronavirus Omicron a continuat să se răspândească în întreaga lume duminică, două cazuri...214

29 noi 15:25MapamondÎn fața tulpinii Omicron, Isrelul își închide granițele

Israelul a anunţat sâmbătă că va interzice intrarea tuturor străinilor în ţară şi va reintroduce tehnologia de...575

29 noi 15:24MapamondJoe Biden, avertizat de dr. Anthony Fauci: Varianta Omicron este posibil deja în SUA

Preşedintele american Joe Biden a fost informat despre cele mai recente evoluţii legate de noua variantă a...270

29 noi 15:20MapamondȚara în care 100% din populație a fost vaccinată antiCovid cu cel puțin o doză

Întreaga populaţie din Emiratele Arabe Unite care este eligibilă pentru vaccinare împotriva COVID-19 a primit "cel...372

29 noi 15:18MapamondOlanda: 61 de pasageri veniți din Africa de Sud suspectați că sunt infectați cu noua variantă Omicron

61 de persoane care au aterizat la Amsterdam cu două curse din Africa de Sud au fost testate pozitiv pentru Covid-19,...317

29 noi 15:17MapamondKosovo: Un bărbat înarmat a atacat un autobuz plin de elevi. Doi copii au murit

432

Sănătate
29 noi 15:00SănătatePastila anti-COVID-19 de la Merck este eficientă, dar nu și pentru femeile însărcinate

Pastila anti-COVID-19 dezvoltată de grupul farmaceutic Merck este eficientă în tratarea persoanelor infectate cu noul...185

29 noi 15:01SănătateRisc extrem de ridicat ca varianta Omicron să se răspândească în Europa

Riscul este "de la ridicat la foarte ridicat" ca noua variantă de COVID-19, numită Omicron şi detectată iniţial în...544

29 noi 15:02SănătateCoronavirus - Rafila: Românii care vin din sudul Africii vor sta în carantină!

263

29 noi 14:56SănătateConstrucția a trei spitale regionale din România: 'Este șocant, banii au fost virați din 2019'

Europarlamentarul Corina Creţu a declarat că acum, când se negociază programele operaţionale, o prioritate a...400

29 noi 14:57SănătateIată ce diferență face booster-ul în privința imunității naturale

Protecţia oferită de boosterul anti-COVID este mai mare decât „imunitatea naturală”, spun oamenii de ştiinţă...282

29 noi 14:59SănătateCoronavirus - Valul 5 bate la ușă: 'Este cronica unei nenorociri anunţate'

Medicul Mihai Craiu susţine că, în condiţiile în care numărul persoanelor care se vaccinează în România este...314

29 noi 15:04SănătateRafila, despre noua tulpină: „Va ajunge și în România, sigur“

Se știu foarte puține date despre tulpina nouă, descoperită în Africa de Sud, iar România ar putea emite...657

29 noi 15:05SănătateTulpina super-mutantă de coronavirus a primit numele Omicron

Experții OMS au decis vineri că noua variantă de coronavirus secvențiată de cercetătorii din Africa de Sud este o...591

29 noi 15:08SănătateAplicaţia care îţi spune ce conţine fiecare aliment cumpărat, lansată în România

355

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT