REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Nicoleta PLOSCARU: Făgădău fuge de DEZBATERI, să nu SARĂ lumea pe el!

Nicoleta PLOSCARU: Făgădău fuge de DEZBATERI, să nu SARĂ lumea pe el!

Replica API 17 septembrie 2020 | 23:33 1775

Nicoleta Ploscaru, candidat independent la Primăria Constanța, a vorbit în cadrul unui interviu acordat cotidianului Replica despre campania de denigrare „inițiată de PSD Constanța” la adresa sa și măsurile luate împotriva acestor acțiuni pe care le acuză Nicoleta Ploscaru. Candidatul independent la Primăria Constanța a anunțat un dezastru social iminent despre care spune că nimeni nu are curajul să vorbească.

„Pe Făgădău îl înțeleg că nu vrea dezbateri. Ce să spună? Să sară toți pe el?”

Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria Constanța, va organiza în data de 24 septembrie, dezbateri electorale în Parcul Tăbăcărie, eveniment la care au fost invitați toți candidații, inclusiv Nicoleta Ploscaru.

„Domnul Horia Constantinescu mi-a trimis invitația la dezbateri, împreună cu un buchet de flori, a fost foarte drăguț. Aș vrea să particip pentru că orice dezbatere este binevenită. Nu am putut confirma încă, pentru că nu știu dacă în acel moment voi avea întâlniri cu alegătorii sau vreo emisiune, fiind ultima zi de campanie. Mai vedem până atunci. Este un pericol pentru democrație să nu accepți invitația la dezbateri. Pe Făgădău îl înțeleg că nu vrea să vină la dezbateri, pentru că el nu are ce să spună. Ce să mai spună? Să sară toți pe el? Chiar îl înțeleg că nu are de ce să vină. Dar Chițac de ce să nu vină, vreau dezbatere cu el și cu minciunile lui.”, a precizat Nicoleta Ploscaru, candidat independent la USR-PLUS.

„Campania de denigrare a fost inițiată de PSD Constanța”

Întrebată despre cum vede campania electorală până în acest moment, Nicoleta Ploscaru ne-a explicat că a fost în centrul unei campanii de denigrare, dar că a sesizat Consiliul Național al Audiovizualului, instituție de control care a luat măsuri în urma unui filmuleț care a circulat pe internet, dar și în presa centrală.

„Campania mea se desfășoară frumos, însă din păcate este o campanie murdară dezvoltată de contracandidații mei. S-a încercat defăimarea mea, printr-un filmuleț în care apăreau două femei în ipostaze indecente în compania unui tip dubios. Filmulețul a fost prelucrat și inițial a apărut pe un site local. Campania de denigrare a fost inițiată de PSD Constanța. În schimb, în urmă cu două săptămâni, filmulețul a fost prezentat în presa centrală, la un ziar și o televiziune. Securiștii din spatele contracandidatului meu Vergil Chițac s-au ocupat de acest lucru, dar am reușit și de această dată să înving mafia poltiică. Postul de televiziune a fost amendat de Consiliul Național al Audiovizualului. Le-am spus de la bun început să nu se joace cu mine, pentru că nu fac parte din structurile lor securistice, masonice și din grupul afaceriștilor îmbogățiți din contractele cu statul. Ajunge o măciucă la un car cu oale.”, a mai declarat Nicoleta Ploscaru.

„Niciun contracandidat nu vorbește despre dezastrul social care urmează”

Un alt subiect sensibil, despre care Nicoleta Ploscaru susține că nimeni nu are curajul să vorbească, este dezastrul social care se preconizează că va lovi constănțenii începând cu anul 2021. Candidatul independent la Primăria Constanța vine și cu soluții pentru evitarea unui dezastru economic și social pentru acest oraș.

„Niciun contracandidat nu vorbește despre dezastrul social care urmează. Gigacaloria costă 537 de lei. Iubiți constănțeni, atât ne va costa din ianuarie 2021, pentru că Uniunea Europeană a interzis subvenționarea gigacaloriei. Primăria nu va mai acorda acele subvenții de 60 de milioane de lei pe an și vom plăti prețul întreg. Mai mult, de la 1 iulie s-a liberalizat prețul la gaze și urmează scumpiri și la energia electrică. Guvernul a abandonat românii și ANRE nu va mai reglementa prețurile. Vom avea un dezastru social la Constanța. Cum să preluăm CET Palas, să băgăm mortul în casă, o ruină tehnologică. Ăștia au furat toți banii și noi constănțenii trebuie să plătim aceste pagube. Vor să ne bage în faliment cu totul? Toate partidele au votat preluarea magistrarelor CET de către RADET. Sunt singura care a propus soluția, construcția unor centrale în cogenerare.”, a mai adăugat Ploscaru.

„Viitorul primar al Constanței este Nicoleta Ploscaru”

Cât despre sondajele prezentate de Partidul Național Liberal, Nicoleta Poscaru afirmă cu nu are emoții și că ea va fi viitorul primar al Constanței, în niciun caz Vergil Chițac, despre care afirmă că este misogin și că va avea un singur vot.

„Chițac cred că va ajunge la un moment dat la 200%. Viitorul primar al Constanței este Nicoleta Ploscaru. Mi-a fost semnalată o situație de niște taximetriști, susținători de-ai mei, că banda lui Chițac a dat bani șoferilor, unii dintre ei i-au și primit, pentru a le spune clienților că el este singura șansă pentru Constanța. Mai nou, pe mine mă fac Dăncilă de Constanța. Nu este o metodă nouă și se practică de mai mult timp. Am participat de mică la campanii electorale și vă pot spune că este o metodă veche. M-am amuzat cum se chinuia să-mi pronunțe numele, probabil era obosit după vreo petrecere sau făcea pe interesantul. Chiar mă deranjează comportamentul lui obsesiv la adresa mea. Vergil Chițac nu cred că mă place, el este misogin și urăște femeile. Eu nu am cum să-i iau voturile lui Chițac pentru că el are un singur vot.”, mai afirmă Nicoleta Ploscaru.

Urmărind restul interviului veți putea afla mai multe detalii despre proiectele cu care Nicoleta Ploscaru vrea să câștige Primăria Constanța.

Video:

CMF 24200297

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218