REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Nicoleta Ploscaru se BUCURĂ că a scăpat de MAFIA ROŞIE

Nicoleta Ploscaru se BUCURĂ că a scăpat de MAFIA ROŞIE

Replica API 17 octombrie 2020 | 00:18 3418

Nicoleta Ploscaru, candidatul independent care a înregistrat cel mai bun scor la alegerile locale pentru Primăria Constanța, a vorbit în cadrul unui interviu despre cursa electorală și rezultatul obținut. De asemenea, au fost abordate și subiecte ce țin de administrația publică locală, dar și privitoare la următoarele alegeri care vor avea loc în perioada următoare, cele parlamentare. Nicoleta Ploscaru susține că se va implica în continuare în viața publică, nu doar în ciclurile electorale și că va taxa orice greșeală a noii administrații liberale de la Constanța.

Nicoleta Ploscaru s-a clasat pe locul 7 în cursa electorală, fiind votată de 2345 de constănțeni, obținând un scor de 2,46%.

“Este un scor foarte bun, având în vedere că am luat același număr de voturi ca vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, un om cu multă experiență în administrația locală, dar și în politică. Am luat mai mult decât candidatul PRO România, deputat în Parlamentul României și fost ministru al Turismului. Eu am fost singură, am lucrat cu resurse proprii, nu am avut în spate pe nimeni și nu am primit niciun leu de la nimeni. Toată campania și activitatea mea din ultimii doi ani a fost susținută prin eforturi proprii. Nu am avut echipe de consultanți și consilieri, mi-am strâns singură semnăturile, una câte una. Uneori oamenii se supără și nu înțeleg că ei îmi scriu un mesaj atunci când pot, au pretenția să le răspund pe moment, dar ei nu știu că eu primesc mii de mesaje. Mai trebuie să și dorm, să mănânc. Sunt mulțumită de numărul de voturi pe care l-am obținut, cel mai bun al unui candidat independent la Primăria Constanța.”, a declarat Nicoleta Ploscaru.

“S-a încheiat o bătălie, nu și războiul”

În urma alegerilor locale, constănțenii au arătat că s-au săturat de conducerea roșie a orașului și județului, după două decenii, și au optat pentru a acorda încrederea liberalilor, numindu-l pe Vergil Chițac noul primar al Constanței. Nicoleta Ploscaru susține că va rămâne în continuare activă și că se va bate pentru interesul constănțenilor.

“Mă bucur că am scăpat de mafia roșie, pentru că m-am luptat doi ani împotriva lor, dar nu ca persoane, ci ca funcții. Să vedem cei care i-au înlocuit ce vor face în continuare, îmi pare rău că nu am fost eu aleasă. S-a încheiat o bătălie, dar nu și războiul. Voi rămâne în continuare foarte activă în viața publică, pentru că nu mă interesează doar ciclurile electorale. Urmează alegerile parlamentare, dar eu voi continua să identific problemele grave ale Constanței și constănțenilor, le voi pune pe agenda publică și am convingerea că vom reuși să schimbăm ceva cu ajutorul suportului oamenilor. Voi continua să mă bat pentru măreția constănțenilor și acesta ar trebui să fie scopul oricărei persoane care se implică în viața publică.”, a mai adăugat Nicoleta Ploscaru.

”Treaba noastră nu este doar să bârfim, ci să-i punem la muncă”

Urmează o altă perioadă extrem de importantă pentru viitorul românilor, organizarea alegerilor parlamentare. Implicarea cetățenilor este necesară pentru ca lucrurile să se schimbe, este de părere Nicoleta Ploscaru.

“Sincer, nici nu mă interesează cum se numesc candidații la parlamentare, pentru că de 30 de ani se întâmplă aceleași lucruri. Nici nu contează cine sunt, dar treaba mea este să-i pun la muncă. Unii chiar nu înțeleg ce au de făcut și chiar nu știu, doar își doresc să fie în Parlament sau să fie într-o funcție publică. Mulți sunt desemnați doar să răspundă unor comenzi, dar treaba noastră nu este doar să constatăm și să bârfim, ci să-i punem la muncă. Ei lucrează pe anii noștri, încă patru ani să stăm degeaba este o nenorocire. Problemele se agravează, nu se rezolvă.”, a mai precizat Ploscaru.

Urmărind restul interviului veți putea afla și detaliile despre referendumul pe care-l promite Nicoleta Ploscaru în cazul în care Vergil Chițac va adopta aceeași atitudine ca cea a predecesorului său, Decebal Făgădău.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102