REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nicoleta PLOSCARU susţine că e pe LOCUL DOI, în ultimul SONDAJ! Video

Nicoleta PLOSCARU susţine că e pe LOCUL DOI, în ultimul SONDAJ! Video

Replica API 8 septembrie 2020 | 14:50 2884

Nicoleta Ploscaru, candidat independent la Primăria Constanța, susține că se bucură de încrederea multor constănțeni și că ar fi pe locul doi în topul preferințelor, la mică distanță de actualul primar Decebal Făgădău. Dacă va fi aleasă primar, Nicoleta Ploscaru a promis că va crește nivelul de trai al constănțenilor, va suprataxa sălile de jocuri de noroc și supermarket-urile, dar și că va rezilia contractul cu Polaris.

„Constănțenii sunt săraci”

La începutul interviului acordat cotidianului Replica, Nicoleta Ploscaru a vorbit despre programul cu care vrea să câștige Primăria Constanța și cum se va schimba viața de zi cu zi a cetățenilor atunci când va ajunge edil.

„Sunt singurul candidat care are o strategie de dezvoltare a Constanței, o strategie care are în centru bunăstarea constănțenilor și creșterea calității vieții. Pe orice politician responsabil ar trebui să-l intereseze aceste două lucruri. Din păcate, niciun politician nu și-a îndreptat atenția către popor, ci sunt mai interesați de partid, de grupurile de interese și afaceri cu statul. Constănțenii sunt săraci. Cum poate să trăiască o familie de pensionari dacă o pensie se duce doar pe utilități. Eu doresc să scad facturile la utilități. Voi rezilia contractul cu Polaris, voi desființar RADET și voi anvelopa blocurile.”, a promis Nicoleta Ploscaru, candidat independent la Primăria Constanța.

„Suntem sclavii lor. Vom suprataxa supermarketurile și păcănelele”

Nicoleta Ploscaru a anunțat că Uniunea Europeană a interzis subvenționarea căldurii pentru cetățeni, iar anunțul va fi făcut după alegeri, fapt ce va afecta substanțial banii pe care constănțenii vor fi nevoiți să-i scoată din buzunar. De asemenea, în atenția candidatului independent se mai află suprataxarea supermarket-urilor și a sălilor de jocuri de noroc.

„Ce salarii au bietele femei care lucrează în supermarket-uri? Lucrează cu salariul minim pe economie, nu se poate așa ceva. I-am întrebat pe politicieni, vouă nu vă e milă? Cum să trăiască oamenii aceștia? Își bat joc de noi, suntem sclavii lor, nu se poate așa ceva. Vom suprataxa supermarket-urile. În mandatul meu de primar, nu voi da vreodată vreo autorizație pentru niciun supermarket. Niciodată! De asemenea, voi taxa păcănelele. Este inadmisibil. Asta înseamnă că suntem un oraș sărac, să dai cu nasul de păcănele de cum ieși din scara de bloc.”, a mai adăugat Nicoleta Ploscaru.

„Am să verific dacă sunt seringi prin jurul școlilor”

Dacă va ajunge primar, Nicoleta Ploscaru amenință cu organizarea unui referendum pentru interzicerea păcănelelor. Din banii scoși din taxarea păcănelelor, Nicoleta Ploscaru vrea să susțină un program numit “Hai la bibliotecă”, în cadrul căruia orice tânăr va fi plătit pentru a veni la bibliotecă pentru a citi. Candidatul independent promite totodată că se va apleca atent asupra învățământului constănțean.

„Știți că 5% dintre elevi au încercat drogurile măcar o dată? Personal am să mă duc și am să verific dacă sunt seringi prin jurul școlilor. Am să trimit poliția locală să aibă grijă. Ca primar voi avea grijă să investesc în infrastructura școlii. Nu se poate ca după opt ani în care ai fost la școală să ai rezultate execrabile la capacitate. Ce au făcut profesorii în cei opt ani? Inspectoratul va trebui să-mi spună, cu ce nevoi se confruntă, dacă sunt profesorii nepregătiți, dacă va trebui să aducem cadre didactice din alte zone sau să le punem la dispoziție locuințe.”, a afirmat Ploscaru.

„Este o campanie de defăimare”

În spațiul public a fost prezentată o filmare în care, conform anumitor voci, Nicoleta Ploscaru apare alături de o altă tânără în timp ce mișcă lasciv pe ritmuri de manele. Candidatul independent la Primăria Constanța susține că nu ea este cea care apare în filmare și că este o campanie de denigrare pusă la cale de PSD Constanța.

„Nu sunt eu și este o campanie de defăimare. Campania a fost inițiată de PSD Constanța, dar la nivel național a fost transmisă și promovată de mafia din spatele lui Vergil Chițac. Dacă vă uitați, sunt aceiași jurnaliști corupți care au procedat la fel și în cazul lui Stelian Ion. Eu am reacționat imediat, s-au speriat și am sesizat Consiliul Național al Audiovizualului. L-au retras filmulețul, am intrat în direct și la TVR. Nu se poate să faci așa ceva. Sunt foarte aproape de primarul Făgădău, în preferințele constănțenilor și disperarea este mare. Chițac a pierdut lupta și este cu 10 procente sub partid. El este un perdant de acum patru ani.”, a conchis Ploscaru.

Mai multe detalii despre proiectele cu care Nicoleta Ploscaru vrea să devină primar al municipiului Constanța, veți putea afla urmărind interviul de mai jos:

Video:

Sorin HULUBEI

Cod mandatar 24200297

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108