REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Nicu Moroianu

Nicu Moroianu

Replica API 24 aprilie 2018 | 00:00 869

Guralivul consilier local de la Mangalia, Nicu Moroianu, a părut, ieri, că înghite găluşca fierbinte şi e oarecum rătăcit la şedinţa cu ministrul Turismului. De altfel, agentul economic din sudul litoralului nici n-a pierdut prea mult timp în sala de şedinţă: a plecat înainte să termine ministrul ce avea de zis, semn că nu se mai simţea confortabil. Deh, prea multă lume, el n-a mai prins loc pe scaun, şi aşa lumea îl ignora... Pe la colţuri însă, e numărul unu la comentat mult, prost şi fără rost!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gonitil o data pe excrocul de Radu C care cara banii de la garda financiara cu sacosa lui Blejner.DNA chiar nu vede nu stie sal ia o data pe hotul asta
1
0
LUATI-L PE IORDACHE FOST PRIMAR DE MEDGIDIA , SFATUITORUL LUI NEGO ...ITA!
0
0
Chiar pare ok omul am vazut ca la sedinte chiar este respinsabil cand voteaza si incearca sa fie folositor orasului dar mafia primarului nu i da posibilitate eu as pune un pariu pe increderea lui ca i gospodar in schimb primarului eu i as pune catusele
3
0
Cel mai corect om cu care am lucrat si un foarte bun profesionist. I se potriveste perfect "omul sfinteste locul".
11
0
Daca a ajuns Radu Cristian sa plateasca articole la Replica contra lui Moroianu inseamna ca-i e frica de el. Si-o fi tras Colgiu ceva si la articolul asta, ca nu se mai misca nimic in Mangalia daca nu-si ia si Colgiu parte.
12
0
Un om de mare valoare. Respect, domnule Moroianu.
17
0
moroianu primar
18
3
un constantean pripasit pe la mangalia care dupa ce a papat banii alora de la cocr se da mare om de turism si mare consilier interesat de problemele orasului.nu v au ajuns primari care nu s din oras?mai vreti unu?laudati l postacilor.ca nu va mai treziti prostilor
5
18
Cel mai bun om de turism din sudul litoralului. Si un consilier cat se poate de vertical si de corect.Aici chiar ati sfeclit-o Replica.
21
5
Era la Bucuresti cu o sacosa de bani sa isi mai amane dosarele
13
4
Macar a fost la sedinta. Primarul Radu Cristian nici macar nu s-a prezentat atat de tare il intereseaza soarta turismului. Unde era? Cu amantele la dilaila?
37
3
Nicu Morianu primar !!! Iorgus ar face bine sa inteleaga ca nu mai are sanse si sa sustina un profesionist ca Nicu Moroianu !!!
38
4
Candidati la Primaria Mangalia domnule Moroianu. Mangalia are nevoie de un om gospodar cum sunteti dumneavoastra. Am lucrat cu dumneavoastra si o spun cu mana pe inima ca sunteti singurul care poate sa scoata Mangalia din mizeria in care au adus-o nemernicii astia. Va sustinem domnule Moroianu. Nu puneti la suflet toate mizeriile pe care vi le face primarul.
43
4
Un adevarat profesionist care a ridicat la cele mai inalte standarde toate locatiile in care a lucrat. Mananci rahat Replica. Pe bani prea multi.
50
4
V-ati castigat si azi cei 3000 de euro de la primaria Mangalia. Pe asta se duc banii Mangaliei pe denigrarea adversarilor politici. Rusine Replica!
32
4
Am crezut ca i om serios Inca o data cine se aseamana se aduna Moroianu chiar nu a inteles ca era lui iorgus a apus .
6
48
Un derbedeu care pe unde a calcat nici iarba nu mai creste.Marele expert in turism pe unde a fost manager a distrus tot.Catelusul lui Iorgus latra,mult,prost si degeaba!
5
45
Un papagal,brelocul lui Iorgus!
5
46

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102