REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

NICULESCU răspunde ACUZAŢIILOR: 'Mulți politicieni vor specula această situație pentru a câștiga capital politic'!

NICULESCU răspunde ACUZAŢIILOR: 'Mulți politicieni vor specula această situație pentru a câștiga capital politic'!

Replica API 3 august 2020 | 23:42 2982

După ce CNSU (Comitetul Național Pentru Situații de Urgență) a luat decizia ca, începând cu ora 23:00, terasele, barurile și cluburile de pe litoral (și din restul județului) se vor închide pe parcursul nopții, activitatea în intervalul orar 23:00 - 06:00 fiind considerată cu risc epidemiologic crescut, prefectul Constanței, George Niculescu, a ținut să facă o declarație în privința acestei hotărâri. Iată ce a declarat acesta:

”Din această seară, începând cu ora 23:00, terasele, barurile și cluburile de pe litoral (și din restul județului) se vor închide pe parcursul nopții, activitatea în intervalul orar 23:00 - 06:00 fiind considerată cu risc epidemiologic crescut, în urma unor analize făcute la nivelul CNSU.

În ultimele zile am primit multe întrebări și mi s-au cerut multe lămuriri pe această temă. Mulți m-au acuzat că nu am luat atitudine și că nu am făcut lobby pentru judetul Constanța, având în vedere numărul relativ scăzut de infectări zilnice înregistrate în județul nostru. Mă întreb, de unde știu aceștia de toate demersurile pe care le-am făcut, le fac și le voi face, de toate discuțiile pe care le port cu mediul de afaceri?

Decizia face parte din Hotărârea nr.38 emisă de CNSU, care vizează mai multe zone din țară, nu doar litoralul. Înțeleg foarte bine importanța turismului, a industriei HoReCa, din care am făcut parte, până nu demult. Sunt printre primii care conștientizează efectele măsurilor restrictive care s-au aplicat și se aplică acestui mediu extrem de important al Constanței. Pe de altă parte, înțeleg și îngrijorarea autorităților și a Guvernului României, care se confruntă cu cea mai mare criză sanitară din ultimii 100 de ani, la nivel mondial!

Toate măsurile, atât de la nivel județean, cât și de la nivel central, sunt luate pentru ieșirea din criza sanitară! Relansarea economică a României, o prioritate a tuturor (autorități și mediu privat), nu va putea fi posibilă fără revenirea la o stabilitate, pe fundamentul căreia se poate construi!

Nu în ultimul rând, sunt conștient că, astfel de măsuri, sunt teribil de nepopulare, dar, din momentul în care am depus jurământul de prefect, toate acțiunile mele au fost în slujba cetățeanului. Îmi asum toate insultele (care, de cele mai multe ori depășesc orice limită a bunului-simț), îmi asum criticile, îmi asum faptul că mulți politicieni vor specula această situație pentru a câștiga capital politic, doar este pre-campanie electorală. Pentru că, la finalul zilei, sunt convins că am depus toate eforturile pentru locuitorii acestui județ!”

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spalati strazile jigodiilor ca acolo se ascunde carcalacul!!!!!!Streinu cercel va ruga sa spalati strazile pe timp de primavara si voi acum pe arsita asta ce faceti ??-imbecililor!!!!fagadau auzi si tu??? Nici ma-ta nu te mai voteaza!!!!!
0
0
Cu totii ne dorim prefecti fara spagi ca acest Niculescu, dar din pacate ei exista pentru ca Orban le tine acoperisul de la centru.
4
0
La Lupoaica in Constanta unde face socrul Bucovala a facut comisie si a zis ca toti au hotarat ca este legal. Dar nimeni nu sesizeaza legatura de rudenie ? Chiar oricine poate sa-si bata joc in asa hal de simbolurile culturale ale Constantei ? Au ramat si stricat tot in zona Lupoaicei din Constanta si stati ca prostii si acceptati ca sa fie sistematic orasul nostru distrus.
3
0
Nu mai acuzati prefectul. Copilul acesta a afaceristului Bucovala s-a folosit de sistemul politic pe care il avem noi in Constanta si in general in toata tara, adica plin de oameni politici ticalosi care ajung la putere, conduc prostimea si apoi vand functiile pe bani mari asa cum a facut si a cumparat acest asa zis prefect. Numai ca el nici pe el nu se poate prezenta decent, nemaivorbind de constanteni care sincer sa va zic, ne-am cam saturat de copiii de afaceristi snobi.
4
0
Nu e de mirare ca prefectul acesta de costum ieftin si sifonat a participat si el activ la distrugerea economiei Constantei. Un spagar ajuns in functie publica fara merite, care vrea sa-si apere interesele clanului Bucovala. Eu nu inteleg cum a fost lasat sa ajunga un astefel de individ sa stea la prefectura . Chiar atat de mult a degradat Pnl ca sa isi duca existenta doar din oameni corupti sau fii de afaceristi ??? Trebuie dati afara de popor cu totii ! Si acest Niculescu cu tot guvernul lui de ticalosi care au nenorocit o tara intreaga !
8
0
Sunt membru PNL dar acest individ Niculescu George care ginerica lui Bucovala si este ajuns prefect printr-o spaga mare data conducerii PNL Constanta. Pe langa cei 56000 euro dati a mai dat si niste actiunu la firma sa care vinde energie pe Bursa. Acum toti la PNL discuta ca a dat banii degeaba ca nu si-i scoate . Eu o sa-mi dau demisia din PNL ca au ajuns sa distruga toata economia tarii, iar promovarea in pnl constanta se face strict dupa formula prefectului fals George Niculescu, adica dai spaga mare si obtii functie. Cum doriti, dragi constanteni, ca orasul sa prospere cu asa scursuri.
9
1
Cum dracu are bafta cta de conducatorii judetului care au fost carciumar sa traiti tutianu la fel niculescu la fel numai carciumarii avem in tot judetul o fi litoral dar mai sunt si alte domenii
0
0
...daca ai depus un juramant in slujba cetateanului asa cum zici, nu trebuia sa accepti carantinati, trebuia sa inchizi localurile de la ora 22:00 si multe altele. Dar nu ai facut asta.
15
0
Pune mana pe treba si asfalteza drumuril si nu mai mintitii lumea cu boli.
7
2
Degeaba se deschide horeca atata timp cat exista riscul ca atat clientii cat si lucrstorii din industrie sa se infecteze....urmarea va fi reinchiderea industriei si cresterea numarului de bolnavi,etc,etc,etc....
3
4
Cred ca te-i descurcat bine pana acum cu pandemia.
3
14
Si uite asa ai rezolvat problema Esti doar un pion slab o marioneta a baietilor destepti de la bucuresti la baza Tradatori de tara de patrie. Felicitari pt felul cum ai reusit sa inchizi sezonul Pt felul cum nu dai 2 lei pe constantenii tai astia muncitorii Din horeca Cei ce va platesc salariul Iti Dorim ca acesta decizie sa te-va coste in alegeri Constanta nu va uita Pana atunci sa mergem linistiti in concedii la turci greci si bulgari ca la ei se poate. Vanzatori de patrie
15
5
georgica nu mai semnaliza.stie toata lumea ca esti un prostalau.
18
6
Georgica lumea nu te uita cum in calitate de proaspat prefect ai facut conferinta de presa sa arati ca rudele tale Bucovala au dreptate in ceea ce priveste terenul de la Lupoaica! Poate ca oamenii chiar aveau dreptate dar tu nu trebuia sa vii la presa, ai lasat impresia jalnica ca apartii cu totul unui clan nu tuturor cetatenilor judetului, cum ar trebui! Esti o mare bila neagra ptr PNL Constanta!
23
0
Gogule, ce intelept esti cand stai in izolare! Cum incerci sa atragi atentia prin iesirile in presa, imediat am imaginea unui om politic pueril, evident nepregatit ptr functia pe care o are!
15
3
e simplu: la orele alea iesi tu fara masca si fara sa te spei. tragi bashini si scipi sminte. e logic ca treb sa ma feresc de tine. de ce mai intrebi? faci ca ala care a dat bashina si intreaba primul cine a dat o?
6
2
Ai facut o plua!
12
1
Dupa ce mi am cumparat postul de prefect cu 100 000 euro dati la PNL am constiinta impacata. Am nevoie de postul acesta ca sa semnez niste smenuri ca sa castig de zece ori spaga data. Pandemia este pentru fraieri.
23
3
mizerie !!!!!
11
1
Offf .Si de la o6 la 18.virusul doarme. De la 18 se trezeste si umbla prin staiuni. Care sunt studiile efectuate de sa ajuns aici ????
21
1
Georgica,ca sa te mustre constiinta,ar trebui sa si ai asa ceva! La tine lipseste cu desavarsire,asa ca dormi linistit. Cand ai adus boala si ai cazat-o in hotel,era tot pentru binele nostru? Hai sictir !
18
1
si ce fac eu finul tau ca nuba era casa mea? Sau ne mutam impreuna la view? Ca si tie iti place.
10
1
In mintea lui si un schizofrenic se simte normal. Dincolo de retorica goala si decizii impuse de la centru, acest prefect nu a facut nimic. Nu a acceptat el carantinati la Constanta? El si Cristina Schipor, sefa economista peste Directia De Sanatate Publica Constanta nu inteleg ca nr de infectari detectate prin testare nu e acelasi cu cel real. Acelasi intelect patrunzator. Hai mars!
19
2
Bravo George, sa vezi ce scad numarul bolnavilor acum ca dupa ora 23 se inchid terasele. Facem pariu ca or sa creasca infectatii? Mai trebuie inchise si altele si e nevoie de infectii multe
17
4
Bravo George !
4
23

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102