REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Nicuşor Constantinescu face dezvăluiri EXPLOZIVE din închisoare - video!

Nicuşor Constantinescu face dezvăluiri EXPLOZIVE din închisoare - video!

Replica API 6 aprilie 2017 | 11:22 871

Nicuşor Constantinescu, unul dintre baronii locali care au ajuns să înfunde puşcăria în România, rupe tăcerea. Fostul preşedinte al Consilului Judeţean Constanţa, condamndat definitiv la 5 ani de închisoare pentru abuz în serviciu în dosarul Centrului Militar Zonal Constanţa, şi la alţi 15 ani, tot pentru abuz în serviciu, dar în primă instanţă, într-un alt dosar de corupţie, a acordat un interviu maraton jurnalistului România TV Victor Ciutacu, în care dezvăluie şi cum a ajuns să fie "deţinut politic", şi ce ordine din partea "binomului" nu a vrut să execute, dar şi de ce îl consideră pe fostul preşedinte al PSD Victor Ponta unul dintre vinovaţii pentru crearea "Sistemului" care a ajuns să controleze justiţia.

"Nu numai avocata mea, ci toţi oamenii care au văzut acel dosar, probele şi rechizitoriul, toţi au spus că este o contrvenţie. Nu e nevoie de foarte multă experienţă ca să vezi că legea asta 446 vorbeşte despre plata cu întârziere a unor cheltuieli aferente centrelor militare zonale. Sunt acuzat că s-au plătit cu întârziere nişte facturi de telefon, de cablu şi de utilităţi şi că nu am asigurat paza unei unităţi militare înarmate, dacă aţi mai auzit aşa ceva. Că nu aş fi asigurat paza... Eu trebuia să păzesc o unitate militară, să angajez bodyguarzi cu spray lacrimogen să îi păzească pe cei cu armament în dotare... Asta e perturbarea valorilor sociale din judeţul Constanţa în viziunea procurorilor DNA şi a judecătorilor care m-au condamnat", a povestit Nicuşor Constantinescu într-un interviu acordat jurnalistului România TV Victor Ciutacu.

"Acolo dna judecator Trancă, cea care a judecat-o pe vestita doamnă Rarinca, a dat 15 ani. Mă gândeam să îi întreb pe judecători că, dacă o lovesc pe doamna judecătoare cu maşina, probabil luam 8 ani de puşcărie pentru omucidere. Acolo sunt mai multe proiecte care privesc programul perdelelor forestiere din Constanţa, locuinţele medicilor, am cumpărat 25 de apartamente să aduc medici din Germania să nu mai moară cu zile cetăţenii judeţului Constanţa, pe lângă programul de reabilitare a Spitalului Judeţean Constanţa, am adus medici, aceşti medici au trebuit să locuiască undeva, am cumpărat 25 de apartamente care sunt şi astăzi în proprietatea CJ Constanţa, fapt pentru care am fost condamnat 15 ani. A fost licitatie publică, eu nu sunt trimis în judecată privind OUG 34 pe licitaţie în niciunul dintre dosare. Aici este paradoxul: nicăieri nu se scrie că am furat vreun leu sau un euro. Sunt acuzat că aş fi cheltuit nelegal şi inoportun banii", a punctat Constantinescu.

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

VIDEO 4

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Perturbarea valorilor sociale a fost prin votarea ta in ditamai functia !!!!!!!
0
1
baronelu bolnavior!luati-i TOTI banii si in 2 zile moare de oftica!
1
1
Jegosu asta merge prin spitale sustinand ca e bolnav.Impuscat si el si Mazare.
3
1
cirjaliu maricel cristian primarul de la agigea e cel care l a infundat pe nicusor!!un sifonar
3
1
omul da da omul este super mincatori de cur sa vor gasi mereu si aici vad is berechet.cunoasteti dosarul domnului Nicusor sau doar dati inainte cu mincatu de kkt.sa aveti pofta
4
4
Trebuie imouscat de Politie in cap direct,un mafiot jegos un porc ordinar si libidinos.A ruinat judetul Constanta
5
1
europeneee tati ialingit cu ai tai secatura
3
3
locul porcului betiv e la parnaie.Ma intreb oare hotul de mazare cand ajunge si el acolo ? Da strutu ? Da banii cand se confisca ???????
17
2
mai ROMAN ULE. zic asa ori ai kk la cap ori kk la cap.tu alegi daca ai cunoste dosarul dnlui CONSTANTINESCU ai intelege substratul unde ii asa zis acuzat.dar cum inocenta te caracterizeaza nu ii necesar sa te obosesti.altfel comentatori anonimi hahaht si micatori de rahat is berechet.
4
10
PORCUL ASTA PENAL,DE FAPT UN BORFAS DE RAND,VREA SA NE CONVINGA CA E NEVINOVAT.NU STIAM CA IN PUSCARIE AJUNG NUMAI OAMENI NEVINOVATI,NU SI LICHELE.
16
4
Nicusor este un baiat fb.In loc.Aliman am facut multa traba cu el.Un om ca nicusor se naste o data la 100 de ani.Ii doresc sanatate si sa fie liber.
8
13
Oricum scapa , ii da drumu e coruptie mare.Au furat destul.
5
9
Mai tineti mult articolul si poza lui Grohaila Buhaitul?Nu s-a obtinut ceea ce au sperat unii apeland la santaj emotional!
11
4
Strangeti hora nu fiti hoti , sa va intre n , dos la toti...sloganul preferat a lui Nicu
18
3
Futul in gura de talhar,merge prin spitale spunana da e bolnav. La puscarie cu ei
24
4
So fit pe mata de pork talhar
18
9
Este mai urat si mai gras decat un porc!
23
7
PORCU-I PORC SI DUPA GRATII.
26
8
Individul acesta trebuie trimis in Siberia la reeducare.
27
6
cred ca nesimtitul asta gras vrea dinnou la furat...
25
6
Sa ma cac pe toti banii lui care ia furat , eu stau in pat in casa cu familia si traim decent toata viata, el sta cu hotii la puscarie , familia o vede in gratii ca vrut sa fie milionar din pix , La multi ani nea Nicule si sa dea Dumnezeu sa te tina sanatos la puscarie .
21
6
sa ne cacam pe inima lui corupta !
22
9
Daca ai facut fapte bune sa iti fie povara usurata.
27
3
acum este tarziu cei care au turnat sunt liberi vezi exemlul lui bonduelle
58
2
sa ti o trag la dos
15
5
DE UNDE ARE PORCUL DIN PLOIESTI DITAMAI VILA DE PE M. EMINESCU GARD IN GARD CU ISJ CONSTANTA?
31
6
Ce rau trebuie sa fie in puscarie!Porcusor da interviuri,Borcea toarna copii intr-o veselie etc.Pe cand si un reality-show cu viata de acolo a unor personaje ca Nicusor?Asta spune orice,numai adevarul nu,despre haiducia din CJC si Primaria C-ta de pe vremea lor,nimic!,,Binomul" te-a adormit ca porcul in intersectie sau te te punea sa bei pana cadeai praf pe la petrecerile de la vanatorile cu Dragnea?Pai cum sa nu iti para rau ca esti la puscarie acum,cand Dragnea a dat liber la furat si tu stii ce sume se invarteau in CJC!Cu echipa de handbal si Nurhan Ali alt furt,Filis H.nu este fiica lui?
37
8
Mai gheorghe !
7
6
Mai are de invatat de la prietenul Mazare.
18
4
Nicusor constantinescu a furat spre exemplu 50 milioane dar 30 milioane i-a dat comunistilor din PSD,DE CE CREDEI CA CONSTANTINESCU SI MAZARE au castigat alegerile timp de 16 ani,a apropiat prin ajutoare pe tigani si pensionari ,care l-au votat timp de 16 ani.Toti comunisti din PSD TREBUIE CONADAMNATI si sa fie declarati oameni ai starzii,sa li se confiste toate proprietatile si sa fie condamnati sa doarma ca oamenii ai starzi,nu trebuie sa cheltuie statul comunist romania cu acesti comunisti din partiduyl comunist PSD.Cauza este comunismul lui ion iliescu.jos comunismul
36
8
Asta a vandut flota romana.
19
8
Puscarie pe veci merita acest mafiot. Adistrus Constanta el si Mazare. Egreu la puscarie. sa ii confiste tata averea si sa fie liber ca sa moara acasa. asta mai traieste inca 40 ani la cum arata.
37
5
Cand fura nu mai era bolnav ce atata ii plangeti luatile averile si datiile drumu.Mazare sta bine mersi si el liber.
39
7
establishment-ul lui merge mai departe si inca este la butoanele CJC prin HuseinFilis,iar socrul acesteia, HuseinOzghen are pe numele sau si pe numele apropiatilor acestuia cam tot ce Porcusor a furat vreme de multi ani,acum si-a permis sa-l plateasca pe Ciutacu ca are de unde,pt a-si face justitie la tv,ca poate s-or gasi ceva oameni al caror viitor a fost furat de acestia,sa iasa in strada sa le tina partea.In sutele de hectare si multe alte afaceri detinute de HuseinOzghen&apropiatii,acolo este viitorul vostru furat,voi votati-i si apoi ramaneti fara alta optiune decat de a pleca din tara
31
5
omul chiar este bolnav. nu conteaza ce a facut si ce nu a facut putina clemeta trebuie acordata. pana la urma este un semen de al nostru cu defecte ca si noi. Sanatate multa! Doamne ajuta!
11
53
Oare cati din cei care citesc acest articol isi mai amintesc cum a inceput acest escroc, impreuna cu Mazare si Strutinski "afacerile" in Constanta? Au inceput ca mafiotii sa santajeze pe toti cei care nu le satisfaceau cererile si precum Pablo Escobar dadeau din cand in cand din ce obtineau cateva frimituri si la cei saraci si astfel multi oameni inca mai cred ca acesti mafioti sunt pedepsiti pe nedrept. Dar se intreaba acesti oameni pe cati au nenorocit prin metodele lor de mafioti?
49
5
Aspectul acestei jivine te duce cu gandul la altceva.....daca Darwin s-a inselat si ne tragem din scroafa.
40
5
Toata stima pentru tot ce a facut acest om pentru handbalul constantean si chiar romanesc.Stiu de asemeni ca a aajutat multi copii bolnavii sa se opereze in clinici din strainatate. Restul lucrurilor nu ma intereseaza.acum nici nu stiu cine e presedinte cj.ca nu face nimic pentru copii.
9
50
Grohaitorul asta nesimtit ca si pretinul Mazare, face clabuci la buci in parnaie. Sa mai stea inca cei 15 ani ca nu ii strica, poate mai slabeste si se lasa de bautura. Succesuri.
50
5
Acest hot merita toti anii de puscarie multumesc Codruta pentru ca a adus judetul Constanta cu 27 de ani in urma nu inainte a distrus spitalele verificati cati cetateni sant in viata dupa o operatie in acesti ani verificati macar spitalul militar arata ca in epoca primitiva si e plin de gandaci orasul mizerabil si totul este degradat in judet veti gasii primarii pusi din epoca lui care fura si acum ne stingheriti cu mandate fara numar dar care a falit primariile si de trei ori perdelele forestiere sant puse oe pasuni nu unde sa defrisat pentru a sifona finduri Eu verificati la Apia sa vedeti .
49
5
Golanul asta face spume la gura de oftica. Mananca cacat de cat de nedreotatit wste el dar javra nu spune si de cat a furat.
46
5
baa ce fata de mistret are asta baa nu-l mai tineti in puscarie in padure la Bals e locul lui sa-l rezolve Tiriac si tovarasii lui
61
5
Citez.." unul dintre baronii Constantei"..nu Replica corect trebuie prezentat unul dintre borfasii si penalii care au distrus moral si fizic locuitorii si orasul acesta atat de frumos si civilizat altadata. Sa-ti dea din partea mea 150 de ani de puscarie ca nu va mai saturati de furat nenorocitilor !
54
7
A inceput sa povesteasca cum a ciordit din bani cetatii? Mai tine minte maxima lui preferata de pe vremea cand era "tare"? . . ."cine nu este cu mine, nu exista"?
47
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614