REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Nicușor Constantinescu, memoriu în instanță: 'Am venit din America de bunăvoie!'

Nicușor Constantinescu, memoriu în instanță: 'Am venit din America de bunăvoie!'

Replica API 26 februarie 2019 | 16:49 361

Magistrații Judecătoriei Medgidia au respins cererea fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, privind liberarea condiţionată. Decizia nu a fost definitivă, așa că a fost depusă contestație, care se va judeca la Tribunalul Constanța, pe 11.03.2019.

Însă, Constantinescu a depus un memoriu în instanță și un scurt rezumat al situației sale actuale de când a fost condamnat și încarcerat întorcându-se de bunăvoie și nesilit de nimeni din America, nu cum eronat s-a afirmat de către reprezentanții Ministerului public că a fost adus cu cătușe, potrivit rolii.ro. Ambele mandate de arestare preventivă la care a făcut referire avocatul său au fost respinse de Departamentul de Justiție al Americii, pentru motivul că abuzul în serviciu nu reprezintă o faptă penală pe teritoriul Americii ca și pe teritoriul altor state europene, cu excepția Letoniei și Belarusului.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Calugaritza" moldoveanca Codrutza si-a tras-o cu toti care au vrut aventuri cat porcul cu tub de NY si-a mangaiat cocoselul bolnav in parnaie...
0
0
Bai porcule abuzul in serviciu nu este penal in usa dar acolo daca un functionar al statului da gaura bugetului statului american la nivel local sau central ala nu scapa de puscarie fapta asta nu se prescrie in USA.In Europa la fel si atat in usa cat si in europa exista o lege cum era la noi legea 18.mai te iau si aia la intrebari.
1
1
Mai Hotu draqu,tu si cu Mazare trebue sa fiti executati cat rau a-ti facut constantei si Judetului,Sacrbelor Ordinare.
0
1
Nea Nicu ori ai scapat sapunelu pe la baie
0
1
Acolo iti este locul porcule nesimtit ,taiai si spanzurai de te credeai dumnezeu.Ai lasat primariile fara bani ca nu aveai tu chef sa dai ,de parca dadeai din punga ta.Averile confiscate si sa traiesti ca orce om de rand sa vezi viata tata nu gluma !
10
1
Omul chiar a venit de buna voie pe ruta SUA - Istanbul - Bucuresti. Din Istanbul putea pleca oriunde in lume, inclusiv Madahascar daca vroia. In prezent sta inchis pentru neplata unei facturi de telefon. Il asteapta alti multi ani pentru dosarele aflate pe rol. Ce mai conteaza daca e eliberat maine sau dupa trei luni cand oricum reintra pentru multi ani in 6-8 luni?
3
3
Porcu, tot porc. Sa vezi grohaiala la recuperarea prejudiciului.
12
1
ai venit , nu de buna voie, ci cunosteai consecintele, de buna voie ai plecat asa ca lasa jigodismul, nu mai tine
12
1
Boule ! Cred ca te oftici ca nu ai fa ut ca celalalt escroc care a ramas in Madagascar !
16
2
Ca si cum ai fi fost cetatean American si ai fi avut de ales. Nesimtitul tot nesimtit, indifferent ce. Zaci naibii acolo unde esti si zi merci ca te-ai ales doar cu atat!
18
2
Da de buna voie si nesilit de nimeni, iei in casatorie puscaria Poarta alba. Da.
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218