REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Nicuşor Constantinescu: Nu mă dezic de prietenul meu Sorin Strutinsky

Nicuşor Constantinescu: Nu mă dezic de prietenul meu Sorin Strutinsky

Replica API 4 februarie 2015 | 22:34 190

Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a susţinut o conferinţă de presă în care a afirmat că nu se dezice de prietenul său Sorin Strutisky, dus azi la DNA cu mandat, pentru a fi audiat într-un dosar în care este suspectat de trafic de influenţă şi dare de mită. "Este un abuz", a comentat Constantinescu, el adăugând şi faptul că "se urmăreşte anihilarea echipei Mazăre-Constantinescu-Strutinsky". Constantinescu a mai arătat că se aşteaptă ca Strutinsky să fie reţinut, întrucât aşa a păţit şi el după audieri.

„Nu neg prietenia cu Radu Mazăre şi Sorin Strutinsky, nu mă dezic niciodată de el. Am vrut să creăm o staţiune frumoasă, un oraş frumos. Eu am câştigat ca independent, dar nu poţi să faci nimic dacă nu faci parte din partid. Sorin Strutinsky a rămas în domeniul privat, a fost un liberal, este om de afaceri, nu este nici o ruşine. Eu cu Radu Mazăre şi Sorin Strutinsky am vândut ziare pe stradă, căram marfă cu o Dacie închiriată, am luat-o de la zero. Am câştigat, am dat faliment, am luat-o de la capăt. Numai în ultimii 10 ani am plătit peste 20 de milioane de euro la stat, bani din care se fac aceste abuzuri. Eu sunt urmărit încontinuu de maşini ale SRI, şi acuma sunt. Loganuri roşii, cu numere de Covasna, de Harghita, că le tot schimbă. Îi anunţ că că o să-i deconspir public, îi blochez în trafic şi arăt cine sunt, că s-a mai făcut asta în România. Şi eu şi Radu Mazăre am fost jurnalişti. Dacă nu ai probe, nu ai cum să scrii decât dacă eşti ofiţer acoperit. Şi Udrea a spus că vom fi atacaţi de ofiţeri acoperiţi şi aşa a fost. Are dreptate femeia. Sunt unii care vor acum să o sugrume. Şi eu am spus lucrurilor pe nume, chiar dacă erau împotriva propriului partid sau a lui Victor Ponta. Unde sunt bărbaţii care să apere democraţia?”, a susţinut Constantinescu. „Sorin Strutinsky a fost acuzat că acum şapte ani a determinat pe cineva să facă ceva. Dacă e contract, are termen de plată. Se referea cred la ACN, e de pe vremea Zeicu. Ce legătură au Sorin Strutinsky, Radu Mazăre sau eu cu asta? Canalul nu este o companie subordonată Consiliului Judeţean Constanţa, este la minister. Este mită dacă a cerut mită prin cont, cu factură? Eu ştiu că atunci când faci factură nu e mită. Această batjocură şi reţinere abuzivă a lui Sorin Strutinsky este de fapt o lovitură dată imaginii mele, domnului primar Mazăre, cetăţenilor judeţului şi municipiului Constanţa care ne-au votat de atâtea ori. Şi pentru aceasta îmi cer scuze constănţenilor, pentru aceste injurii. Şi trebuie ca această stare de fapt să înceteze şi să intrăm în normalitate, în legalitate. Care este motivul să fie săltat cu mascaţi?”, a mai spus Nicuşor Constantinescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218