REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Nicușor Constantinescu nu și-a pregătit apărarea în dosarul lucrărilor ilegale la Herghelia Mangalia și pe malul Lacului Corbu

Nicușor Constantinescu nu și-a pregătit apărarea în dosarul lucrărilor ilegale la Herghelia Mangalia și pe malul Lacului Corbu

Replica API 20 septembrie 2022 | 00:00 3533

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost trimis în judecată, în ianuarie a.c., într-un nou dosar instrumentat de procurorii DNA Constanța. Este acuzat de procurori că ar fi efectuat lucrări ilegale la Herghelia Mangalia și pe malul Lacului Corbu, două obiective care nu aparțin Consiliului Județean Constanța. Pe 14 septembrie a avut loc primul termen de judecată, însă magistrații au amânat cauza pentru 2 noiembrie.

Nicușor Constantinescu a avut termen pe 14 septembrie n cel mai nou dosar de corupție, cel în care e acuzat că ar fi efectuat lucrări ilegale la Herghelia Mangalia și pe malul Lacului Corbu, două obiective care nu aparțin Consiliului Județean Constanța.Magistrații au amânat cauza pentru 2 noiembrie, pentru respectarea dreptului la apărare a inculpatului, îns peță Nicușor Constntinescu.

Potrivit proccurorilor, lucrările au fost efectuate de către Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri, instituție aflată în subordinea CJC și care era condusă de Adrian Gâmbuțeanu, un apropiat al lui Nicușor Constantinescu. RAJDP ar fi facturat o cantitate de lucrări de 4 ori mai mare decât cea efectiv prestată.

Totodată, o parte din lucrări ar fi fost cedată de RAJDP către o societate condusă de fiul unuia dintre angajații instituției, care superviza lucrările. Procurorii DNA Constanța au calculat un prejudiciu de peste 1 milion de euro, iar CJC a transmis magistraților că se va constitui parte civilă în dosar.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Slugile lui Nicusor inca mai fac cartile in Consiliul Judetean, iar incompetentii de la Procuratura nu pot dovedi furturile la vedere.
1
0
Lasa ca vine Daniel Georgescu finul lui Nicusor ca primar, sa vezi ce fura asta, in alte ziare zice ca a invatat de la Nicusor multe lucruri
2
0
Speram ca sa nu mai faca nimeni ce-a facut porcul asta pt Constanta Sa stea toata viata in puscarie
1
0
frustratilor nu mai comentati aici, ce a facut omul asta pentru judetul asta nu o sa mai faca nimeni, vedeti numai raul si ati uitat tot ce a facut bun hcm constanta campioana romaniei cvm tomis toti copii nevoiasi veneau sa vada marea astea nu le mai vede nimenea??
0
0
Cheltuie el si fisa sute de euro zilnic masini foarte scumpe bauturi tigari figuri peste figuri din banii furati ai statului
1
0
vezi Niculecum este viata ?!! La toti lingaii la care le-ai dat sa roada si ei un os acum te-au uitat si nu te viziteaza. Vezi capatana de oaie, sacosa ambulanta, machidoanca, soparla albastra, etc. !!!
0
0
Dati-i de toti banii. A ! Si inchideti-i si robinetele de unde curg banii, vezi brick s**. Inca ceva, mi-am adus aminte cand te-ai imbatat cu gasca si i-ai tras un pumn in ochi lui tov mazare, ca a purtat shaul ochelari de soare toata iarna
0
0
porcul grohaitor se vrea cumva liber?
0
0
cred ca or sa mai apara dosare
1
0
Alt dosar in care N.Constantinescu a prejudiciat C.J.Constanta cu un milion de euro si cate dastea or mai fi ?,spune multzumesc neicusorule pentru pedepsele primite caci pe timpul lui nea Nicu doar pentru un singur dosar dasta luai pe viatza,in plus ti se confisca tot ce ai pe numele tau iar rudele si prieteni tai erau verificatzi si daca ce aveau nu puteau sa justifice cu venituri legale li se confisca si alora tot.
0
0
Sunt ani de zile de cand ii plangea de mila Mazare ca are cancer si gauri prin burta!
0
0
Iara esti tu pe tapet.Si eu iara iti repet.Esti barbatu meu feroce. Hotiile iti sunt feroce. Ce sa fac eu singurica? Mi s a uscat aia mica. Bani de asemeni nu mai am. Am urcat in kilogram. G***a sunt, cheala, urata. Garcea nu vrea sa ma fwta. Eu a ta pe veci raman. Ca tu esti suprem stapan. Hai te pup la cwaie.
0
0
atata l-ati terfelit pe omul asta, iar astia care sunt acum sunt ingerasi ? asa ziceti ? ati dat circ oamenilor a sa poata asti de acu sa isi faca jocurile. toate vor iesi la iveala, cat de curand.
0
0
vezi gambos unde ai ajuns daca ai furat banii de la rajdp ? rajdp care acum este in faliment si autodistrugere
0
0
gambos nu uita , puscaria e casa ta
0
0
Un salariat al Consiliului Judetean a semnat contra cost plata pentru lucrarile fictive.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218