rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 18 octombrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

A contestat decizia!

Nicuşor Constantinescu, sancţionat disciplinar de comisia de disciplină din cadrul Penitenciarului Poarta Albă

Nicuşor Constantinescu

Deținuții s-au plâns de nenumărate ori de condițiile din penitenciare, aceștia semnalând, cel mai des, supraaglomerarea din celule, dar şi condiţiile improprii. Plângerile ajung, în primul rând, la conducerea penitenicarului, dar și la judecătorul delegat al comisiei de discipline. La același judecător ajung și cazuri în materie de disciplină, condamnații prinși pe picior greșit fiind sancționați, conform legii. Nemulțumiți de deciziile comisiei, deținuții le contestă în instanță.

Printre multitudinea de contestații înregistrate pe rolul Judecătoriei Medgidia, formulate pe Legea 254/2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare, se numără și cele ale lui Nicușor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, în dosarul Centrului Militar Zonal. Una dintre ele face referire la o hotărâre a comisiei de disciplină, prin intermediul căreia i-a fost aplicată o sancțiune disciplinară.

Contestațiile depuse de Nicușor Daniel Constantinescu sunt patru la număr, formulate în decurs de câteva luni, însă a avut câștig de cauză doar într-un dosar, unul l-a pierdut, iar celelalte sunt în curs de soluționare. Una dintre plângeri are la bază articolul 104, din Legea 254/2013. Concret, este vorba despre contestația unei hotătâri prin intermediul căreia i-a fost aplicată o sancțiune disciplinară. În acest dosar, instanța a stabilit termen pentru 27 septembrie.

Exercitarea drepturilor persoanelor condamnate nu poate fi îngrădită decât în limitele și în condițiile prevazute de Constituție și lege, spune articolul 56. Împotriva măsurilor privitoare la exercitarea drepturilor prevăzute de articolul mai sus menționat, luate de către administrația penitenciarului, Constantinescu a făcut o altă plângere la judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

Instanța i-a respins cererea, pe 3 septembrie, însă Constantinescu a efectuat recurs, pe 12 septembrie. Un proces câștigat de fostul șef al CJC constă în plângerea formulată în baza articolelor 39, respectiv 40 din Legea 254/2013 și vizează schimbarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate. Astfel, Constantinescu a formulat contestație la Judecătoria Medgidia împotriva încheierii nr. 618 din 12.07.2018, dată de judecătorul de supraveghere a privării de libertate pentru Penitenciarul Poarta Albă în dosarul nr. 577/2018.

Judecătorul delegat a desființat încheierea nr. 618 şi raportul comisiei constituite în baza art. 32 din Legea nr. 254/2013 nr. 1428/25.06.2018 și a dispus modificarea regimului de executare stabilit din regim semideschis în regim deschis. Concret, judecătorul a dispus repartizarea lui Constantinscu în regimul de executare a pedepsei deschis.

Contactat telefonic pentru mai multe lămuriri în legătură cu contestațiile lui Constantinescu, Gabi Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, a declarat: ”Nu e nimic anormal. El, ca și ceilalți deținuți, a contestat anumite hotărâri ale comisiei de disciplină. Nu e nimic ieșit din comun. Este vorba de uzul lor legal. Nemulțumiți de decizia judecătorului delegat, o contestă în instanță, conform prevederilor legale”.

Cerere de revizuire a hotărârii care l-a trimis după gratii!

Referitor la dosarul Centrului Militar Zonal, din cauza căruia Nicușor Constantinescu a ajuns după gratii, trebuie precizat faptul că acesta a formulat o acțiune înstanță de revizuire a hotărârii care l-a trimis în închisoare pentru cinci ani. La primul termen de judecată, Constantinescu a formulat cerere de amânare pentru a-i da posibilitatea de a-şi angaja apărător şi pentru citarea persoanelor interesate.

Cererea a fost admisă, așa că judecătorul a stabilit un nou termen pentru 10 octombrie. Cu referire la același dosar, trebuie specificat faptul că fostul șef trebuie să plătească Consiliului Județean Constanța suma de 61.591,20 de lei, reprezentând contravaloarea penalităţi de întârziere la plata utilităţilor facturate Centrului Militar Zonal Constanţa.

Decizia nu este definitivă, Constantinescu efectuând recurs. Reamintim că Nicușor Constantinescu a fost condamnat la cinci ani, în anul 2016, în dosarul Centrului Militar Zonal. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că, în perioada 2009 – 27 noiembrie 2013, inculpatul, cu ştiinţă și în exercitarea atribuţiilor care decurgeau din calitatea de Preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, în mai multe rânduri nu şi-a îndeplinit sau şi-a îndeplinit în mod defectuos obligaţiile potrivit art.76 din Legea nr.446/2006.

Potrivit acestui articol “ consiliile judeţene/locale şi ale sectoarelor municipiului Bucureşti sunt obligate să asigure centrelor militare din raza lor de activitate terenurile, localurile, instalaţiile de telecomunicaţii, sistemele şi serviciile informatice, autoturismele, alte dotări şi materiale, precum şi fondurile necesare desfăşurării activităţii specifice, potrivit normelor stabilite prin hotărâre a Guvernului.(…)”.

Astfel, în raport de funcţia publică deţinută, inculpatul nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, neefectuând reparaţiile necesare la sediul acestuia și a dispus rezilierea contractelor pentru furnizarea de utilităţi şi servicii de pază necesare funcţionării în condiţii normale a acestei instituții. De asemenea, a încercat de mai multe ori să evacueze instituţia din sediul pe care îl ocupa, fapte care au provocat vătămări ale drepturilor şi intereselor legale ale Ministerului Apărării Naţionale precum şi pagube acestei instituţii.

Mirela Sorina PASCAL

marţi, 25 septembrie 20183849
Comentarii

05Troscotel(25 sep 17:18)
De ce oare nu se merge pe repede inainte cu acumulare de pedepse. In 46 au luat cite 25 de ani munca silnica pentru o predica la biserica. Pe cind vine si suita de grup infractional.
02FutaK(25 sep 17:14)
Daca ar stii suina ce se intampla in dormitorul sau......
13De la el e pesta?(25 sep 14:49)
El e porcu care inoata in sincron cu alt porc ? si avand o eprubeta in blana pe stanga,la caldura, traverseaza dunarea thames rinul si sena dar aia doar seara si mai mult pe weekend si ne da 9 pesta? pai el a fost sigur daca nu, poate alt porc din comisia de disciplina care l a lasat sa inoate in dunare blat cand venea cu noi informatii dupa ce i facusera channeling lui Carciog spre est tare pt noi instructiuni de manipulare,pe nou,ca alea de pe vechi uite unde l au dus...
13muie pesede !(25 sep 12:42)
corcodele ia ia tu cacatul porcului betiv in gura ca vorbesti prostii !!! Muie porcul, muie dragnea, muie pesede !!!
04sorin(25 sep 12:27)
Cred ca a ,ajuns pesta si in zona si au inceput sa guite codaci .
012Ionel(25 sep 11:50)
Suntem parnaiasi, scursurile societatii.. dar vrem drepturi si legi si sa nu fim sanctionati disciplinar. Eu as desfiinta de tot puscariile. Bila la picior si la munca !! La curatat parcuri, la sapat santuri. Obligatiile civice si legale nu ti le-ai respectat dar acum vrei sa ti se respecte drepturile...
262,15(25 sep 11:08)
Din surse sigure: se fute moldoveanca Codruta cu strigaturi cat sta prostul la parnaie... Urmariti-o in ce autoturisme urca , dupa vare ii spune prostului la vorbitor ca s-a intalnit cu...avocatul.
173Justitie de cacat(25 sep 10:41)
Marii banditi ai lui Basina sunt liberi, Iohannis fura case fara jena, iar justitia il baga la puscarie pe Constantinescu fiindca a indraznit sa-i dea un sut in cur lui Mos Teaca!
35dudu(25 sep 10:31)
acolo ajung si psd ii si pnleii toti sunt jeguri sa-si pregateasca cocosile ca platesc pentru ceea ce fac
315Robert(25 sep 09:21)
Jeguruile astea Nicusor,Mazare,Stroe,Fagadau si echipa lor din IPJ,DNA si PCA C-ta,au ras Constanta cu furaciunile.
312Dragnea(25 sep 09:05)
Am crezut ca este BOLNAV grav!
246corcodel(25 sep 08:23)
luati p.la in gura jegurilor umane. slugi nesimtite.OMUL ii suuuper OK
39Frectii a la banditii(25 sep 07:30)
CARE CONDUC ACESTE GHETOURI NAZISTE NUMITE PUSCARII...
417guta(25 sep 07:16)
n-a luat inca africana in celula,che mazarel s-a dus dupa ea,hoti pesedei
823Parpanghel(25 sep 01:48)
Tot in faza terminala este?
637PRAHOVEAN DAMBOVITEAN(25 sep 01:27)
Gunoiul tigan pacurar mai traieste inca? pe ce cai mari ar fi fost el si azi daca nu-l dilea Bodean. Ce mangle ar mai fi facut....de l-ar fi umilit pana si pe Dragnea. Va e mila de gunoiul asta? V-a luat banii!
mai mult...Replica
18 oct 17:42ReplicaȘMECHER DE HÂRȘOVA, PERICOL pe STRADĂ: Live la volan în timp ce-și face jointuri! VIDEO!

Un tânăr din Hârșova a demonstrat că este un mare fan al filmărilor în direct, transmise de la volan. Mai mult...3656

18 oct 16:11ReplicaSpitalul regional de la Constanţa va fi construit în parteneriat public privat cu investitori turci!3045
18 oct 13:56ReplicaMAHALAUA de la colţul străzii, desfiinţată de poliţiştii locali: zeci de tineri consumau alcool şi aduceau injurii! VIDEO5408
18 oct 12:00ReplicaSCANDAL între ȚIGANI, la Medgidia! S-a lăsat cu înjunghieri

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia, la data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, au fost...1993

18 oct 10:21ReplicaUn șofer aproape de COMĂ ALCOOLICĂ a pus la pământ gardul unui imobil, în Valu lui Traian!2131
18 oct 00:00ReplicaMagazinul Profi, obligat de instanţă să desfiinţeze lucrările executate ILEGAL!2358
18 oct 00:00ReplicaPrimăria Hârşova a lansat o licitaţie de un milion de euro. Vezi pe ce se duc banii

Primăria Hârșova a lansat la finalul lunii septembrie o licitație în valoare de peste un milion de euro, pentru...985

18 oct 14:04ReplicaDOSARE, INFRACTORI, PROBLEME ŞI LEGILE JUSTIŢIEI! INTERVIU cu prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa2422
18 oct 07:06ReplicaPERCHEZIŢII şi INTERCEPTĂRI în dosarul unui individ care a acţionat prin metoda Cureaua, în Tomis III2773
18 oct 00:00ReplicaRegulamentul de acces în Zona Peninsulară. Amenzi usturătoare pentru cei care nu îl respectă!

Consilierii locali muncipali din Constanța au votat, pe 27 septembrie a.c., proiectul de hotărâre privind aprobarea...2000

18 oct 00:00ReplicaAsiguratorul Groupama, obligat de instanţă să plătească despăgubirea auto unei societăţi de taxi din Constanţa1664
18 oct 00:00ReplicaRomâni RACOLAŢI şi transformaţi în SCLAVI în Anglia!1362
Vremea
17°15.5° - 17° joi, 18 octombrie 2018
cer fragmentatUmiditate: 95%
Vânt: 3.33 m/s din ENE
Presiune: 1027.86 milibari

Loto
6/4921924454749
5/4021923303325
joker6171829328
Horoscop
mai mult...SPSportRT
18 oct 00:00SportSimona Halep: Sunt recunoscută cu ușurință pe stradă în România. Avem o țară mică, am nevoie de liniște

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Moscova, "Kremlin Cup", din cauza problemelor la spate, însă, până să...496

18 oct 00:00SportCâţi bani încasează FRF pentru calificarea naţionalei U21 la EURO 2019: "Financiar este o..."

Naţionala U21 a României s-a calificat după 20 de ani la un turneu final şi, din punct de vedere financiar, FRF a...742

18 oct 00:00SportCazul Halep, în atenţia WTA. Directorul turneului de la Moscova: Nu ajungem nicăieri

Retragerea Simonei Halep de la turneul WTA de la Moscova din cauza problemelor de la spate nu a rămas fără urmări....916

18 oct 00:00SportProaspăt calificată la EURO 2019, România U21 ar putea juca un amical de lux, cu Franța

România U21 ar putea juca, în noiembrie, pe Arena Naţională, un amical de lux cu naţionala similară a Franţei, de...266

Local
18 oct 01:04LocalLovitură pentru Omar Hayssam. Ce au decis judecătorii!

Magistrații Tribunalului Dâmbovița au respins, miercuri, cererea făcută de Omar Hayssam de întrerupere a...581

18 oct 00:52LocalAtenţie, constănţeni! RADET efectuează probele la rece!

Având în vedere prognozarea scăderii temperaturilor exterioare în următoarea perioadă, RADET Constanța...2152

18 oct 01:06LocalPoliția Română a lansat campania CyberScams. Iată despre ce fraude este vorba!

Poliția Română a lansat, la data de 17 cotombrie a.c., la inițiativa Europol – Centrul European Cybercrime,...403

18 oct 01:05LocalNoutăți privind permisele de călătorie GRATUITE pe autobuzele RATC

Pensionarii care beneficiază de abonamente gratuite pe mijloacele de transport ale Regiei Autonome de Transport în...589

18 oct 01:05LocalS-a dat alarma în școli din Mangalia și Bărăganu! Elevii, instruiți despre situațiile de urgență!

Elevii de la Școala Gimnazială „Emil Gârleanu” din Bărăganu au participat, marți, 16 octombrie a.c., la un...524

18 oct 01:04LocalElevii din Medgidia și Poarta Albă vor da lecții despre alimentația echilibrată!

Sărbătorită în fiecare an în data de 16 octombrie, Ziua Internațională a Alimentației a fost marcată de elevii...323

18 oct 01:02LocalMedicul Loti Popescu a lansat „Alfabetul Sănătății”

O carte pentru inimă, pentru viață și pentru un stil de viață sănătos a fost lansată, vineri, 12 octombrie...452

18 oct 01:02LocalAtenție, constănțeni! Se schimbă programul pentru eliberarea cazierelor

Ca urmare a unor lucrări pe care distribuitorul de electricitate le va desfășura în zona IPJ Constanța, la data de...869

18 oct 01:01LocalDoi șoferi din Constanța s-au ales cu dosare penale!

Polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, la data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 2.20, au...331

18 oct 00:52LocalACCIDENT MORTAL la Neptun: o mașină s-a oprit în mai mulți copaci!

Un teribil accident rutier a avut loc miercuri, 17 octombrie, a.c., în urma căruia o persoană și-a pierdut viața....4657

Politică
18 oct 01:09PoliticăAsociaţia lui Vergil Chiţac a obţinut în instanţă suspendarea a două hotărâri ale Consiliu Local Constanţa

De la înființarea Asociației ”Constanța Altfel”, o organizație civică al cărei președinte este Vergil...543

18 oct 01:09PoliticăInspecţia Judiciară s-a autosesizat: Legături suspecte între un procuror cunoscut, Dacian Cioloş şi USR

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat pe tema unor legături suspecte între procurorul Bogdan Gabor, fost membru CSM,...429

18 oct 01:08PoliticăComisia Europeană, prima reacţie după adoptarea OUG pentru Justiţie

Oficialii europeni au anunţat că urmăresc cu 'îngrijorare' modificările făcute la legile justiţiei. "Aşa cum...359

18 oct 01:08PoliticăMajorări pentru constănţenii care nu şi-au achitat impozitele la timp!

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează cetățenii care nu au achitat impozitele și taxele...531

18 oct 01:07PoliticăLiviu Dragnea, reacție după Eurobarometru: ‘Ar trebui să convingă oficialii europeni de ceea ce am spus și eu’

Potrivit lui Dragnea informațiile oferite de Eurobarometru arată o situație de fapt în Europa, și anume că tot mai...419

18 oct 01:06PoliticăTudorel Toader vine cu explicații: OUG pe legile justiției nu se aplică retroactiv

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a venit cu o serie de explicații pe OUG privind legile justiției și a explicat...466

18 oct 01:04PoliticăAugustin Lazăr TOARNĂ gaz pe foc în scandalul OUG privind Legile Justiției: 'Şi noi am vrea să ştim ce vreţi să ştiţi dumneavoastră. Este o analiză în curs'

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat miercuri dimineaţă, referindu-se la OUG privind justiţia, că este o...393

18 oct 01:03PoliticăCCR discută miercuri trei contestaţii vizând organizarea şi desfăşurarea referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie

Curtea Constituţională discută miercuri trei contestaţii vizând organizarea şi desfăşurarea referendumului...278

18 oct 01:01PoliticăReacția DNA la OUG pe legile justiției - Ce avertisment transmite Anca Jurma

Într-un punct de vedere formulat către CSM, conducerea DNA susține că aplicarea retroactivă a noilor condiții de...570

18 oct 01:00PoliticăLista miniştrilor care vor fi 'executaţi' de CEx-ul PSD

Conducerea PSD a decis convocarea mult așteptatului Comitet Executiv al partidului, în cadrul căruia se va face o...1718

Monden
18 oct 00:00MondenINNA, primul album în limba spaniolă compus integral de ea. Artista prezintă teaserul “YO”

Chiar de ziua ei, așa cum și-a obișnuit fanii, INNA le-a făcut cadou teaser-ul albumului “YO”, în limba...180

18 oct 00:00MondenAmănunte picante despre noul iubit al lui Brigitte Sfăt. Corneliu ar fi încă însurat. Cine l-a dat de gol

Brigitte și Corneliu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, însă, dezvăluirile făcute de...315

18 oct 00:00MondenDesignerul lui Carmen Iohannis reacţionează după criticile la adresa ţinutelor „primei doamne“: „Văd că foarte multă lume se pricepe mai nou la modă“

Una dintre ținutele purtate de Carmen Iohannis în vizita din Italia a dus la apariţia unor comentarii negative în...347

18 oct 19:39MondenBianca Moccia, italianca de 15 ani cu o voce rară, i-a lăsat mască pe jurați la “X Factor”

Bianca Moccia a făcut senzație pe scena X Factor, în ediția de marți seara, 16 octombrie. Are 15 ani, vine din...224

18 oct 00:00MondenLuis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness, cu „Despacito“

Luis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness, cu megahitul "Despacito", Luis Fonsi şapte recorduri Guinness,...169

18 oct 00:00MondenAndrea Bocelli, aterizare de urgență. Ce s-a întâmplat cu elicopterul în care se afla

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli a întârziat la o conferință de presă pe care a avut-o la Milano după ce...178

18 oct 00:00MondenJanet Jackson va primi premiul Global Icon la gala MTV Europe Music Awards 2018

Cântăreaţa americană Janet Jackson va primi premiul Global Icon la ediţia de anul acesta a galei MTV Europe Music...149

18 oct 00:00MondenPatru staruri POP, printre care Bono şi Pharrell Williams, dedică un album muzical...unei pisici moarte

Bono, Pharrell Williams, Jarvis Cocker şi Michael Stipe se numără printre starurile care au acceptat să apară pe un...151

18 oct 00:00MondenScriitoarea nord-irlandeză Anna Burns a câştigat Man Booker Prize 2018

Scriitoarea Anna Burns a devenit marţi, cu romanul său "Milkman", prima nord-irlandeză care a câştigat Man Booker...134

18 oct 00:00MondenNetflix şi BBC pregătesc o miniserie "Dracula"

Realizatorii serialului "Sherlock" pregătesc şi o miniserie în trei părţi dedicată celui mai celebru vampir din...157

Mapamond
18 oct 00:00MapamondAvionul cu care călătorea Melania Trump, nevoit să aterizeze după ce a fost semnalat fum în cabină

Avionul cu care prima doamnă a SUA, Melania Trump, călătorea miercuri înspre Philadelphia a fost nevoit să...156

18 oct 00:00MapamondErdogan, în vizită în Republica Moldova: Dodon i-a spus că ar dori sabia lui Ştefan cel Mare la Chişinău

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a început miercuri o vizită de două zile în Republica Moldova, unde a...243

18 oct 18:45MapamondAtac armat la un colegiu din Crimeea: Comitetul de anchetă rus face precizări

Comitetul de anchetă rus de pe lângă Parchetul General de la Moscova a declarat că un elev de 18 ani a deschis focul...163

18 oct 00:00MapamondMarine Le Pen: Ungaria lui Orban este mult mai democratică decât Franţa lui Macron

Lidera extremei drepte franceze, Marine Le Pen, a declarat miercuri că ţara sa se transformă într-un regim autoritar...152

18 oct 00:00MapamondMajoritatea britanicilor ar vota împotriva Brexitului dacă s-ar organiza un nou referendum

Dacă Marea Britanie ar organiza astăzi un alt referendum privind apartenenţa ţării la Uniunea Europeană, este...161

18 oct 00:00MapamondBruxelles: Sute de poliţişti sunt în grevă, în plin summit al Uniunii Europene

Sute de poliţişti din Bruxelles s-au declarat bolnavi pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de condiţiile de...141

18 oct 00:00MapamondExplozie la un colegiu în Crimeea. Rusia spune că o bombă a fost plasată în cantina şcolii; majoritatea victimelor sunt adolescenţi

Explozia produsă miercuri la un colegiu politehnic din oraşul port Kerci (Crimeea) a fost provocată de o bombă...163

18 oct 00:00MapamondHackeri acuzaţi de legături cu Rusia au atacat trei companii est-europene

Mai mulţi hackeri au infectat trei companii energetice şi de transport din Ucraina şi Polonia cu un nou malware...152

18 oct 00:00MapamondAvortul a fost legalizat în statul australian Queensland

Avortul a fost legalizat miercuri în statul australian Queensland, după o dezbatere intensă desfăşurată timp de...155

18 oct 00:00MapamondTraficul în vederea exploatării sexuale, cea mai întâlnită formă de trafic de persoane

Traficul de persoane în vederea exploatării sexuale este cea mai întâlnită formă de trafic de fiinţe umane în...151

Sănătate
16 oct 00:08SănătateSe va extinde clădirea spitalului Municipal Mangalia

Spitalul Municipal Mangalia are o vechime de aproape 60 de ani și se află într-o continuă dezvoltare, iar în...777

4 oct 00:23SănătateŞase decese din cauza virusului West Nile, în ultima săptămână

Nouăsprezece noi cazuri de meningită şi meningo-encefalită cu virus West Nile, transmis prin înţepătura de...642

5 oct 19:09SănătateSecția de terapie intensivă nou-născuți de la Spitalul Judeţean, în proces de renovare şi modernizare!

Proiectul renovării și modernizării Secției de terapie intensivă nou-născuți a Spitalului Clinic de Urgență...991

28 sep 23:56SănătatePrimul studiu de amploare pentru personalizarea depistării cancerului mamar va începe pe 1 decembrie

Un studiu de amploare va începe pe 1 decembrie pe un eşantion de 85.000 de femei din Europa şi Israel cu scopul de a...745

26 sep 12:00SănătateBolnavii de cancer nu mai pot face radioterapie GRATUITĂ în Constanţa!

Singurul centru de radioterapie din Constanța unde pot fi tratați bolnavii de cancer din toată Dobrogea nu mai oferă...1379

26 sep 12:05SănătateClinica de Neuropsihiatire de la Palazu va intra în renovare

Imagini dezolante în incinta Clinica de Neuropsihiatrie de la Palazu: saloane în paragină, cu mobilier care are zeci...1022

26 sep 00:36SănătateToți angajații de la Spitalul Județean Constanța vor fi testați, până la sfârșitul anului, pentru hepatită și HIV

La Secţia Pneumologie TBC din Agigea, secţie exterioară a Spitalului Judeţean Constanţa, s-a încheiat activitatea...1180

22 sep 01:02SănătateSemnal de ALARMĂ al medicilor: 'Ucigaşul silenţios' afectează zeci de mii de români

O substanţă din alimentaţie este numit și „ucigașul silențios”, pentru că produce pagube întregului...3551

18 sep 16:33SănătateUn reputat chirurg pediatru din Turcia vine la Constanţa. Şansă în plus pentru copiii nascuţi cu malformaţii grave

În data de 29 septembrie a.c., prof. dr. Ahmet Alptekin, unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi pediatri din Turcia,...1069

17 sep 01:03Sănătate„11 căi de luptă împotriva depresiei” – ghid practic, în biblioteca virtuală Baylor

Biblioteca virtuală Baylor se îmbogăţeşte cu un nou ghid de stil de viaţă: „11 căi de luptă împotriva...1274