rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 14 decembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

A contestat decizia!

Nicuşor Constantinescu, sancţionat disciplinar de comisia de disciplină din cadrul Penitenciarului Poarta Albă

Nicuşor Constantinescu

Deținuții s-au plâns de nenumărate ori de condițiile din penitenciare, aceștia semnalând, cel mai des, supraaglomerarea din celule, dar şi condiţiile improprii. Plângerile ajung, în primul rând, la conducerea penitenicarului, dar și la judecătorul delegat al comisiei de discipline. La același judecător ajung și cazuri în materie de disciplină, condamnații prinși pe picior greșit fiind sancționați, conform legii. Nemulțumiți de deciziile comisiei, deținuții le contestă în instanță.

Printre multitudinea de contestații înregistrate pe rolul Judecătoriei Medgidia, formulate pe Legea 254/2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare, se numără și cele ale lui Nicușor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, în dosarul Centrului Militar Zonal. Una dintre ele face referire la o hotărâre a comisiei de disciplină, prin intermediul căreia i-a fost aplicată o sancțiune disciplinară.

Contestațiile depuse de Nicușor Daniel Constantinescu sunt patru la număr, formulate în decurs de câteva luni, însă a avut câștig de cauză doar într-un dosar, unul l-a pierdut, iar celelalte sunt în curs de soluționare. Una dintre plângeri are la bază articolul 104, din Legea 254/2013. Concret, este vorba despre contestația unei hotătâri prin intermediul căreia i-a fost aplicată o sancțiune disciplinară. În acest dosar, instanța a stabilit termen pentru 27 septembrie.

Exercitarea drepturilor persoanelor condamnate nu poate fi îngrădită decât în limitele și în condițiile prevazute de Constituție și lege, spune articolul 56. Împotriva măsurilor privitoare la exercitarea drepturilor prevăzute de articolul mai sus menționat, luate de către administrația penitenciarului, Constantinescu a făcut o altă plângere la judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

Instanța i-a respins cererea, pe 3 septembrie, însă Constantinescu a efectuat recurs, pe 12 septembrie. Un proces câștigat de fostul șef al CJC constă în plângerea formulată în baza articolelor 39, respectiv 40 din Legea 254/2013 și vizează schimbarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate. Astfel, Constantinescu a formulat contestație la Judecătoria Medgidia împotriva încheierii nr. 618 din 12.07.2018, dată de judecătorul de supraveghere a privării de libertate pentru Penitenciarul Poarta Albă în dosarul nr. 577/2018.

Judecătorul delegat a desființat încheierea nr. 618 şi raportul comisiei constituite în baza art. 32 din Legea nr. 254/2013 nr. 1428/25.06.2018 și a dispus modificarea regimului de executare stabilit din regim semideschis în regim deschis. Concret, judecătorul a dispus repartizarea lui Constantinscu în regimul de executare a pedepsei deschis.

Contactat telefonic pentru mai multe lămuriri în legătură cu contestațiile lui Constantinescu, Gabi Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, a declarat: ”Nu e nimic anormal. El, ca și ceilalți deținuți, a contestat anumite hotărâri ale comisiei de disciplină. Nu e nimic ieșit din comun. Este vorba de uzul lor legal. Nemulțumiți de decizia judecătorului delegat, o contestă în instanță, conform prevederilor legale”.

Cerere de revizuire a hotărârii care l-a trimis după gratii!

Referitor la dosarul Centrului Militar Zonal, din cauza căruia Nicușor Constantinescu a ajuns după gratii, trebuie precizat faptul că acesta a formulat o acțiune înstanță de revizuire a hotărârii care l-a trimis în închisoare pentru cinci ani. La primul termen de judecată, Constantinescu a formulat cerere de amânare pentru a-i da posibilitatea de a-şi angaja apărător şi pentru citarea persoanelor interesate.

Cererea a fost admisă, așa că judecătorul a stabilit un nou termen pentru 10 octombrie. Cu referire la același dosar, trebuie specificat faptul că fostul șef trebuie să plătească Consiliului Județean Constanța suma de 61.591,20 de lei, reprezentând contravaloarea penalităţi de întârziere la plata utilităţilor facturate Centrului Militar Zonal Constanţa.

Decizia nu este definitivă, Constantinescu efectuând recurs. Reamintim că Nicușor Constantinescu a fost condamnat la cinci ani, în anul 2016, în dosarul Centrului Militar Zonal. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că, în perioada 2009 – 27 noiembrie 2013, inculpatul, cu ştiinţă și în exercitarea atribuţiilor care decurgeau din calitatea de Preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, în mai multe rânduri nu şi-a îndeplinit sau şi-a îndeplinit în mod defectuos obligaţiile potrivit art.76 din Legea nr.446/2006.

Potrivit acestui articol “ consiliile judeţene/locale şi ale sectoarelor municipiului Bucureşti sunt obligate să asigure centrelor militare din raza lor de activitate terenurile, localurile, instalaţiile de telecomunicaţii, sistemele şi serviciile informatice, autoturismele, alte dotări şi materiale, precum şi fondurile necesare desfăşurării activităţii specifice, potrivit normelor stabilite prin hotărâre a Guvernului.(…)”.

Astfel, în raport de funcţia publică deţinută, inculpatul nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, neefectuând reparaţiile necesare la sediul acestuia și a dispus rezilierea contractelor pentru furnizarea de utilităţi şi servicii de pază necesare funcţionării în condiţii normale a acestei instituții. De asemenea, a încercat de mai multe ori să evacueze instituţia din sediul pe care îl ocupa, fapte care au provocat vătămări ale drepturilor şi intereselor legale ale Ministerului Apărării Naţionale precum şi pagube acestei instituţii.

Mirela Sorina PASCAL

marţi, 25 septembrie 20183883
Comentarii

05Troscotel(25 sep 17:18)
De ce oare nu se merge pe repede inainte cu acumulare de pedepse. In 46 au luat cite 25 de ani munca silnica pentru o predica la biserica. Pe cind vine si suita de grup infractional.
02FutaK(25 sep 17:14)
Daca ar stii suina ce se intampla in dormitorul sau......
13De la el e pesta?(25 sep 14:49)
El e porcu care inoata in sincron cu alt porc ? si avand o eprubeta in blana pe stanga,la caldura, traverseaza dunarea thames rinul si sena dar aia doar seara si mai mult pe weekend si ne da 9 pesta? pai el a fost sigur daca nu, poate alt porc din comisia de disciplina care l a lasat sa inoate in dunare blat cand venea cu noi informatii dupa ce i facusera channeling lui Carciog spre est tare pt noi instructiuni de manipulare,pe nou,ca alea de pe vechi uite unde l au dus...
13muie pesede !(25 sep 12:42)
corcodele ia ia tu cacatul porcului betiv in gura ca vorbesti prostii !!! Muie porcul, muie dragnea, muie pesede !!!
04sorin(25 sep 12:27)
Cred ca a ,ajuns pesta si in zona si au inceput sa guite codaci .
012Ionel(25 sep 11:50)
Suntem parnaiasi, scursurile societatii.. dar vrem drepturi si legi si sa nu fim sanctionati disciplinar. Eu as desfiinta de tot puscariile. Bila la picior si la munca !! La curatat parcuri, la sapat santuri. Obligatiile civice si legale nu ti le-ai respectat dar acum vrei sa ti se respecte drepturile...
262,15(25 sep 11:08)
Din surse sigure: se fute moldoveanca Codruta cu strigaturi cat sta prostul la parnaie... Urmariti-o in ce autoturisme urca , dupa vare ii spune prostului la vorbitor ca s-a intalnit cu...avocatul.
173Justitie de cacat(25 sep 10:41)
Marii banditi ai lui Basina sunt liberi, Iohannis fura case fara jena, iar justitia il baga la puscarie pe Constantinescu fiindca a indraznit sa-i dea un sut in cur lui Mos Teaca!
35dudu(25 sep 10:31)
acolo ajung si psd ii si pnleii toti sunt jeguri sa-si pregateasca cocosile ca platesc pentru ceea ce fac
315Robert(25 sep 09:21)
Jeguruile astea Nicusor,Mazare,Stroe,Fagadau si echipa lor din IPJ,DNA si PCA C-ta,au ras Constanta cu furaciunile.
312Dragnea(25 sep 09:05)
Am crezut ca este BOLNAV grav!
246corcodel(25 sep 08:23)
luati p.la in gura jegurilor umane. slugi nesimtite.OMUL ii suuuper OK
39Frectii a la banditii(25 sep 07:30)
CARE CONDUC ACESTE GHETOURI NAZISTE NUMITE PUSCARII...
417guta(25 sep 07:16)
n-a luat inca africana in celula,che mazarel s-a dus dupa ea,hoti pesedei
823Parpanghel(25 sep 01:48)
Tot in faza terminala este?
637PRAHOVEAN DAMBOVITEAN(25 sep 01:27)
Gunoiul tigan pacurar mai traieste inca? pe ce cai mari ar fi fost el si azi daca nu-l dilea Bodean. Ce mangle ar mai fi facut....de l-ar fi umilit pana si pe Dragnea. Va e mila de gunoiul asta? V-a luat banii!
mai mult...Replica
14 dec 00:00ReplicaMarci a fost CONDAMNAT la peste 6 ani de închisoare! A fost 'SĂLTAT' de polițiști!

Marcel Răducan, bărbatul cunoscut întrucât s-a dat în stambă și a pătruns cu mașina pe podulețul din Satul de...4785

14 dec 11:35ReplicaANCHETĂ! Un vârstnic a fost BĂTUT în propria casă de către trei indivizi!1155
14 dec 00:00ReplicaȘOFERII cu 'PROBLEME' preferă mărcile BMW și Mercedes și se iau la 'ÎNTRECERE' cu polițiștii1575
14 dec 00:00ReplicaCONCLUZIA după DEZASTRUL din Piaţa Ovidiu: 'Constanţa nu duce un târg privat'. OARE?

Târgul de Crăciun pus la cale în Piața Ovidiu, după modelul altora consecrate în ţară, precum la Cluj, Braşov,...3933

14 dec 00:00ReplicaSunteţi curioşi să aflaţi salariile angajaţilor din Primăria Constanţa începând cu 2019?2988
14 dec 00:00ReplicaCa-n filmele cu PROȘTI! Un OBSEDAT SEXUAL din Constanța a fost PRINS de DOUĂ ORI în FLAGRANT, în ACELAȘI LOC!2274
14 dec 00:15ReplicaACCIDENTUL cu 4 maşini, de pe podul de la Medgidia, provocat de un şofer care are 73 de ani! Cum s-a întâmplat

Un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme a avut loc joi, 13 decembrie, pe podul de la Medgidia....1112

14 dec 00:00ReplicaCurtea de Conturi: prejudiciu de peste 200.000 lei la Confort Urban. Foști directori ai societății, scăpați de răspundere!1151
14 dec 00:00ReplicaAl patrulea individ din gruparea care a LEGAT și BĂTUT paznici A FUGIT DIN ȚARĂ!768
14 dec 00:00ReplicaKristina Mutiş: ‘Bineînţeles că există pensionari multumiţi. Însă, cei nemulţumiti sunt mai vocali şi de aceea par mai mulţi’

Purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Pensii, Kristina Mutiş, a fost invitata cotidianului “Replica” de...947

14 dec 12:00ReplicaUn bărbat din Năvodari, ACUZAT că și-a TERORIZAT soția: 'S-a tras singură de păr!'571
14 dec 00:00ReplicaNecazurile se țin lanț de fostul manager al Spitalului Județan de Urgență Constanța, Dănuț Căpățînă922
Vremea
2° - 4.5° vineri, 14 decembrie 2018
ploaie ușoarăUmiditate: 100%
Vânt: 2.76 m/s din NNE
Presiune: 1033.26 milibari

Loto
6/4911925324143
5/4041220273435
joker6242532426
Horoscop
mai mult...SPSportRT
14 dec 00:00SportSurpriză uriașă în Europa League! AC Milan ELIMINATĂ după o înfrângere rușinoasă în Grecia. Toate echipele calificate

Joi seară s-au stabilit cele 24 de formații care vor merge în ”șaisprezecimile” Europa League. Marea surpriză a...406

14 dec 00:00SportFotbalul e pe goluri, nu pe ochi frumoși! PAOK-ul lui Lucescu a fost cu posesia și cu ratările, BATE cu calificarea în primăvara EL

...222

14 dec 00:00SportSimona Halep a fost desemnată în premieră campioană mondială de ITF

Simona Halep a primit încă un premiu după sezonul de vis 2018. Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat că...280

14 dec 00:00SportFederer și Nadal vor juca împreună la dublu în 2019! Roger a făcut anunțul: ”Va fi ceva special!”

Roger Federer și Rafael Nadal vor forma din nou echipă în 2019! Anunțul a fost făcut chiar de tenismanul elvețian,...215

Local
14 dec 04:04LocalElevii Liceului Teoretic Lucian Blaga au împărtășit magia sărbătorilor de iarnă!

Joi, 13 decembrie, toți elevii Liceului Teoretic ,,Lucian Blaga’’ Constanța împreună cu învățătorii,...614

14 dec 04:02LocalA accidentat un bărbat pe trecere și a FUGIT! A fost prins în trafic

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, în data de 12.12.2018, ora 12.25, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia,...1791

14 dec 04:01LocalCondamnat pentru tăinuire, prins de polițiștii constănțeni

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie, la data 13 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, au depistat un...454

14 dec 03:25LocalUn șofer BEAT a LOVIT o bornă rutieră, s-a RĂSTURNAT, iar mașina a luat FOC!

Un bărbat de 25 de ani din Tulcea, în noaptea de 12 spre 13 decembrie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe DN...1117

14 dec 04:00LocalAccident rutier cu persoană încarcerată, la Constanța: a fost rănit și un copil!

Un accident rutier a avut loc în Constanța, joi, 13 decembrie, pe strada Călărași, colț cu Mihai Viteazu, o...2358

14 dec 03:59LocalContainer sosit din China, controlat de polițiști în portul Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în data de 12.12.2018, s-au sesizat din oficiu cu privire la...470

14 dec 03:32LocalParfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de către polițiști

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, în data de...371

14 dec 03:30LocalTrei șoferi prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, la data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 15.00, au depistat un bărbat,...361

14 dec 03:29LocalTânăr din Murfatlar, condamnat pentru tâlhărie și furt

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar, la data 12 decembrie a.c., au depistat un tânăr, în vârstă...1158

14 dec 03:27LocalÎn zona Eden - Bişniţar amendat de poliţiştii locali pentru comerţul cu ţigări netimbrate

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat, în cursul zilei de 12...534

Politică
14 dec 03:57PoliticăAdministraţia locală pune la cale o TAXĂ de emitere a avizului de oportunitate pentru PUZ-uri

Consilierii locali municipali constănţeni vor dezbate, în şedinţa care va avea loc la finele aceste luni, o serie...296

14 dec 00:00PoliticăIMPOZITE majorate şi cu 500% pentru clădirile lăsate în paragină la Constanţa - iată lista discutată de consilieri

Consilierii locali au primit, în avansul şedinţei care va fi convocată de primarul Decebal Făgădău la sfârşitul...335

14 dec 00:00PoliticăŞedinţă a Consiliului Local Municipal: autobuzele Isuzu vor ajunge în administrarea RATC

În şedinţa Consiliului Local Municipal Constanţa care va avea loc la finele acestei luni, pe ordinea de zi va figura...329

14 dec 04:04PoliticăOficial, proiectele discutate şi aprobate în şedinţa de Guvern! Decizie şi în privinţa subprefectului de Constanţa!

Iată proiectele de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în ședința Guvernului României din 13...955

14 dec 04:03PoliticăDăncilă: „Pensiile se plătesc înainte de Sărbători”

Bugetarii vor avea liber și pe 24 şi 31 decembrie. Executivul a anunțat că cele două zile de luni vor fi libere,...376

14 dec 04:01PoliticăDecebal Făgădău a primit colindători. Holul Primăriei Constanța a răsunat de glasurile copiilor!

Holul instituției a răsunat de glasurile copiilor de la școlile și grădinițele din oraș. Recitalul a fost deschis...424

14 dec 03:22PoliticăConsilierii județeni, convocați în ședință. Vezi ordinea de zi!

În conformitate cu dispoziţiile art. 94 alin. 1 şi 3 din Legea nr. 215/2001 a administraţiei publice locale,...328

14 dec 03:24PoliticăDoi consilieri locali constănțeni s-au implicat într-o acțiune caritabilă. Sute de copii necăjiți vor avea sărbători fericite!

Sărbătorile de iarnă sunt așteptate, cu mare drag, de toți românii, pentru a marca nașterea lui Isus cum se...313

14 dec 03:30PoliticăUn fost ministru de Interne a fost eliberat din închisoare

Fostul ministru de Interne, Gabriel Berca, condamnat în decembrie 2017 la doi ani de închisoare cu executare, a fost...431

14 dec 03:27PoliticăO sută de ani de pescărie românească, celebrați la Constanța

Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat, în data de 12 decembrie 2018, la conferința intitulată "100...479

Monden
14 dec 00:00MondenFostul soţ al Elenei Băsescu este din nou singur? Maria Grigoriu a şters pozele cu el de pe Instagram

În primăvara acestui an, Bogdan Ionescu, fostul soţ al Elenei Băsescu, şi noua lui iubită, Maria Grigoriu, au...240

14 dec 19:11MondenCleopatra Stratan, în cea mai scurtă rochiță. Se face din ce în ce mai frumoasă

Cântă de la trei ani, învață dintotdeauna foarte bine și la 16 ani s-a transformat dintr-o fetiță adorabilă,...338

14 dec 19:12MondenRuby a rămas în India, după filmările la „Asia Express“

Cele două luni petrecute în India şi în Sri Lanka la filmările pentru reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1)...225

14 dec 19:12MondenToni Grecu revine cu Divertis la TVR 1

Revenire spectaculoasă în grila de programe a postului TVR 1! După şapte ani de la demisia din PRO TV, Tony Grecu...267

14 dec 19:12MondenMama lui Kevin din „Singur acasă“ este de nerecunoscut! Cum arată actriţa Catherine O'Hara la 64 de ani

A făcut furori în anii ’90, odată cu lansarea mondială, însă în România este în continuare unul dintre cele...345

14 dec 19:13MondenDublura Millei Jovovich vrea 2,5 milioane dolari că şi-a pierdut mâna în timpul filmărilor

Olivia Jackson, de 37 de ani a suferit un accident îngrozitor, la filmări, în timpul unei cascadorii cu motocicleta,...264

14 dec 00:00MondenKeira Knightley va primi titlul de Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic la Palatul Buckingham

Actriţa Keira Knightley va primi titlul de Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic (OBE) pentru servicii deosebite...149

14 dec 00:00MondenFestivalul de Film de la Berlin a anunţat primele filme din competiţie

Cele mai recente filme semnate de regizorii germani Fatih Akin şi Angela Schanelec precum şi de cineastul francez...117

14 dec 00:00MondenThe Cure, Radiohead şi Janet Jackson, incluşi în Rock & Roll Hall of Fame în 2019

Trupele britanice The Cure şi Radiohead precum şi cântăreaţa americană Janet Jackson vor intra în Rock & Roll...118

14 dec 00:00MondenAvril Lavigne va lansa un nou album de studio pe 5 februarie 2019

Cântăreaţa Avril Lavigne a anunţat miercuri că va lansa în luna februarie un nou album de studio, primul material...124

Mapamond
14 dec 00:00MapamondCancelarul Angela Merkel va cere la summitul UE prelungirea sancţiunilor împotriva Rusiei

Cancelarul german Angela Merkel a declarat miercuri că va cere la summitul UE de săptămâna aceasta prelungirea...122

14 dec 00:00MapamondTheresa May câştigă votul de încredere din partea Partidului Conservator cu 200 de voturi contra 117

Premierul Theresa May a câştigat miercuri noaptea votul de încredere din partea Partidului său Conservator, dar 117...123

14 dec 00:00MapamondConvorbire a preşedintelui Trump cu omologul său mexican privind migraţia

Preşedintele american Donald Trump şi omologul său mexican Andres Manuel Lopez Obrador au avut miercuri o convorbire...125

14 dec 00:00MapamondVotul parlamentului britanic asupra acordului privind Brexit-ul, stabilit pentru ianuarie

Parlamentul britanic se va pronunţa în ianuarie asupra acordului privind Brexit-ul încheiat de premierul Theresa May...118

14 dec 00:00MapamondCăpitanii navelor ucrainene sechestrate de Rusia refuză să depună mărturie, conform avocaţilor lor

Căpitanii a două dintre vasele ucrainene sechestrate de Rusia, aflaţi în arest la Moscova, au refuzat să depună...151

14 dec 00:00MapamondAccident de tren în Turcia: 9 morţi şi 47 de răniţi, potrivit unui bilanţ actualizat

Cel puţin 9 persoane au murit şi 47 au fost rănite joi într-un accident în care a fost implicat un tren de mare...134

14 dec 00:00MapamondPapa Francisc va vizita Bulgaria şi Macedonia în mai 2019

Papa Francisc va efectua o vizită în Bulgaria şi Macedonia în perioada 5-7 mai anul viitor, a anunţat joi...120

14 dec 18:07MapamondAtac armat la Strasbourg: Trei morţi şi 13 răniţi - nou bilanţ

Atentatul comis marţi la Târgul de Crăciun de la Strasbourg a făcut trei morţi şi treisprezece răniţi, dintre...119

14 dec 00:00MapamondUn comitet de experţi a dat undă verde canabisului în scop medicinal în Franţa

Comitetul de experţi înfiinţat de Agenţia franceză pentru Siguranţa Medicamentelor (ANSM) consideră ''pertinentă...135

14 dec 00:00MapamondPapa Francisc va oficia prima liturghie a unui suveran pontif în Peninsula Arabă

Papa Francisc va oficia prima liturghie a unui suveran pontif în Peninsula Arabă în luna februarie şi va vizita una...132

Sănătate
13 dec 03:45SănătateTratament salvator pentru pacienții cu accident vascular cerebral, la Spitalul Județean Constanța

Medicii din cadrul Secției de Neurologie au participat zilele trecute la o simulare națională, desfășurată sub...1221

12 dec 03:27SănătateVor fi livrate ambulanţe în toată ţara. Vin şi la Constanţa

Primele 300 de ambulanţe, achiziţionate prin Programul POIM 2014 - 2020, vor fi livrate începând de marţi, anunţă...448

12 dec 01:20SănătateAJUTAŢI-L PE VLĂDUŢ! Apel umanitar: Un băieţel de 6 ani, diagnosticat cu neuroblastom POATE FI SALVAT

Un băieţel de 6 ani poate fi salvat cu ajutorul dumneavoastră. Vlăduţ Cîrciu, copilul colegului nostru Sorin, a...343

7 dec 00:16SănătateCardurile naţionale de sănătate expirate, valabile încă doi ani de la data expirării

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate anunță furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract cu...794

1 dec 10:57SănătateDupă cazul de la Giuleşti, este aşteptat un control şi la Maternitatea Spitalului Judeţean Constanţa

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a solicitat Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Prof. Dr. Panait...1534

30 noi 00:36SănătatePoliclinicile 1 și 2 ale Spitalului Județean Constanța, ÎNCHISE în minivacanța de Ziua Marii Uniri

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța aduce la cunoștința...662

29 noi 00:31SănătateSpitalul din Medgidia caută medic nefrolog

Ne confruntăm cu un deficit de medici nefrologi la nivelul întregii ţări. Potrivit dr. Liliana Tuță, președintele...1015

27 noi 00:48SănătateChemoembolizări în Spitalul Județean Constanța

Patru ședințe de chemoembolizare au fost efectuate, cu succes, la sfârșitul săptămânii trecute. Doi dintre...1361

24 noi 04:34SănătateSăptămână Europeană a Testării. Constănțenii, chemați să se testeze pentru hepatită și HIV!

Fundaţia Baylor Marea Neagră se alătură organizaţiilor neguvernamentale, instituţiilor şi liderilor de opinie din...875

21 noi 01:19SănătatePacienții constănțeni care suferă de HIV, fără tratament! Nu există contract de achiziție pentru medicamente

Pacienţii români care suferă de HIV au rămas fără tratament, probleme majore cu lipsa medicaţiei fiind...845