REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Nicuşor Dan

Nicuşor Dan

Replica API 6 februarie 2017 | 00:00 329

Liderul USR Nicuşor Dan s-a "produs" la tv în stil mare! A reuşit performanţa de a se bâlbâi atât de grav, încât nici presa n-a mai fost în stare să salveze momentul, să întrebe ceva sau să îl ajute, căci - Doamne fereşte! - Nicuşor Dan părea că se scufundă, deşi nu era în apă....

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca promiti ca vei lua muie de la puscariasi de la Jilava aia promit ca te pun sef la celula nr. 101 !
0
0
acum ca stiti cu cine a-ti batut palmele sa nu ave-ti griji de unde va ies crapaturi in palme , sper sa-l ajutati sa-si care banetu ca soros vrea sa-i faca o surpriza de zile mari daca nu cumva astia ai nostri, posibil muica macovita sa-l urmeze. Ptr. babaciune na este problema ea abia astepta sa ajunga acolo sa o satisfaca dulaii dar asta de la muie trece la spart rozeta , vai mama lui !
0
0
un betiv paduchios.
6
0
Nu poti comenta penibil.
4
0
Este un BETIV .
6
0
Un pusti in politica , dar un pusti de viitor ! Discursul se poate cristaliza si coerenta poate fi desavarsita daca vorbitorul este cu mintea acasa , asa ca Nicusor Dan . Evident , la PSD-ALDE , unde paranoia si deriva intelectuala minora domina , avem prostie si toxicitate , adica mizerie umana ...
0
7
asta nu stie altceva decat puscarie!din punctul meu de vedere foarte correct!cine incalca legea si e gasit in definitive VINOVAT sa plateasca! DAR !!!!! NE MAI GANDIM SI LA ECONOMIE UN PICUT? INDIFERENT CINE VA CASTIGA ACEASTA LUPTA PENTRU"SUPREMATIE"! DECONTUL VA VENI PESTE CATEVA LUNI!!! E VB DE BANI!
7
0
acest jeg de om nu merita sa mai traiasca nici o zi idiotu, el care a incitat lumea sa iasa in strada inclusiv el fiind sef al psr, oare de ce nu al arestea-za aceasta justitie basista ? Pai oare nu trebuie noi poporul sa ne facem dreptate singuri vazand atata nemernicie si jigodi ce as fac de cap ? Oameni buni TREZITI-VA Acum este randul nostru sa iesim in strada si sa ne facem dreptate !
14
1
Nimeni nu vede ca insul asta umbla liber pe strada? Alo, SMURDul, Politia!
16
1
dragi protestatari, vedeti pentru cine protestati? sa ajunga acest personaj sau turcanu la guvernare si atunci, niciunul dintre voi nu o sa mai recunoasca ca ati participat la actiunile de protest!
18
1
Nu radeti de el,pentru ca e foarte probabil ca Iohannis sa-si doreasca un premier al lui,unul ca Nicusor. Cum Base l-a avut pe Boc ,de ce sa nu aiba si Iohannis un talalau trompeta? Si pe urma,cam asta vor zgubiliticii aia de demonstreaza importiva celor care chiar se apucasera de treaba buna. Romania inca nu vrea democratie reala,nu e limpede? In democratiile reale,sistemul de valori este respectat,in ceea ce e ca la noi acum,orice balalau poate ocupa functii mari daca are tupeu si sprijinul unor gloate decerebrate.
15
1
AVEM SI NOI PROSTUL NOSTRU!
18
1
oligofren in fapta si gandire. asta aduce liberalismul desantat. il reprezinta pe seful lui suprem din sibiu.
19
1
Nu am vazut ceva mai balbait , nu ma poti reprezenta toti de langa tine sunt la felfigura de tamp, mai vrei prim ministru ?? cum scoti tu copil de 6 luni la miting pe 10 grade minus insule
18
1
Nu vedeti ce fata de oligrofen are?
19
1
USR cere ca asta sa fie urmatorul Prim Ministru
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218