REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Nicușor Dan

Nicușor Dan

Replica API 5 octombrie 2020 | 00:00 1888

Întrebat dacă se va înscrie în Partidul Național Liberal, Nicușor Dan a declarat că are o lungă viață profesională, ca primar general al Capitalei și că în următoarele luni este preocupat de viața Bucureștiului. Totuși, el a adăugat că reflectează la o intrare în politică, iar Ludovic Orban, prezent lângă el, a afirmat că va discuta "cu mare bucurie", când va fi cazul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai fara sa se lipeasca de curul lui Iohannis si al uriasei cacacitati de propaganda fascistoida liberalo-hastagista,Nicusor asta este ca un floc in fata p.lii De fapt tiripliciul este o papusa cu cheie,nu un barbat cu potential si talent de lider. Bravo bucurestenilor. Cica de acolo,dupa patru ani,flaimucea o sa candideze la sa ia locul lui Iohannis,sa-i fie urmas.Ce tare ar fi,o asa moaca dar si asa caracter presedinte! Eu cred ca romanii il vor vota,noua ne plac ciudatii si dubiosii .Bine ca marile puteri nu sunt ca noi,ar fi razboaie mondiale non stop.
3
7
Nu va face nimic n-are program esta un papa -lapte condus de Orban et comp
5
7
DAAA ... plicusor na facut toata campania decat atacuri ieftine la persoana .. pt ca altceva navea ce zice na realizat nimic pana acum ... dar isi inchipuie ca o sa stea mult si bine la primarie ! hahagaga !! stati sal vedeti la treaba nu va mai pronuntati inainte
4
8
Mult succes! Esti un baiat destept, cu mintea intreaga. Esti rational, esti matematician, da. Madam firea este o mahalagioaica, vorbeste gura fara ea. Vorbeste mult, prost si fara rost. A distrus Bucurestiu, a cheltuit banii contribuabililor. Este opusul tau, d-le primar ales. Te fe.licit!
10
8
Arata-le ce poti !
8
8
Dragi bucuresteni sinteti sub orce nivel de educatie politica !----ati ales un pampalau
7
8
plicusor cel peltic cu parul cretz e preocupat in urmatoarele luni de bucuresti - adica sa puna in functii calde gasca care la sustinut ... apoi aceeasi mizerie de 30 de ani incoace - tunuri si subdezvoltare !!! ce ati crezut minciunile acestui peltic?? hahahahaha
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369