REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Nicușor Dan: Dacian Cioloș îndeplinește criteriile pentru a putea fi primit în USR

Nicușor Dan: Dacian Cioloș îndeplinește criteriile pentru a putea fi primit în USR

Replica API 10 aprilie 2017 | 01:06 433

Președintele USR, Nicușor Dan, a declarat sâmbătă, la Arad, că în opinia sa fostul prim-ministru Dacian Cioloș s-ar putea înscrie oricând în USR, el încadrându-se în criteriile prevăzute în statutul partidului pentru a fi admis.

Potrivit acestuia, în partid există dorința majoritară ca el să devină membru al USR, dar trebuie ca Cioloș să își dorească acest lucru.

'În momentul acesta, decizia se află la Dacian Cioloș. Ușa partidului este deschisă atât pentru fostul premier, cum este deschisă pentru orice persoană care dorește să se înscrie în USR și îndeplinește criteriile pentru a fi admis', a mai spus Nicușor Dan.

Pe de altă parte, liderul USR a precizat că dacă Dacian Cioloș se va decide să se alăture USR nu înseamnă că i se va oferi automat o funcție de conducere în partid.

'În USR, noi acționăm conform statutului. Iar conform statutului orice membru al USR poate să candideze pentru o funcție în partid. Nu se pune problema de a negocia vreo funcție', a adăugat președintele USR.

Nicușor Dan a luat parte sâmbătă, la invitația celor doi parlamentari USR arădeni, senatorul Adrian Wiener și deputatul Sergiu Vlad, la forumul pe teme de agricultură intitulat 'EuroAgrAr'.

Alături de liderul partidului s-au aflat și senatorul Gheorghe Marussi, precum și deputații Cristian Ghinea și Adrian Claudiu Prisnel, membrii în Comisiile pentru agricultură, silvicultură și dezvoltare rurală din cele două camere.

'Am venit la Arad pentru că în și în acest județ sunt fermieri care dezvoltă prin activitatea lor România. Ei au probleme, iar USR și-a propus să îi ajute să le rezolve, prin mecanismele pe care le are', a declarat Nicușor Dan, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta este va spun cu toata responsabilitatea un cretin solosist ce nu stie decat sa linga in fund pe oricine indiferent ce mizerie are, doar doar scapa la spalarile si fraudele facute ....
0
0
Doi infractori : Danut si Ciolos vor merge pe aceeasi lungime de unda
2
0
Un Partid de Prosti.zoofili.
3
0
si cusca...Astea sunt regulile ultimilor ani in Romania...PUSCARIA !.
4
0
Am avut ocazia sa votam schimbarea clasei politice. Nu am facut-o. Speram ca peste 4 ani sa alegem schimbarea vechilor politicieni putrezi de corupti si sa dam o sansa Romaniei si romanilor de a incepe cladirea tarii. Sper ca vom alege oameni tineri, fara structuri mafiote in spatele lor, si speram ca baietii cu ochi albastri nu o sa mai inventeze alte aberatii despre acest partid. Acest partid trebuie sa prinda curaj, sa iasa des cu declaratii, sa comunice cu populatia, caci comunicarea este cheia succesului. E f important ca macar saptamanal sa vina si sa ne spuna ce se intampla in parlamen
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102