REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Nicuşor Dan, deranjat de scurgerea în presă a scrisorii către Biroul Naţional al USR: Aş fi avut o mai mare acurateţe

Nicuşor Dan, deranjat de scurgerea în presă a scrisorii către Biroul Naţional al USR: Aş fi avut o mai mare acurateţe

Replica API 3 iunie 2017 | 01:18 366

Fostul preşedinte al USR, Nicuşor Dan, a revenit cu câteva precizări după ce scrisoarea sa către biroul naţional în care motiva gestul demisiei a fost scurs în presă.

"Sunt obligat sa fac o precizare fata de opinia pe care as avea-o asupra libertatilor civile. Am sustinut si sustin libertatile civile.

Ce am spus (intr-o scrisoare privata catre cei 20 de membri ai Biroului National; as fi avut o mai mare acuratete daca as fi stiut ca se va scurge in presa) este ca nu vreau ca tema libertatilor civile, confundata adesea cu respingerea valorilor traditionale, sa fie tema cu care se defineste USR", scrie Nicuşor Dan pe Facebook.

Preşedintele demisionar al USR, Nicuşor Dan, le-a trimis miercuri seară membrilor Biroului Naţional al partidului un document prin care îşi explică refuzul de a accepta poziţionarea formaţiunii pe tema revizuirii Constituţiei pentru redefinirea familiei spunând că refuză să activeze într-un partid care se defineşte implicit ca un partid al libertăţilor civile, deoarece acest lucru ar limita publicul USR.

Cite;te mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hodorog pomanagiu , spune cum ai primit casa de la comunisti si acum ii musti de cur . Animalule , suferi de dementa senila , fatat din amestecuri filipineze , uite ce esec uman ai iesit .
1
1
acest imfect nu merita luat in seama ptr. toate cate a facut indefavoarea poporului ca si muica macovita, basau, cucuvveaua, coldea, daniflet si restul creti......
1
3
conform sustinerii tale- Gheorghe- legata de marimea palariei, crezi ca ar fi un exemplu demn de urmat de multi altii?
3
0
un mare incult ce nu stie sa vorbeasca, sa se exprine a ajuns pres datorita lui Soros ala fiind pervers sexual iar asta un muist si curist !
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367