REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nicuşor Dan îi cere Alinei Gorghiu să îl retragă pe Ludovic Orban din cursa pentru Primăria Capitalei

Nicuşor Dan îi cere Alinei Gorghiu să îl retragă pe Ludovic Orban din cursa pentru Primăria Capitalei

Replica API 4 aprilie 2016 | 00:17 294

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei din partea Uniunii Salvaţi Bucureştiul, îi cere copreşedintelui PNL Alina Gorghiu să îl retragă din cursa electorală pe Ludovic Orban, susţinând că sondajele arată că ar obţine mai multe voturi decât liberalul, într-o confruntare cu PSD, potrivit mediafax.ro. "Alina Gorghiu îmi sugerează, într-o emisiune TV, să mă retrag din cursă în favoarea lui Ludovic Orban. Vreau să vă asigur că nu voi accepta să fac jocul niciunuia dintre partidele vechi. Alina Gorghiu greşeşte. Sondajele arată că, într-o confruntare directă cu PSD-ul, voi obţine cele mai multe voturi, aşa încât găsesc că e mai rezonabil ca PNL să-şi retragă candidatul, dacă vrea într-adevăr ca PSD să nu câştige", a scris duminică, pe Facebook, Nicușor Dan.

El mai susţine că PNL şi PSD au o lungă istorie în care au lucrat împreună împotriva intereselor alegătorilor. "Mandatul meu va pune stop acestui blat între politicienii care au fost la putere. O invit pe Alina Gorghiu să retragă candidatura domnului Orban. Îi invit pe susţinătorii PNL să voteze cu mine, fiindcă doar aşa vor fi siguri că votul lor este respectat", a mai susţinut candidatul USB.

Pe de altă parte, duminică, într-o emisiune TV, candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, şi-a reînnoit oferta către Nicuşor Dan să accepte poziţia de viceprimar în cazul în care social-democraţii vor câştiga alegerile pe Bucureşti.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108