REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Nicușor Dan intră tare în Primăria București: Va cere un audit al instituției, care va fi gata în șase luni

Nicușor Dan intră tare în Primăria București: Va cere un audit al instituției, care va fi gata în șase luni

Replica API 30 septembrie 2020 | 23:02 2143

Nicușor Dan, primarul ales al Bucureștiului, a spus că va face un audit la Primăria Capitalei.

Nicușor Dan

"O companie de audit, da. Trebuie să fie un vot în Consiliul General, după aceea trebuie să fie o procedură de achiziţii, deci probabil în patru, cinci, şase luni (să avem rezultatele auditului - n.r.).

În orice caz, foarte repede, a Primăriei şi a instituţiilor din subordine, asta o să o aveţi într-o săptămână pentru că şi eu vreau să o am într-o săptămână, pentru ca să nu intrăm în incapacitate de plată", a spus Nicușor Dan la B1 TV, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine,asa trebuie facut peste tot sa se controleze tot ce este intr-o primarie,pentru ce s-au cheltuit bani,daca s-au facut achizitii supraevaluate,ce contracte in derulare sunt,ce datorii are primaria,cati bani in banca are,ce face fiecare angajat in parte si ce salariu are,nu,lasa ma ce-a fost a fost nu are rost sa dezgrop eu morti,pana acum ai fost tu la ciolan acum a venit randul meu asta este tot.Doar hotilor le este frica de controale.
3
1
acest nicusor dan este un fas o sa regretati bucurestenilor.
3
2
ce-o sa faca aratarea asta la carma Bucurestiului.. ma doare in pix de rezultat dar sunt curios doar daca este in stare macar sa se tunda mai de doamne ajuta.. cateodata zici ca e scapat de la balamauc
4
2
APUS-O DE LALAIALA 6 LUNI, CA SA-SI ARANJEZE BUZUNARELE, CA ESTE FLAMAND.
1
3
Bravo! Felicitari tinere! Bucurestiul merita o schimbare radicala. Esti omul potrivit. Da! Firea a distrus multe, a cheltuit banii bugetului, a facut angajari aiurea, salarii triplate si rezultate CATASTROFALE. Bine ca au scapat bucurestenii de o moldoveanca guraliva, de sarma.
6
4
UN WANNA BE INTERLOP
1
7
peste 4 ani....
6
5
asa este, pacat ca mai sunt doar 2 luni pena la alegerile parlamentare dar ar trebui sa caste ochii si PNL ca daca raman singuri nu vor lua mai mult de 20 la suta, diaspora, adica serviciile se vor indrepta cu siguranta spre usr!
4
4
Pana acum ati stat dupa cortina , ati lasat PNL-ul la inaintare , ehhh....gata , s-a terminat vacanta , sa va vedem la treaba , specialistii lu' tata !
6
1
Acum stimatul domn matematician va invata cum functioneaza ecuatiile birocratice si procedurale. El bineinteles viseaza termene pe care apoi le va atribui altora, ca doar nu el poate fi incompetent. Este doar dobitoc si habarnist. Principiul omului singur impotriva sistemului nu a functionat niciodata, nicaieri in lume. Se va adapta si o va da in diverse. Pacat. Vinde un vis frumos.
8
6
o pauza de 6 luni. Bai, Mucusor, vorbeste cu Caine sa puna de apa calda. Caci azi, in Bucuresti, apa calda a fost tot rece. Mai rece ca ieri
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614