REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Nicușor Dan: Referendumul intern al USR a avut un scor strâns

Nicușor Dan: Referendumul intern al USR a avut un scor strâns

Replica API 15 august 2017 | 00:00 326

Referendumul organizat la nivelul USR a avut un scor strâns, ceea ce dovedește că discuția nu trebuia să aibă loc acum și este o divizare și în ceea ce privește membrii USR, cât și publicul pe care USR îl are, a declarat luni Nicușor Dan, după anunțul făcut de conducerea partidului privind referendumul intern.

El le-a mulțumit celor care l-au invitat pentru menținerea poziției USR din campania electorală, asigurându-i că va rămâne în politică și îi va susține în continuare.

Nicușor Dan a reafirmat că se va reîntoarce în USR "în momentul în care un for de conducere va spune că în chestiunea asta divizivă USR nu are o poziție unitară ca partid".

Nicușor Dan a dorit să precizeze că nu se întoarce în USR pentru că se poziționează într-o poziție "alta decât cea din campania electorală".

El a adăugat că în continuare va rămâne membru în Parlamentul României și va colabora cu "cine are nevoie", scrie agerpres.

"Ca parlamentar, probabil, voi rămâne independent asimilat grupului USR. (...) Voi vota alături de USR când convingerile mele politice vor coincide cu cele ale grupului USR", a spus Nicușor Dan, refuzând să facă comentarii despre "grupuri și tabere din USR".

Nicușor Dan a evitat să dea un răspuns privind intenția sa de a forma o nouă construcție politică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
....gigi si fostul constantean !!! n-am pretentii , la 4 clase la seral , ce puteti debita ? sunteti impreuna ?
0
0
Bai fanfaronule; ai ajuns ce ai ajuns si il intreci deja la tupeu pe insusi marele Tonta. Curaj si tine-o tat asa ca ai prins trenul dar este fara locomotiva.
1
0
Un debil comenta ca USR este cea mai sanatoasa constructie politica din tara ... E clar ca nu are suficienta minte ca sa realizeze ce prostii debiteaza ...
1
0
Vrem nu vrem , USR-ul este cea mai sanatoasa constructie politica din tara . Ca mai are unele sincope , este de inteles , data fiind tineretea partidului , a membrilor si a ideilor din dezbatere . Nicusor Dan a plecat din partid , in mod stupid , pentru niste idei stupide . Odata ce ridici in slavi ideea de libertate , cum poti accepta limitari ale acesteia in Constitutie ? Iti dai demisia din partid , apoi conditionezi revenirea de acceptarea de catre partid a propriei viziuni care este stupida . Omul are ceva defect , ceva asemanator , comun , celor din PSD-ALDE-PNL-PMP . Infantilism !
0
3
Un fute vant platit de Soros care a furat cu ONGul si acum se da parlamentar independent.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614