REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Nikolaos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat din casă de mascați. „A fost o neînțelegere”

Nikolaos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat din casă de mascați. „A fost o neînțelegere”

Replica API 30 mai 2020 | 19:35 1583

Nikolaos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, a fost luat de acasă cu mascații și plasat la un centru de carantină din Techirghiol. Artistul s-a întors acum câteva zile din Grecia, dar nu a respectat legea care impune izolarea la domiciliu ca măsură de prevenție împotriva coronavirusului. Iată ce a declarat Nikolaos despre incident și care au fost motivele pentru care s-a ajuns aici. Omul spune că este nevinovat.

Nikolaos Papadopolous

Din primele informații făcute publice, se pare că artistul a revenit de curând din Grecia, unde a urmat niște tratamente medicale. El a ajuns în România acum cinci zile. La punctul de trecere a froniterei Nikolaos a declarat că se va autoizola la domiciliu în locuința sa din Constanța. Însă vameșul a înțeles că artistul va rămâne în București. Când l-a vizita poliția, ia-l de unde nu-i!!

De ce a fost Nikolaos Papadopoulos ridicat de mascați

Nikolaos a declarat că totul a fost doar o neînțelegere deoarece la vamă, din pricina unei confuzii, nu i-au fost trecute cele doua adrese la care locuiește, ci doar cea din Capitală. Iată ce a declarat cântărețul după incident: „Eu m-am întors din Grecia acum câteva zile. Am venit cu mașina, am traversat Bulgaria fără probleme, iar la intrarea în România mi s-a pus în vedere că va trebui să rămân în izolare timp de 14 zile și am fost întrebat de traseu și de domiciliu sau locul în care îmi voi efectua carantinarea. Era o femeie-vameșă, căreia i-am spus că merg la București pentru a-mi lua mașina, după care mă îndrept spre Constanța unde voi rămâne închis în casă. Aici trebuie să precizez faptul că eu am domiciliu atât în București cât și în Constanța. Femeia de la vamă mi-a completat documentele și mi-a urat drum bun. Eu mi-am dat seama că ea a trecut acolo doar București, pentru că eu nu vorbesc limba română. Eu sunt cetățean grec cu domiciliu în România, am aici un studio, o afacere, dar nu știu prea bine limba, nici să scriu nici să citesc”, a precizat artistul,

Ce s-a întâmplat, mai exact? Artistul a spus că merge în București, iar apoi că se îndreaptă spre Constanța unde va rămâne izolat la domiciliu. Vameșa a înțeles, însă, cu totul altceva și anume că artistul va rămâne în Capitală. „Toate bune și frumoase, am ajuns la București, după care la Constanța. După două zile primesc un telefon de la Poliție. ‘Bună ziua, am fost la dumneavoastră acasă și nu erați’. ‘Păi unde ați fost?’, am întrebat eu. ‘La București’. Păi eu sunt la Constanța’… ‘Mulțumim, bună ziua’… Și asta a fost tot”, a susținut Nikos Papadopoulos, potrivit wowbiz.ro, citat de Click!

Legea este foarte clară. Cine nu respectă izolarea la domiciliu este plasat obligatoriu în carantină. Nikolaos a fost dus în carantină la Techirghiol. El va asta aici 14 zile. Dacă în tot acest timp nu prezintă simptome de infecție cu Covid-19, el va putea să plece acasă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine-i asta ?? Sa respecte lege, fara abateri, da. Sa stea carantinat. S-a plimbat si in perioada DE URGENTA, prin Bucuresti, Constanta, Grecia....... Despre ce vorbim !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920