REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Noah, fiul Claudiei Pavel, actor în noul clip al artistei - „Dă mai tare”

Noah, fiul Claudiei Pavel, actor în noul clip al artistei - „Dă mai tare”

Replica API 11 mai 2019 | 00:00 462

Claudia Pavel

La doar șase ani, Noah, fiul Claudiei Pavel debutează ca actor în noul clip al artistei, “Dă mai tare”, o colaborare cu Bibanu și Uddi. Noah apare în clip alături de Iuliana și Melissa, fiicele lui Puya.

“Se poate spune că talentul se moștenește. Noah are stofă de artist. Anul trecut, în decembrie, am cântat împreună un colind. De această dată, Noah are o apariție foarte cool. Poartă o mănușă de box pe mana stângă și iese dintr-o mașină e lux. Câteva scene din clip sunt filmate în fața casei noastre, iar Noah și-a adunat cu acest prilej toți prietenii din cartier. Tot în clip apar și Iuliana și Melissa, fiicele lui Puya, cu care Noah este bun prieten”, declară Claudia Pavel.

Noah

Piesa “Dă mai tare”, un featuring al Claudiei alături de Bibanu și Uddi, s-a auzit în premieră pe litoral de 1 Mai, iar zilele trecute artista a prezentat și videoclipul în cadrul emisiunii “La Măruță” de pe PRO TV.

“Sunt la a doua colaborare cu Bibanu, după piesa <Îmi e dor>, care s-a aflat în trending în topul pieselor românești la începutul anului. este o piesă dinamică, cu potențial de hit, compusă de Bibanu și înregistrată în colaborare cu Uddi. Am filmat clipul în câteva locații din București dar și pe scena clubului LOFT de la Mamaia, acolo unde am cântat-o în premiera de 1 Mai”, adaugă Claudia Pavel.ă>

În videoclipul regizat de Dan Popescu (Bibanu) și Robert Bratu, artiștii au condus mașini scumpe (Rolls Royce, Bentley și Mercedes), în valoare de peste jumătate de milion de euro, iar Claudia și-a accesorizat ținutele cu bijuterii Kultho, de peste 20.000 Euro.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde plm le gasesc nume ca astea , noah...?!? Ori a futut-o vreunul taiat imprejur din neamul lui Moise...!?!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614