REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Noapte de pomină: Opoziția constănțeană a demarat campania electorală

Noapte de pomină: Opoziția constănțeană a demarat campania electorală

Replica API 3 octombrie 2014 | 01:09 237

Toată floarea cea vestită a opoziției constănțene a demarat la 00:00 campania electorală, exact așa cum prevede litera legii. Tineretul democrat-liberal s-a mobilizat în noaptea dinspre joi spre vineri pentru o campanie de panotaj, în ciuda faptului că, așa cum susțin aceștia, Primăria Constanța nu a reușit să pună la dispoziție toate panourile cu destinație electorală. Totuși, efectivul de partid al TDL, alături de colaboratorii liberali, s-au mobilizat la sediul PDL, conduși de toți "greii" formațiunii locale, precum secretarul general al PDL Constanța, George Măndilă; prim-vicepreședintele Dănuț Culețu; președintele PDL Mangalia, Zanfir Iorguș sau primarul localității Poarta Albă, Vasile Delicoti.

"Din primul minut al campaniei electorale, ne întâlnim în sediul PDL. Vorbim de echipele care vor face campanie în noaptea asta, anume panotaj, pe panourile oficiale puse de Primăria Constanța. (...) La 00:01, vom fi în sediu, iar de acolo, organizat, pe cele 86 de panouri electorale din municipiul Constanța, vom vedea câte sunt montate. Sunt mai mulți membri PDL și PNL, implicați în acțiunea aceasta și suntem pregătiți atât în municipiu, cât și în județul Constanța să începem cu bannere, cu afișaje, iar de mâine (vineri - n.r.) dimineață, undeva la 10:00, cu flyere electorale, cam în toate casele din județ. Este un mijloc de promovare a cadidatului nostru, pe care-l așteptăm în data de 11 octombrie, la piața Far. Deocamdată, trebuie să ne facem datoria și o facem 101%, cu tot sufletul, cu toată puterea și imaginația noastră", a declarat Măndilă, pentru Replica, imediat după startul campaniei, în care s-au implicat toate colegiile democrat-liberale din județ, așa cum a confirmat Zanfir Iorguș. "Ne adunăm cu toții, la 00:00, când începem acțiunea de campanie. Suntem invitați la nivel de colegii, responsabili de colegii ș.a.m.d., suntem echipe de peste tot", a spus Iorguș, pentru Replica. De departe, cel mai entuziast reprezentant al formațiunii, aflat parcă la prima tinerețe, Dănuț Culețu, fericit nevoie mare, a fost alături de tinerii militanți. "Sunt stabilite acțiunile clar, vrem să fim prezenți în toate localitățile județului. Eu sper ca această primă zi de campanie să marcheze diferența dintre primii doi candidați, deși unul a furat startul, în stilul caracteristic. Și în această privință, domnul Victor Ponta nu se dezminte în a ocoli cadrul legal. Suntem obișnuiți deja cu acest lucru. (...) De la ora 23:00, suntem acolo, la sediul PDL, să dăm startul, să plece tinerii noștri îmbrăcați, înarmați cu tot ceea ce trebuie, să înceapă campania de la 00:00!", a precizat Culețu, pentru Replica.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218