REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

NOI cu cine VOTĂM? Ei VOR să ajungă PRIMARUL Constanţei

NOI cu cine VOTĂM? Ei VOR să ajungă PRIMARUL Constanţei

Replica API 20 august 2020 | 01:05 4748

17 candidați s-au înscris în cursa pentru PrimăriaConstanța. Aceştia au primit validarea din partea Biroului Electoral Județean. Patru dintre ei sunt independenți. Pe lista se află actuali sau foști parlamentari, foști conducători de instituții la nivel național și oameni de afaceri.

Candidații înscriși pentru Primăria Constanța

Decebal Făgădău – PSD

Vergil Chițac – PNL, senator liberal, fost rector al Academiei Navale Mircea cel Bătrân

Stelian Ion – USR-Plus, deputat

Claudiu Palaz – PMP, vicepreședinte al Consiliului Județean și fost prefect

Mircea Titus Dobre – Pro România, deputat și fost ministru al Turismului

Horia Constantinescu – PPU-SL, fost președinte ANPC și comisar șef adjunct al CJPC

Victor Cruceru – ALDE

Corina Martin – Partidul Ecologist Român

Constantin Frățilă – Liga Organizată a Regiunilor Drepte, om de afaceri

Anton Traian Antoniadis – Uniunea Elenă din România

George Andrei Popescu – independent, consilier local

Tudorel Chesoi - Alianța Național Țărănistă, om de afaceri

Dan Aionesei – Mișcarea Patrioților Români – Dreapta Liberală

Nicoleta Ploscaru – independent

Marian Vasiliev – independent, fost parlamentar

Ayla Reșit – independent, medic

Titus Sorin Muncaciu- Partidul Neamul Românesc, medic

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
votez singurul candidat din top 300, are , a demonstrat , deci LORD
0
1
Si noi tot pe vasiliev il vom vota. E singurul care ne-a convins. Succes!
6
0
Clar votez Marian Vasiliev!
9
1
Vasiliev, toti armanii suntem cu tine Mariane.
11
1
Votez Marian Vasiliev! Uitati va pe Facebook si o sa mi dati dreptate!
11
1
Votam marian vasiliev! Idiotii care il critica habar nu au ce vorbesc. Probabil sunt locuitori ai orasului murfatlar, niste tarani care nu au nici macar o librarie in oras si se incalzesc la soba inca, ca na, le a adus primarul gaze. Nu a facut vasiliev cica, dar gradinita, piata, dispensarul etc sunt lasate la fel de 25 de ani de cand nu mai el primar. El le-a facut, asa au ramas. E singurul primar care a facut ceva in orasul ala. Prosti mai sunteti. Pacat ca aveti drept de vot unii. E singurul care va face ceva pt orasul Constanta, nu doar vorbe!!
13
2
FRATILA e sigurul care merita
0
8
VOI CARE SPUNETI CA VRETI SA IL VOTATI PE VASILIEV . STITI CA A FOST PRIMAR LA MURFATLAR SI A FACUT IN RAHAT MARE CAT CASA, MAI STITI CA A FOST SENATOR IN PARTIDUL LUI DAN DIACONESCU DUPA CARE A FOST IN PARTIDUL LUI OPREA SI TOT IN RAHAT A FACUT . ACUM DE CEVA VREME A DEVENIT VOCAL CA SA ATRAGA ATENTIA CU SPERANTA CA POATE POATE VA GASI PROSTI CARE SA CREADA CA ESTE CEVA DE CAPUL LUI . ESTE O LIGHIOANA , NIMIC MAI MULT VASILIEV . SPERA SI EL DAR VA PRIMI O MARE SI ADANCA MUIE .
5
13
Stau pe ganduri, sa votez Palaz sau Ploscaru!!?? Cred ca ii votez pe amandoi!! Doamne ce specimene! Vesnicul candidat Palaz se agata de 7, 8 procente sa detina un scaun cald...
5
0
daca toti romani sunt hoti avem ANTONIADIS ,viitorul sunt straini iubitori de afaceri
3
2
Dna Ploscaru, cum vreti sa dezvoltati Constanta, cand nu sunteti in stare sa igienizati si sa modernizati Piata Balada, care va apartine?
11
1
Votaz MARIAN VASILIEV! Uitati- va pe pagina lui de FB, cata dreptate are si se vede clar ca nu tine partea nimanui, nu raspunde in fata nimanui! Da si demasca toate partidele, " ciolanistii"," atarnatorii politici". Si nu am vazut niciun panou electoral cu el pe strazi, platite cu banii de la bugetul de stat, adica din banii nostri! Fiti destepti, analizati cu mintea voastra candidatii,macar o singura data in viata! Nu fiti complici la distrugerea tarii!
10
4
Votez Mircea Dobre sa crape postacii USL!
6
11
cate proiecte in favoarea lui mazare si acolitii, cate contracte au acesti infrcatori cu primaria..poate ne zici, jigodie
5
2
Votez Andrei Popescu. Flit pentru ceilalti depasiti
0
10
Antoniadis chiar imi pare sincer si ar putea dezvolta turismul , o sursa de venit la bugetul local. Are in administrare multe hoteluri in Grecia si poate aduce investitori seriosi
5
4
votam pe cel care va face o piata ca asta in locul mizeriei din piata grivitei www.markthal.nl
8
1
Singurul candidat care ia voturi de la Fagadau!
2
13
Ce menajerie!Cu 3-4 exceptii!Pai,i-am cunoscut personal pe unii,nu i-as pune nici paznici!Poate voi vota un medic!
10
3
IAR SI IAR PALAZ VAAAI. TRE SA REGURGITEZ MUSAI ACUMA.VA LAS
9
1
a lui Ciolacu Spoitoru !
7
5
Nicoleta Ploscaru e independenta
3
13
Votez Marian Vasiliev
7
12
Cel mai serios si demn de respect dintre toti este profesorul CHITAC. A avut o profesie in care a excelat, a dovedit seriozitate si rigoare, calitati necesare pentru un adevarat LIDER! Ceilalti sunt fie CORUPTI, PANARAME, penibili, etc. N au dovedit pana acum c au facut ceva semnificativ in cariera lor, daca au avut cu adevarat o cariera! Asadar, VOTEZ CHITAC cu toata responsabilitatea, sunt sigur ca va aduce plus valoare cetatii noastre!
16
22
Fagadau si Stelian Ion oameni lui Mazare, Dobre a lui Nicusor Constantinescu, Horia OPC al lui Dragnea o intreaga gasca PSD-ista
18
9
ar trebui sa iasa amiralul Chitac. Este singurul ce a gestionat fonduri europene, nu are antecedente penale, este militar. USRul va iesi la partide invingator dar ce sa faci cu infiltratii de acolo?? Stelian Ion, ar trebui sa dea dovada ca este de dreapta si sa nu ia din voturile dreptei. Daca va candida, va iesi pe locul 3. Atunci, sigur il va ajuta pe Fagadau. Apoi, chiar de vor castiga la judet, la nationale nu vor mai conta. Electoratul de dreapta gandeste.
13
15
de ma, asa tare v-a convins ciolos cu guvernul ZERO? sau sunteti prea creduli?
9
2
Votez trustul Contrast, pe Strutinski si gasca vesela de la Academia Navala, pepiniera de hoti a Constantei. Nimic din ultimii 20 ani nu ma indeamna altfel, traiasca hotia si faradelegea PSD-PNL-USR-ALDE si alti independenti fomisti
10
2
Lista partide- psd pnl usr usr-plus sau minus pmp pmuzical pcovid ppu-sl uniune alianta etc De tinut minte, vor apare modificari!
3
0
ca nu se duc pensionarii poate scapam asa de fagadau..doar cine muta HC in palas are votul nostru.
8
2
Inghesuiala mare, neicusorule. Primari si primarite ca la nebuni. Parca vine sfarsitul lumii peste 4 ani si nu mai apuca nici macar o ciosvarta din ciolan. Stau si ma intreb, cine ddrrakku se duce acum la vot cand virusul pandeste dupa colt . Cati bani trebuie sa dea guvernul din banii nostri pentru campania electorala a fiecarui candidat . Acum au bani ,dar pentru pensionari si copii nu. Pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi votam ca prostii
17
1
Proiectele lui Fagadau sunt din 2016, si neonorate, nu te mai lasa pacalit ca asa sunteti voi asistatii sociali.
20
4
....sunt curat murdar, nu sunt corupt domne'...incasarile le face Vanturache intre orele 9-17.Va multumesc, sa mi mai dati 4 ani ocazia de jefuiala sclavii mei!
15
0
PDL,,,PNL,,,,PUTUROSI SI RAI DE GURA ,,CIUMA GALBENA ,,HOLERA PNL.
10
11
Votez Stelian si USR pentru Consiliul Judetean. Din pacate lista pentru Consiliul Local este plina de oportunisti care au prins pozitii eligibile Caragheorghe , Cocargeanu, Ochiulet sau Brighidau.
24
12
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
5
19
Votez Decebal Fagadau !Este singurul candidat care are mesaje & proiecte fezabile...Cat despre ceilalti candidati care stand cu mainile incrucisate la piept,sau la spate,ne cer sa-i votam,ce sa mai vorbim...
6
34
Votez o femeie. Femeile sunt harnice. Unde este femeie primar este curatenie si se vede ca se face ceva . Vedeti la Saraiu.
8
31
Singurul care a demonstarat ca stie si singurul care are rezultate notabile ! Votez , LORD , ca are o lista de tineri care nu au mai facut politica si care au intre 27 si 35 de ani !
2
30
cu Caragheorghe si Turita! Turita, navigatorii te vor la Senat! hhahah NOT! Votam Chitac sa scapam de ciuma rosie si de securisti!
20
15
VOTEZ FAGADAU PENTRU CA ARE O EXPERIENTA FOARTE MARE ; ESTE MULT PESTE TOTI LA UN LOC !
9
44
Votez USR. Cu psd si pnl, m-am convins. Doar manglitori. Asa ca optiunea mea este USR.
16
25
Ce programe si ce echipa are in spate fiecare ?
8
7
Asta va fii optiunea mea .
16
25
Consider inca 4 ani pierduti pentru Constanta, cu acesti candidati!
26
10
Votez Chitac, pentru ca va opri constructiile ilegale de pe plaja si dintre blocuri!!!
23
35
au un numitor comun-Secu par diferiti,programe diferite,promisiuni diferite,dupa alegeri se continua acelasi proiect de tara-jefuirea Romaniei,sub deviza mostenirii dezastruoase,lipsa personal,...etc...diversiune la greu,furt la greu pana la urmatoarele alegeri AJUNGE
15
8
Singurul care merita increderea este D-nul Decebal Fagadau Psd are sanse si Pt al doilea Mandat de Primar Al Constantei si Contracanditatii lui de la alte Partide Valea cu ei De aici cu multa Muie si Nu are ce cauta in Constanta ca Nu le dau Sanse la altii ba prostilor Tot Psd-ul prin D-nul Decebal Fagadau Va Castiga sigur si cel de al doilea Mandat de Primar Al Constantei asa Ca Shut up ca va dau doua dupa ceafa de nu va vedeti Nataraiilor!
10
60
Luati exemplu de la Cernavoda primar care face treaba Negoita
4
21
Marian Vasiliev!!! Urmariti-l pe Facebook. Este singurul diferit de ceilalti
9
32
Iepurasii lui Fagabou
23
21

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218