REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Noi detalii despre avionul prăbușit în Buzău - Prefectura nu avea cunoștință de o autorizație de survol

Noi detalii despre avionul prăbușit în Buzău - Prefectura nu avea cunoștință de o autorizație de survol

Replica API 15 mai 2019 | 00:00 204

Reprezentanții Prefecturii Buzău spun, referitor la avionul prăbușit în zona Baraj Siriu, că nu știu să fi existat vreo aprobare pentru survol. În zonă plouă continuu, însă nu a fost furtună, conform stiripesurse.ro.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cozma, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu știu de existența vreunei aprobări de survol.

„În momentul de față nu se cunoaște că ar exista aprobare pentru survol în zonă. Două persoane sunt decedate, dar nu se știe indentitatea lor. Nu se știe locul de unde a decolat, epava a fost găsită acum 10 minute. Foarte urâtă este vremea. De noaptea trecută a plouat continuu, iar plafonul de nori e destul de jos, însă nu a fost furtună", a spus Gabriel Cozma.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Buzău, două persoane fiind găsite decedate. Este vorba despre doi afaceriști.

Autoritățile din Buzău au intrat în alertă după ce un localnic din Nehoiu a sunat la 112 și a anunțat că într-o zonă greu accesibilă a găsit bucăți dintr-un avion ce pare a fi de mici dimensiuni. Spre locul indicat au plecat polițiști, pompieri, jandarmi și echipaje de la Ambulanță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prefectura nu ar nici o treaba cu planul de zbor care se comunica controlorului de zbor inainte de decolare iar daca dispare de pe radar ala trebuie sa anunte autoritatile voi mici stalinisti vreti sa stiti TOTUL unde la prefectura declari tu zborul o sa rada aia de tine cu curul probabil pilotul a facut pe desteptul zona fiind cunoscuta ptr curentii descendenti care dau de pamant orice
1
0
Are, pentru ca echipele de cautare , pompieri , jandarmi , ambulanta sunt in subordinea prefecturii .Prefectul coordoneaza operatiunea.
0
0
Ce trb are prefectura cu sula. Agent din ovidiu aghisan este un localnic spagar
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614