REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Noi detalii despre cei doi elevi de la seminarul de preoți care au UCIS un bărbat, cu bâtele și cuțitul

Noi detalii despre cei doi elevi de la seminarul de preoți care au UCIS un bărbat, cu bâtele și cuțitul

Replica API 25 mai 2019 | 00:00 417

Magistraţii Tribunalului Galaţi au emis mandate de arestare preventivă pentru cei doi elevi de 18 şi 19 ani, de la Seminarul Teologic din Galaţi, implicaţi în cazul bărbatului de 41 ani înjunghiat mortal pe stradă, în noaptea de joi spre vineri, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Potrivit acesteia, inculpaţii şi-au recunoscut faptele şi au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

"Am înaintat către Tribunalul Galaţi dosarul care conţine propunerea de arestare preventivă faţă de cei doi inculpaţi reţinuţi în cursul serii de 24 mai, inculpaţi care sunt cercetaţi pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor. Nu există, până la acest moment, un mobil al acestei infracţiuni. Este un conflict spontan. Inculpaţii se întorceau de la o petrecere, au trecut pe strada pe care locuia victima şi acolo a avut loc agresiunea. Victima a fost lovită cu un cuţit şi apoi cu bâte în zona capului, leziunile traumatice fiind incompatibile cu viaţa. Cei doi inculpaţi nu au fost agresaţi de victimă. A fost o discuţie contradictorie între o rudă a victimei şi cei doi inculpaţi, dar cei care au agresat au fost inculpaţii. Fiul victimei a fost implicat în discuţia contradictorie. Cei doi inculpaţi au recunoscut fapta", a spus Istrate.

Avocatul celor doi elevi, Julieta Popescu, a precizat că inculpaţii regretă fapta şi că în cazul lor se va merge pe o procedură judiciară simplificată, potrivit ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt multi si in constanta care provoaca si dupa ce isi ia omoru cere bani
0
0
acum criminali ,dupa absolvire trec direct la satanism
0
0
Astia sint viitorii preoti ?Halal preotime !---Ajunge cu atitea seminarii sa mearga la munca ---dar munca-i grea ptr generatia asta !
3
0
Au avut de la cine invata. De la satana cu barba de-un cot, mana lunga la furat si voce de femeie, Inalt prea hotia sa Spagoveanul.
3
1
Exact, asta invata in seminar! Cand devin preoti isi filmeaza cumnatele in baie si isi acuza nevestele de adulter!
6
0
Probabil asta invata la Seminarul teologic. Dupa ce devin preoti vor schimba batele si cutitul cu cruci si icoane
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920