REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Noi detalii despre sirianul găsit mort în portbagajul unei maşini

Noi detalii despre sirianul găsit mort în portbagajul unei maşini

Replica API 9 aprilie 2015 | 14:20 213

Trupul neînsufleţit, aflat în stare avansată de putrefacţie, a fost depus la IML Bucureşti în vederea efectuării necropsiei, anchetatorii aşteptând rezultatele.

Menţionăm că, în cursul zilei de miercuri, 8 aprilie, câţiva muncitori care efectuau lucrări la refacerea trotuarelor, în cartierul Pantelimon din Bucureşti, au dorit să mute o maşină cu numere de Constanţa, CT 18 PER, care era parcată acolo de vreo două săptămâni, în apropiere de Secţia 9 de Poliţie Bucureşti. În momentul când s-au apropiat de autovehicul şi l-au mişcat, un miros insuportabil a străpuns aerul. Atunci, aceştia au sunat la 112. Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi au deschis portabagajul, găsind un geamantan şi o pereche de cizme pline de sânge. În geantă se afla trupul neînsufleţit al unui bărbat, aflat în stare avansată de putrefacţie, aşezat în poziţia fetusului, cu genunchii la gură. Din câte se pare, acesta era îmbrăcat în costum.

Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba despre un angajat pe funcţia de conducere în cadrul hotelului Majestic din Olimp, pe nume Moustafa Haj Saleh.

Acesta fusese dat dispărut de familie de la finele anului 2014. În plus, autoturismul respectiv, care aparţine lanţului hotelier Perla – Majestic, era folosit de acesta, dar apărea ca furat de mai multe săptămâni. Bărbatul era stabilit în România cam de 15 ani şi locuia atât în Bucureşti, cât şi în Constanţa, aflându-se în divorţ cu soţia. Însă, identitatea acestuia cât şi cauzele decesului vor fi descoperite în urma necropsiei, care se efectuează astăzi.

UPDATE: Poliţiştii au ajuns la apartamentele din cadrul Complexului Phoenicia, din Mamaia Nord

Ancheta continuă în cazul sirianului găsit mort în portbagajul unui Opel cu numere de Constanţa, parcat în cartierul Pantelimon din Bucureşti.

Moustafa Haj Saleh, de 52 de ani, era administratorul hotelului Perla – Majestic din Olimp şi locuia în Bucureşti, dar şi în Constanţa, într-un apartament de serviciu, situat în cadrul complexului rezidenţial Phoenicia, din Mamaia Nord. Poliţiştii au ajuns la locul cu pricina în cursul zilei de joi, 9 aprilie, pentru a discuta cu reprezentanţii complexului. Nu au dorit să dea declaraţii, menţionând că ancheta este în curs de desfăşurare.

Precizăm, însă, că sirianul locuia la blocul B2, fiind cunoscut de unii dintre angajaţi. „Îl ştiu. A lucrat cu mine la depozitul de la hotelul Perla din Mamaia, era şef acolo, la aprovizionare. Apoi a plecat la Olimp, avea parcă şi un restaurant acolo. Se ocupa şi de un hotel. Era un om ok, dar nu mai ştiu nimic de el. Eu lucrez aici de vreo 7 ani şi de atunci îl ştiu”, a declarat, pentru „Replica”, Radu, muncitor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218