REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.5° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
25.5° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Noi detalii în cazul crimei de la Palazu Mic: suspecţii şi-au recunoscut vina şi a fost GĂSIT CADAVRUL

Noi detalii în cazul crimei de la Palazu Mic: suspecţii şi-au recunoscut vina şi a fost GĂSIT CADAVRUL

Replica API 9 decembrie 2015 | 13:25 323

Unul dintre suspecţii din cazul crimei de la Palazu Mic, respectiv Iulian Stenică, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, decizia aparţinând TribunaluluiConstanţa. În plus, un alt suspect a fost reţinut de către procurori, fiind vorba despre Ion Apostol. Din câte se pare, aceştia au recunoscut că au avut un conflict spontan cu partea vătămată, pe care au ucis-o şi i-au ascuns cadavrul. Oamenii legii au continut cercetările pentru depistarea trupului neînsufleţit şi, în cursul zilei de miercuri, 9 decembrie, l-au găsit într-un pârâu din zona Palazu Mic.

Alerta a fost dată în noaptea de duminică spre luni, 6 spre 7 decembrie, când un paznic de la o fermă din Palazu Mic a fost dat dispărut, însă, înainte de acest aspect, se pare că s-au auzit mai multe zgomote. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au găsit o bluză plină de sânge, dar şi un cuţit, cât şi alte elemente care au conturat tot mai mult ipoteza unei crime. În urma acţiunilor specifice, poliţiştii, sub coordonarea procurorilor, au format un cerc de suspecţi, unul dintre ei, respectiv Iulian Stenică, fiind propus spre arestare. Ulterior, o a doua persoană a fost încătuşată. Însă, cadavrul era de negăsit. Cercetările au continuat, mai mulţi poliţişti şi jandarmi participând la acţiune. Precizăm că Iulian Stenică este un bărbat din Moldova, care s-a stabilit de mai multă vreme în Palazu Mic. Acesta îl cunoştea pe paznic. Se presupunea că a avut loc un conflict spontan, în urma căruia victima ar fi fost ucisă iar cadavrul ar fi fost ascuns. Această ipoteză a fost confirmată, potrivit declaraţiilor suspecţilor. În cursul zilei de miercuri, 9 decembrie, cadavrul a fost găsit într-un pârâu din zona Palazu Mic. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi pentru recuperarea acestuia. A fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Supecţii au mărturisit că au mers la respectiva fermă pentru a fura un acumulator, fiind surprinşi de paznic. L-au bătut şi lovit cu o toporişcă, dar şi cu un cuţit, după care i-au aruncat trupul în pârâu.

Exclusiv! ANCHETĂ de proporţii la Constanţa! Au fost găsite urme de sânge dar... nici urmă de cadavru

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369