REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Noi explicaţii ale lui Vosganian despre teoria impozitării ouălor de la găina din curte

Noi explicaţii ale lui Vosganian despre teoria impozitării ouălor de la găina din curte

Replica API 9 octombrie 2017 | 22:40 429

Deputatul ALDE Varujan Vosganian vine cu noi explicaţii după ce a strârnit controverse prin declaraţiile potrivit cărora statul pierde 50 de bani de fiecare dată când un român mănâncă un ou făcut de găina din curte. El spune că şi-ar dori ca în România să nu mai facă agricultură de subzistenţă şi că trebuie să ieşim din această capcană arhaică în care oamenii se izolează şi trăiesc într-o cultură cronică a sărăciei.

"Nimeni nu spune că la ţară nu trebuie să creşti găini, dar e bine să aibă atâtea găini încât să vândă ouăle şi cu banii pe care îi ia să cumpere magiun de la cel care face magiun. Trebuie să ieşim din această capcană arhaică în care oamenii se izolează şi trăiesc într-o cultură cronică a sărăciei”, a declarat Varujan Vosganian, sâmbătă, la Galaţi, potrivit Digi 24.

Deputatul Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei, a stârnit controverse după ce în urmă cu câteva zile a scris pe Facebook că statul pierde "multe miliarde de lei" din cauza gospodăriilor mici, orientate spre autoconsum.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dle Vosganian, daca te consideri om cinstit, patriot, cu coloana vertebrala, o poti dovedii printr-un simplu gest si anume acela de a renunta la ajutorul penalilor si hotilor din parlament care te-au ajutat sa scapi de puscarie si sa te supui legii, ti sew pare corect?, apoi daca vei fi gasit nevinovat , poti sa comentezi altfel esti de rasul lumii. Nici usturoi nu ai mancat, nici gura nu iti miroase. RUSINE
2
0
radem glumim dar vor sa puna impozite pe porc, catel pe amanti sa puna impozite EU PE ASTA AS PUNE IMPOZIT CA POLUEAZA SI FONIC SI ALTFEL
2
0
cOMUNIST -FASCIST UN BANDIT ACEST NEMERNIC DE VOSGANIAN.A FURAT PETROMIDIA CU TARICEANU SI PATRICIU
4
0
Sugaciul de oua e preocupat de bugetul tarii. Cand dadea tunuri de cate 130 mil de euro bucata nu-i mai pasa atat.
3
1
Ce bine-i sta in costum vargat. S-a gatit asa pentru viitoarele evenimente la care v-a fi obligat sa participe? Oricum, ii dorim multe succesuri la numarat ouale viitorilor colegi de camaruta!
5
0
prefera ouale de tara ,asa ca nu-l vad bine ,o fii vrand impozit pe-ale lui
2
1
Pacat de mintea si cultura lui. Unde-i desteptaciune e si multa prostie. Culmea e ca nu se potoleste sitor incearca sa explice ce nu este de explicat. Cred catrece printr-o criza. Un consult la medic ar fi indicat.
4
0
Boul asta cu miru care ii ajuta pe hotii sa scape de puscarie.
7
0
pe asta il bag cu capul in cotet
8
0
la armeanu asta imputit nu e vorba de prostie ci de jigodism.etniile astea orientale si balcanice sunt devastatoare pentru taranul roman.si eu sunt tot de la tara,originile mele sunt de la talpa satului si nu mi-e rusine.decat jigodii ,,de oras ,,ca unii mai mult apreciez taranii cinstiti.el stia foarte bine ce zice,asa ca nu are scuze ca nu-l ajuta scafarlia.mare atentie la acesti,,auto-alesi,,ai poporului.
9
0
Oul sau.gaina? Ca unul fara celalalt nu se poate.Cum de ti s-a pus pata doar pe oua? Mai avem multe creiere care sa emita astfel de aberatii si sa le spuna si cu voce tare? Asta la cotet ca e ingust la minte.
12
0
Ce spune el e ca vrea agricultura la scara mare, cum au francezii. Doar ca o spune prost. Ce-i mai rau, e ca o spune intr-o tara ca Romania, unde o treime din terenul agricol e detinut de straini, arabi si egipteni in special, coruptia e in floare, si saracia e la cote maxime. Modelul agricol de care vorbeste retardatul ar insemna condamnarea la moarte a mii de oameni care practica agricultura de subzistenta ca sa supravietuiasca, nu din placere. Ca de aia ii si zice de "subzistenta". Romania produce cereale care iau drumul Egiptului, in timp ce noi importam materie prima pt panificatie.
8
0
Explicatii inutile ! Ipochimenul trebuie imbalsamat si mumificat , apoi depus intr-un muzeu al prostiei din spatiul romanesc . Bine ca nu este etnic roman , pentru ca lesne as aluneca intr-o depresie si as face rost de o mitraliera ...
11
0
Nu este singurul. Asa se intampla cand la carma tarii ajung toti dobitocii, hotii, tampitii, scursurile societatii. Acestea sunt valorile societatii noastre!
12
0
Specimenul trebuie linsat !
9
0
statul roman populatia???...Cu loviti cu pula in cap care debiteaza numai prostii si papa de la statul roman mii de euro?.
11
0
a ajuns parlamentar datorita redistribuirii voturilor pt nationalitati conlocuitoare!
15
0
Prieteni cine l-a votat pe specimenul acesta?
17
0
Da ce Bou. El ce produce ??? Numai rahat are in creier. Dar oare are creier ?
17
0
Asta e un bou
16
0
Ac gainatz cu fitze de mare intelectual se ocupa de gainarii...no other comments.
17
0
Singura solutie este sa votati miscarea poPULAra
5
2
E usor sa faci afirmatii gratuite cand ai salariu lunar de peste 20000 de lei plus alte beneficii si porti camasi de 200 de euro. Daca si cei care tin fraiele tarii in maini ar vota cu sufletul si cu capul nu cum dicteaza liderul de grup , atunci poate , poate as fi de acord cu el. Pana atunci ....
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218