REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Noi imagini șocante în SUA: Polițiștii scot cu forța doi tineri pașnici dintr-o mașină, îi pun la pământ și îi electrocutează

Noi imagini șocante în SUA: Polițiștii scot cu forța doi tineri pașnici dintr-o mașină, îi pun la pământ și îi electrocutează

Replica API 1 iunie 2020 | 00:00 1466

Doi ofițeri de poliție din Atlanta au fost concediați după ce un clip video în care erau văzuți folosind forță disproporționată împotriva a doi studenți a apărut pe internet și a devenit virală, relatează CNN. Imaginile au fost surprinse de o cameră de corp a polițistului.

Foto: Captură CNN

Polițiștii au fost filmați în Atlanta, în timpul protestelor masive care au loc în Statele Unite de câteva zile după uciderea lui George Floyd de către poliția din Minneapolis. Ei pot fi văzuți cum scot cu forța un bărbat și o femeie dintr-o mașină, îi pun la pământ și îi împușcă cu un pistol cu eletroșoc, deși aceștia nici nu au opus rezistență și nici nu părea că fac ceva periculos.

America este, de săptămâna trecută, scena unor proteste masive, unele chiar extrem de violente, după ce un bărbat de culoare, a fost ucis cu sânge rece de un polițist alb din Minneapolis. Polițistul a stat cu piciorul pe gâtul bărbatului timp de 8 minute, deși acesta nu opunea rezistența și cere cu disperare să fie lăsat în pace pentru că nu poate să respire.

Video: AICI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa actioneze si politia romana in acest mod. Nu ne vom revolta.
2
0
ba gaborilor,luati.va pistoale electrosocur si dati.le la git tigancilor care urla si interlopilor.in catuse,legati,la sectie sa se racoreasca,amendati,si daca nu platesc executare silita si munca fortata! foarte bine le.a facut ciorilor care se dadeau destepte,luate pe sus si lab ulau!
2
0
trumpule da-ne si noua cu imprumut vreo 50 de politisti ,ne trebuie pentru un cartier luxos din c-ta,henry coanda se numeste.
12
3
Felicitari politiei ca stie sa puna borfasii la respect! La noi cand se va intampla asta?
11
6
Antifa e pe strazi in USA! Nu exista pasnici,sunt facaturi de presa marca CNN! FAKE NEWS
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614