REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Noi locuri de parcare în locul garajelor, pe strada Tulcei

Noi locuri de parcare în locul garajelor, pe strada Tulcei

Replica API 20 martie 2019 | 02:11 499

Au început lucrările de amenajare a unei noi parcări în locul garajelor demolate pe strada Tulcei, în dreptul blocului TM 1B.

Angajații SC Confort Urban pregătesc infrastructura, urmând ca în scurt timp să fie turnat covorul asfaltic. De asemenea, locurile de parcare vor fi marcate și numerotate corespunzător, astfel încât să nu mai fie necesară montarea stâlpișorilor care evidențiază rezervarea spațiilor de parcare.

Parcarea va putea fi folosită de riveranii care își parcau până acum autoturismele pe trotuare sau pe spațiul verde.

”Facem apel din nou către locuitori să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!”, transmite Primăria Constanța.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tot in zona aia,langa biserica lipoveneasca si scoala nr36 este un teren IMENS care inca e gol,pe o parte din el s-a construit biserica lipoveneasca si cateva vile si restul este inca GOL,s-a tot vorbit ca s-a retrocedat abuziv si ca primaria o sa mai ia inapoi, dar nu au facut nimic, handicapatele alea sunt proprietare acolo, doua surori in carucioare.De ce este lasat acel teren imens gol?nu se fac nici parcari, nimic, acolo ar merge chiar un parc imens, sau parcari supraetajate,pt atatea blocuri cate sunt in cartierul asta ar fi f bine,s-ar rezolva problema parcarilor pt toata zona Graniceri
2
0
la trocadero cand demolati garajele din spate de la LE 33 si garajul din spatele lui LE 37 ?
3
2
cei din centru ii multumesc primarului
1
0
Ce simplu. Daca faceau un parculet sau o parcare cu acolitii ciumei rosii imediat venea DNA-ul. Asa ca mai bine sa moara capra vecinului. Pardon garajul.
2
0
dar primaria are tupeu sa darame garajele de langa apele aromane??? va zic eu ca nu are,ordinul este sa nu se distruga acele cotete...ai pile,dai ordine si faci ce vrei in orasul asta infect
8
0
Cand are de gand primaria sa astupe groapa de ls O6 ?
2
0
Ce fraieri, fac parcare. Mergeau de minune niste blocuri acolo
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108