REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Noi martori în telenovela tentativei de asasinat a lui Vădineanu: "Liliana vroia să-i facă rău fostului soţ încă din anul 2009" - vezi video

Noi martori în telenovela tentativei de asasinat a lui Vădineanu: "Liliana vroia să-i facă rău fostului soţ încă din anul 2009" - vezi video

Replica API 6 martie 2013 | 00:00 157

EXCLUSIV:

EXCLUSIV:

Telenovela Vădineanu continuă! Un nou martor a apărut în cazul ce a luat cu asalt Constanţa, legat de presupusa crimă pusă la cale de Lilliana Vădineanu şi iubitul ei Lucian Daniel Sasu, vizat fiind fostul soţ al acesteia, omul de afaceri Daniel Tiberiu Vădineau.

Este vorba despre A.C. de 28 de ani, din Constanţa, care a declarat pentru "Replica" de Constanţa că este o cunoştinţă mai veche a fostului cuplu Vădineanu şi că Lilliana ar fi dorit să-i facă rău fostului soţ încă din anul 2009. "Ea a fost plecată în Germania, în 2009, s-a întors şi a spus că vrea să ne vedem. Ne-am întâlnit, am băut o cafea şi îmi spune că ea vrea să-i facă lui rău, că s-au certat, că ar vrea să-i facă rău cu orice preţ. M-a întrebat dacă ştiu pe cineva care să facă aceste lucruri, să-l bată, să-i arunce cu acid sulfuric în ochi. I-am spus că nu sunt în măsură să fac aceste chestii, nu cunosc pe nimeni, iar dacă există probleme între ei, eu chiar nu mă bag, sunt imparţial, nu vreau să fiu de partea nimănui. De asemenea, i-am spus să nu mă mai contacteze dacă este vorba de astfel de lucruri, pentru că nu mă interesează. La momentul acela, în 2009, nu a fost chestia de omor, dar a spus că vrea să-i facă rău cu orice preţ, şi că ar fi dispusă să dea o sumă de bani pentru asta. Mi-a mai spus că el umblă cu o sumă foarte mare de bani mereu şi că s-ar putea face în aşa fel încât să pară un jaf.", a declarat, pentru "Replica", A.C., o mai veche cunoştinţă a fostului cuplu. Potrivit acestuia, Lilliana Vădineanu avea planul bine pus la punct, căuta doar să găsească şi persoana care să-l pună în aplicare. "Când am aflat că vrea să-i facă rău, l-am sunat imediat (pe Daniel Tiberiu Vădineanu - n.r.) şi l-am întrebat dacă s-au certat, ce se întâmplă, ce înseamnă chestiile astea, nu e normal. Eu, personal, am luat-o ca pe o glumă, nu am vrut să cred că este serioasă când a afirmat aşa ceva, dar părea destul de serioasă şi de hotărâtă.", a mai spus noul martor. Se pare că, potrivit lui A.C., cei doi, Lilliana şi Daniel Tiberiu Vădineanu se certau des în trecut, dar se împăcau. "Se certau, se împăcau, ca în orice cuplu. Ştiu că ea i-a făcut rău la maşină, i-a aruncat cu ulei, cu boia. Am văzut cu ochii mei cum curgea ulei din toate butonaşele. Cât despre Germania, din ce am înţeles de la ea, spunea că are acolo un nene care o plăcea şi care o întreţinea şi îi dădea bani. Asta ştiu de la ea. Mi-a spus faţă în faţă", mai spune martorul, care a declarat că va merge şi la Poliţie.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614