REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Noi medici la Spitalul Municipal Mangalia

Noi medici la Spitalul Municipal Mangalia

Replica API 4 aprilie 2017 | 00:00 2306

Spitalul Municipal a organizat la sfârșitul lunii martie concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcții contractuale de execuție vacante. Astfel, câteva secţii ale spitalului au fost completate cu personal de specialitate pentru o mai bună coordonare a activităţii specifice, în departamente unde era necesară suplimentarea cu asistenţi medicali şi îngrijitori. Este vorba despre Blocul de Naşteri care are o moaşă şi un nou asistent medical pentru aceeaşi ramură medicală. Secţia Obstetrică Ginecologie are, la rândul său, un asistent medical calificat.

De asemenea, conform unei hotărâri recente a CL Mangalia, mai multe posturi din statul de funcţii al Spitalului Municipal au fost transformate, conform organigramei unităţii medicale. În acest sens, statul de funcţii al unităţii spitaliceşti cuprinde un post de medic specialist în specialitatea Otorinolaringologie, din cadrul Ambulatoriului-Cabinet ORL, un post de infirmieră debutantă, din cadrul Compartimentului Neurologie. Alt post ocupat de asistent medical debutant se referă la specialitatea BFT, din cadrul Secţiei RTVM-NM, respectiv un post de asistent medical, specialitatea BFT din cadrul aceleiaşi secţii. Totodată, în cadrul Secţiei Ortopedie-Traumatologie îşi desfăşoară activitatea doi kinetoterapeuţi specializaţi în acest domeniu.

În prezent, la Spitalul Municipal îşi desfăşoară activitatea patru medici noi, specializaţi în Gastroenterologie, Chirurgie, Pediatrie, ATI, Urologie şi Balneo-Fizioterapie, acoperându-se astfel mai multe domenii medicale necesare spitalului. În perioada următoare, laboratorul Spitalului Municipal va fi completat cu aparatură nouă pentru o mai bună diagnosticare a analizelor de laborator. Potrivit managerului unităţii medicale, dr. Dan Lefter, aceasta va fi pusă în funcţiune, în curând, după o riguroasă analiză. El a mai declarat că, în ceea ce priveşte Computerul Tomograf, aparatul funcţionează în parametrii optimi.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218